STSL 12/13 H:26 | Kayserispor 1-3 Galatasaray | M.S | 17 Mart

Cevap: STSL 12/13 H:26 | Kayserispor 1-3 Galatasaray | M.S | 17 Mart

evt en cok sevindigim nokta selcuk ve melo ikilisi uyanmis olmasi. eski formlarina geri döndüler resmen.

sneijder de cok begendim fizik anlamda ayakda kala bildi baya. drogba drogba isde. böyle ilk yaridaki oyunu 90dk ya yaya bilirsek kaybetmeyi birakdim berabere bile kalmayiz ligde herhalde.

Cevap: STSL 12/13 H:26 | Kayserispor 1-3 Galatasaray | 2.Y | 17 Mart

al işte gene yemeden duramadik. siz rolanitde oynarsaniz golü yersiniz. atacaksin arkadaş atabilcegin kadar. averaj bile önemli olabilir belki. illa b.klayacaktik.

Bu saatten sonra iş averaja maveraja kalacaksa şampiyon olmayalım zaten.

amkarbata hakaret etmeyelim bugun butun cezalar onun uzerinden gidiyor :asd:

Cevap: STSL 12/13 H:26 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | 2.Y | 17 Mart

Renktaş yanlış anlama da sen Schalke maçında da eleştirmiştin yenilen gollerde Muslera'yı. Şimdi de iğneleyici yorumunu yapmışsın hemen. Hayırdır sevmiyor musun bizim Muslera'yı sen :o.

Eklemeden yapamayacağım. 2. yarı Muslera'ya 2-3 top geldi. Bir kaleci için en kötü durumdur oyun içinde bulunamamak. Oyundan soğudu 2. yarı.

İstatistik verdim kardeşim.. Adamın Eskişehir maçı dışında kurtarışı yok. Kalesine geleni alıyor. Ne yani az top gelmesi bahane olabilir mi? O zaman Barcelonanın kalesine giden her topu içeri alsın Valdes. Her maç 2-3 top gidiyor en fazla ona da..

Bugün yediği gol ne köşeye gidiyor ne de çok sert. Adam üstüne gelen topta acayip bir atlayış yapıyor. Bence aşırı dengesiz bir kaleci. Bu benim yorumumdur beni bağlar.. Seneye yabancı kontenjanının düşeceği bu ligde kontenjanın birini Musleraya vermek saçmalığın daniskası olur..

müthiştik

tek anlamadığım olay var neden Sneijder çıkar arkadaş . tamam eksiği var vs vs ama kayseri zaten üstümüze gelemiyor takır takır oynuyoruz hangi akla hizmet çıkartıyosunuz. ham maç eksiği var diyosunuz hemde böyle bi maçda çıkarıyosunuz adamın sözleşmesinde her maçın 60. dakikasında oyundan çıkarmı yazıyor.

İlk yarıda 3'lediğin, ikinci yarı dalga geçtiğin bir rakip var. O derece aciz duruma düşmüşler ki acıdığın için fazla üzerlerine gitmiyorsun, fazla ciddiye almıyorsun. Bunu da belli ediyorsun. Skor'un 3-0 dan dönme şansı yok. Rakip 10 kişi. Adamlar sinirlenmişler ve gittikçe sertleşiyorlar. Kimi çıkartırsın? Futbol bilgisayar oyunlarındaki gibi değil arkadaşlar her şeyi tek boyutlu düşünmezseniz bir çok şey anlam kazanır.

Sabri ile Amrabat bu takimin futbolculari degil + Hakan Balta

futbol zekalari 0

Sabri yine yarar sağlıyor bi şekilde ama Amrabat oynadığı mevki itibariyle insanı çileden çıkartıyor. Gram zeka yok. Emre tercih edilmeli artık en azından sezon bitene kadar. Hem orta saha oyunu oynuyoruz daha yararlı olur.

Ynt: STSL 12/13 H:26 | Kayserispor 1-3 Galatasaray | M.S | 17 Mart

Cok sukur rahat mac izledik

Oh be şöyle rahat rahat izliyelim fenerin maçını bakalım :D

Ynt: STSL 12/13 H:26 | Kayserispor 1-3 Galatasaray | M.S | 17 Mart

Amrabati izleyince emreye haksizlik ettigimi dusunuyorum bazen

Schalke de 5'liyordu. Bi bitmediniz arkadaş. Galibiyet alınmış herkes sevinçli ama sizin çekemediğiniz bir şeyler var. Gelip karıştırıyorsunuz ortalığı...

defans yapamiyoruz senin gozlerin gormuyormu

Cevap: STSL 12/13 H:26 | Kayserispor 0-3 Galatasaray | 1.Y | 17 Mart

Sneijder<==> Amrabat değişikliğini görmek istemiyorum en azından bu kadar erken + Sabri yerine Engin ya da Aydın'ı görmek istiyorum ilk yedek tercihi olarak + Umut kalabilir ama ondan önce yerine ihtimal varsa Necati'iyi geri istiyorum.(Niye gittin ki?)

Ya kalite farkını gördük gene değişikliklerle.Ben yekta'nın ne suçu vardı anlamıyorum sabri'yi izledik

İstatistik verdim kardeşim.. Adamın Eskişehir maçı dışında kurtarışı yok. Kalesine geleni alıyor. Ne yani az top gelmesi bahane olabilir mi? O zaman Barcelonanın kalesine giden her topu içeri alsın Valdes. Her maç 2-3 top gidiyor en fazla ona da..

Bugün yediği gol ne köşeye gidiyor ne de çok sert. Adam üstüne gelen topta acayip bir atlayış yapıyor. Bence aşırı dengesiz bir kaleci. Bu benim yorumumdur beni bağlar.. Seneye yabancı kontenjanının düşeceği bu ligde kontenjanın birini Musleraya vermek saçmalığın daniskası olur..

Alıyor zaten :D

Neyse saygı duyuyorum fikrine. Fazla iğneleyici buldum o kadar.

Real bizi yavaş beşlesin

Geri
Üst Alt