STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Sneijderin neden çıktığının hiçbir izahı yok. adamlar atak bile yapamıyordu ki defansif zaafiyet olsun. senin elinde müthiş bir 10 numara var kötüde oynamıyor. neden çıkarıyorsun. girende amrabat yahu. hem Hamit hem Sneijder çıktı maç bitti zaten. of ulan of ne desek boş. olacağı varmış.

Hocam hakanla burak kıyas bile edilemez. Hakanın sırf topu tutup oyunu ileriiye yıkmaya çalışması yeter.

işte fatih terim kendiyle çelişiyor geçmişte hakan gibi bi forvet üzerine kuruluyken sistemi şimdi burak ve umutla aynı tou oynamaya çalışıyor, büyük çelişki. maça tek forvet drogba ile başlasaydık ilk yarı 3-0 bitmişti

Yok mu bu yenilgide asıl sebeplerden birininde şansızlık olduğunu düşünen? yok mu hala umutları tükenmemiş olan, rakipleri şampiyon ilan etmeyen, hocasını kovmayan renktaşlar? nereye yazıyorsunuz orayı takip edeyim, burada üzüntüsü katlanıyor insanın.

terim terim de 10 tane gol pozisyonu kaçıran terim mi.. tamam değişikliklerde hatası vardı eyvallah.. sneijder ilk yarı ne yaptı da 2. yarı oynamayı haketti. ilk kez belki sneijder i yerinde oynattı ilk yarı. ona ragmen sneijder etkisizdi.

ilk 11de çıkan oyuncuların burak harici sezon boyunca kaç tane gol atar ? burak da kötü olunca atamadık işte gol falan, asıl eskişehir maçına böyle bir 11le çıkması gerekiyordu gitti o maçta tüm hücumcuları doldurdu sahaya, gençlerbirliği gibi rahat bir takıma karşı burak-drogba oynatsan başına bir şey gelmezdi erkenden golü bulurduk, dirençli rakiplere karşı çıkarması gereken 11leri rahat takımlara karşı çıkaran bir hocamız var ne yazık ki

Bu cuma günü maçlarında takım çok çekti.Şöyle geçmiş maçlara bakıyorum da sinirden gülüyorum.Yenildiğimiz takımlara bakarsanız Karabük-Ordu-Gençlerbirliği enteresan işlere imza atıyoruz.İlla ki telafisini yaparız ama takım şampiyonlar ligi öncesi bu tip sendromdan kurtulması şart.Çünkü kritik haftalara giriyoruz.Bu haftadan sonra telafisi olmayan haftalar bizi bekler.İnşallah Rab'bim bu negatif havayı Schalke maçından gelecek turla üstümüzden atmaya yardım eder.Bugün daha fazla destek olmalıyız ve konsantre olmalıyız.

DAİMA GALATASARAY...

Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | 2.Y | 8 Mart

Doğru söylüyorsun tabi ama yarın puan farkı ikiye değil, isterse tamamen kapansın. Biz bu futbolu sezon sonuna kadar oynadığımız sürece şampiyon oluruz. Bugün ki mağlubiyet 1 kere olur ama bu futbolla galibiyet 11 kere olur. Ben mağlubiyete üzülmüyorum, bizi şampiyon yapacak futbolu gördüğümüze seviniyorum.

Devam'li iyi oynarsan cok isine yarar, gün gelir büyük Mac'i farkli kazanirsin.

Ama bizim Takim'da böyle ümit yok.

Simdi deriz ki bu Futbol'u hafta'ya da oynarsak 4 tane atariz, aslinda öyle olmasi lazim, ama benim gözümde öyle degildir.

Cok kötü bir sezon geciriyoruz, yani 2. olsak bile cok büüyk basari.

İlk yarı fevkalade güzel bir futbol oynarken neden 4-4-2'ye dönüp her şeyi berbat edersiniz be arkadaş.

valla artık bu son olsun bundan sonra puan kaybı olmamalı yeter be

sayemizde kuşlar eğleniyor ve iyice gaza geliyor.emeğinize sağlık

1 maçlık kredimiz vardı onu kullandık diyelim. kalan maçların tümünü kazanmamız lazım(karıköye kadar). mümkün mü? impossibble

Geçen hafta kaleye gidemiyorsun 1 puan alıyorsun, Bu hafta kaleden çıkmıyorsun puan alamıyorsun, Nasıl bir mantık hatasıdır bu.

Sistemsizlikten gittikce batiyoruz. Disiplinli, taktigi belli olan Schalke'yi birak elemeyi berabere bile kalamayiz. 5'lik yaparlar orada bu halimizle.

Muslera; Eboue-Semih-Dany-Riera; Hamit-Melo-Selcuk-Amrabat-Sneijder; Burak

Schalke maci kadrosu bu olmak zorunda.

Mğlubiyet değil de şu 11 ve şu değişiklikler-Sneijder gibi adamın oyundan çıkması kanıma dokunuyor:sad007:

Bu hafta rakiplerimiz puan kaybetmez...

bu takımın 2 yolu var.

1-şampiyonlar liginde turu atlar zirve yapar.

2-turu kaybeder, ligi de verir.

bunun ortası yok artık.

takımın kötü oynaması değil, gün geçtikçe oyuncuların pısırık-ruhsuz oynamasıdır.

faith hocayı savunanlardan biriyim ama hamit çıkarıp ileriyi 3 lemesi canımı sıktı.

drogba yı al - umudur aldın bari o kanatta hamit tut.

snejder iyi oynaması için seri oynamak gerekli, bu takımın her noktası için geçerli. sahaya-hocaya tam anlamı ile suç bulmak gereksiz. oyuncularda kendine bakacak biraz..

Oyun kursun diye aldığımız adamı stoperlerin arasına gönderip hava topu atıyoruz. Çok ilginç.

Yok mu bu yenilgide asıl sebeplerden birininde şansızlık olduğunu düşünen? yok mu hala umutları tükenmemiş olan, rakipleri şampiyon ilan etmeyen, hocasını kovmayan renktaşlar? nereye yazıyorsunuz orayı takip edeyim, burada üzüntüsü katlanıyor insanın.

Renktaş ben inanıyorum tamamen şansızlık ilk defa iyi oynadık bu kadar ve puan kaybettik yapacak bir şey yok sağlık olsun şampiyonluk gelecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt