STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | 2.Y | 8 Mart

Doğru söylüyorsun tabi ama yarın puan farkı ikiye değil, isterse tamamen kapansın. Biz bu futbolu sezon sonuna kadar oynadığımız sürece şampiyon oluruz. Bugün ki mağlubiyet 1 kere olur ama bu futbolla galibiyet 11 kere olur. Ben mağlubiyete üzülmüyorum, bizi şampiyon yapacak futbolu gördüğümüze seviniyorum.

İlk yarıdaki futbol iyiydi skor üretememiz dışında ama Drogba oynayınca refleks olarak top şişirmeye dönüyoruz. Onun için 2.yarıdaki oyunu bu sezon çok kez izlemeye devam edeceğiz gibi.

Cevap: STSL 12/13 H:25 | Galatasaray 0-1 Gençlerbirliği | M.S | 8 Mart

Yok mu bu yenilgide asıl sebeplerden birininde şansızlık olduğunu düşünen? yok mu hala umutları tükenmemiş olan, rakipleri şampiyon ilan etmeyen, hocasını kovmayan renktaşlar? nereye yazıyorsunuz orayı takip edeyim, burada üzüntüsü katlanıyor insanın.

Gitsin demiyoruz ama şu terbiyesizce futbolu ortadan kaldırmak için ne yazık ki bu eleştirileri yapmamız gerek.Çünkü kimse akıllanmıyor

fatih hocada taktiğin tekniğin zerresi yok hangi yönettiği takımlarda bir sistemi olmuş onun sistemi sistemsizlik. verecek gazı oynatacak başka bildiği yok oyuncudan anlamaz amrabata 8 milyon verdirir ısrarla hala oynatır. fatih hoca bugünlere geldiyse hagi hakan şükür popescu yani o kadroyla biryerlere geldi. neyse şimdi bana yüklenirler bende fatih hocamızı severim ama malesef işler bazen gazla hadi koçum ya allahla yürümüyor.

eğer maç boyunca yatıp 2 pas atacaksa ve arada sırada 1 gol atacaksa bu kadroda(ilk 11 için dusunmedigim) emre colakın ne sucu var bitmiş oyuncuları aldık drogba tam bitik sneijderi istemedim ama drogbaya çok sevinmiştim ama neden chelsea gönderdi belli oldu

kusura bakma ama g.tümle gülerim buna.Şampiyonlar Ligi'ni kazandıran adam kimdi Chelsea'ye.Uzun sözleşme istedi Drogba ama Chelsea 3 yıllık sözleşmeyi kabul etmedi.Drogba da Çin'e gitti.

Kim hakediyor? Hayır kendi sahasında Fener ve BJK bizden kötü de ondan soruyorum?

onlarda hak etmior.şu anda hak eden takım bence kayseri oynanan futbolla veya kasımpaşa.adamlar ne güzel oynuyorlar.

sampionlar liginde kac tane kafa golü var ona bakarim ben acikcasi. sanki hakan her kafa topunu atiyordu. bugün burak inanilmaz becereksizdi. her macda da pele olacak hali yok. bu macda bende elestiriyorum buraki ama genelde cok memnunum burak dan.

katiliyorum bende genelde memnunum, ama bu maclari kazanmak istiyorsan senin golcun atacak, hani 1 tanesini atamadin olabilir, ama 3 taneydi ayrica cok net ve cok yakindi, hele amrabat in yaptigi ortayi atmalisin, ne markaj var ne adam

Skor taraftarının kendini tatmin etme konusu olmuş burası :asd:

Her hafta rakipler puan kaybetsin diye beklemek ezik taraftarın işidir.Biz kazanamıyorsak adamlar kazansın şampiyon olsunlar!

Niye kazansın ki.senin takımın seni bu düşünceye sevk ediyorsa yapacak bişey yok.bende istemem her hafta adamlar puan kaybetsin diye beklemeyi ama senin takımın bu duruma düşürüyorsa vah halimize.

baş sorumlu terim ve burak

bide drogba her duran topa ne atlar ki

Hayır sneijder iyi mi oynuyordu diyosunuzda yerine giren adam kim ya kimi soktuk biz Amrabat ı bu adam ne zaman bişey yapmışki şimdi yapsın ne bekliyoruz hala bundan ben anlamıyorum umut muş oyuna girdi 20 dakika adını duymadım bi pozisyona girdi onda salak herif kaleye vurdu kendini ne sanıyorsa

bizim oyuncular röportaj vermiyorlar mi yine hayir anlamadigim tribin kime arkadasim sanki cok süper top oynadik haksiz yere yenildikdemi trip atiyorsun.. diyecek laf bulamiyorum

Kimseye kızmam. Olm EBOUE niye yatıyosun lan? Niyeeeeeeee!

Sistemsizlikten gittikce batiyoruz. Disiplinli, taktigi belli olan Schalke'yi birak elemeyi berabere bile kalamayiz. 5'lik yaparlar orada bu halimizle.

Muslera; Eboue-Semih-Dany-Riera; Hamit-Melo-Selcuk-Amrabat-Sneijder; Burak

Schalke maci kadrosu bu olmak zorunda.

amrabatı çıkar emre çolakı koyalım

Sneijder oynamaya devam etsin 2-3 hafta sonra buralar ağlama duvarına döner dedik kimse inanmadı...

Dünya starıymış.. Koşmayan mücadele etmeyen saklanan kaçan bu adam dünya starıysa SELÇUK inan uzaylıdır arkadaş...

Bu kadroda Engin neden oynamaz ? Sabri neden oynamaz ?

Alın buyrun Eboue'yi bu sene tel tel dökülen, rakibin nefesiyle kendini yere atan..

Hadi Sneijderciler koşun gelin.. Dünya starınızı savunmaya..

Ya ilk yarı o kadar iyi oynuyoruz, belli ki gol atıcaz, neden bozarsın kadroyu bırak oynasınlar. Sneijder gibi bir adam nasıl oyundan çıkarılır skor avantajı yokken, yerine giren de c.ronaldo sanarsın. Öyle ya da böyle şampiyon olucaz fakat böyle basit puanlar kaybedince çıldırmamak elde değil. Devre arasında yapılması gereken burak/drogba değişikliğiydi sadece.

sistemi ve 2.planı olmayan takım olduk

Sistemsizlikten gittikce batiyoruz. Disiplinli, taktigi belli olan Schalke'yi birak elemeyi berabere bile kalamayiz. 5'lik yaparlar orada bu halimizle.

Muslera; Eboue-Semih-Dany-Riera; Hamit-Melo-Selcuk-Amrabat-Sneijder; Burak

Schalke maci kadrosu bu olmak zorunda.

11 diyemem ama 10 gerçekten ıynaması gerekenler.Yalnız Drogba ile değil de Burak ile çıkarsak Almanlar derin bir oh çeker.

ilk 11de çıkan oyuncuların burak harici sezon boyunca kaç tane gol atar ? burak da kötü olunca atamadık işte gol falan, asıl eskişehir maçına böyle bir 11le çıkması gerekiyordu gitti o maçta tüm hücumcuları doldurdu sahaya, gençlerbirliği gibi rahat bir takıma karşı burak-drogba oynatsan başına bir şey gelmezdi erkenden golü bulurduk, dirençli rakiplere karşı çıkarması gereken 11leri rahat takımlara karşı çıkaran bir hocamız var ne yazık ki

4-4-1-1 ile schalke macının provasını yapmak istedi bence. yoksa elbette drogba sakatsa bile umut-burak başlardı. genclerbirliginden kortkugu için mi 4-4-1-1 cıktıgını düşünüyorsun? yok artık

ya skor taraftarı değilim ama artık finale yaklaşıyoruz.kendi evinde yeneceksin arkadaş

fatih hocada taktiğin tekniğin zerresi yok hangi yönettiği takımlarda bir sistemi olmuş onun sistemi sistemsizlik. verecek gazı oynatacak başka bildiği yok oyuncudan anlamaz amrabata 8 milyon verdirir ısrarla hala oynatır. fatih hoca bugünlere geldiyse hagi hakan şükür popescu yani o kadroyla biryerlere geldi. neyse şimdi bana yüklenirler bende fatih hocamızı severim ama malesef işler bazen gazla hadi koçum ya allahla yürümüyor.

Kısmen katılıyorum.Özellikle bu sene taktiğin zerresi yok kendisinde.Otoriteyle kabadayılıkla iş yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt