STSL 12/13 H:26 | Kayserispor 1-3 Galatasaray | M.S | 17 Mart

Cevap: STSL 12/13 H:26 | Kayserispor - Galatasaray | 16.30 | 17 Mart

Umut oynayabilirmiş. ya Drogba yerine yada Burak. yada ilerde Sneijder - Umut

gozumde sampıyonluk macı gecnler ve shalce onunde oynanan ısteklı ve tempolu futbolun devamı halınde kazanacagımızı dusunuyorum .fterım hocamızın 4-1-3-2 den vazgecmeyecegıne ınanıyorum bence drogbayı dınlendırıp umutla başlayacaktır hocamız..

------------------------------------------muslera-----------------------------------------------------

eboue---------------------semıh------------------danyy----------------------------rıera------------

----------------------------------------melo-----------------------------------------------------------

------------hamıt------------------sneıder----------------------selcuk--------------------------------

------------------------------burak---------umut-----------------------------------------------------

kazanırız ve sampıyyonluk yolunda en krıtık 3 puanı alırız ınsallah

Haberler doğruysa Semih'te oynayamayackmış.Defans Dany Hakan'dan oluşacakmış

Şampiyonlar liginde de zaten hedeflediğimizin üstünde başarı yakaladık.Sıra ligdeki hedef olan şampiyonlukta, gittikçe iyilşen bir oyunla inşallah şu son haftaları formumuzun zirvesinde oynarız.Gerisi gelir zaten.

Cl'de tur atlayarak bana gore ligde sampiyonluk sansimizi azalttik , umarim ciddiye alirlar artik su maclari

Allah yardımcımız olsun en zor maçlarımızdan birisi ve inanılmaz kritik bir dönemeçte bu maçı kazanabilirsek arkamıza çok şiddetli bir rüzgar alır ve götürürz artık bence ligi bu moralle ...

Aynı tatikle sahaya çıkmalıyız ki oyuncular hem bu taktiğe hemde birbirlerine alışmaya devam etsinler sneijder çıkmamalı maç boyunca bir sıkıntı olmadığı sürece maçın başında goller bulup ilerleyen dakikalarda burak çıkıp umut girmeli drogba çıkıp amrabat böylece herkesi hazır tutarız. Bu arada drogbanın gol atma zamanı gelmiş olmalı ona kesinlikle gol attırmalıyız böyle büyük forvetlerin gol atmadan durması hiç hoş değil.

kolay maç

3-1 aliriz.

Semih ve Dany antrenmana katilmamis bugün.

Gökhan Zan cezali.

Dany bence oynar yanindada mecburen Hakan Balta oynuyacak gibi görünüyor

Yanliz bilmiyorum birisinin dikkatini cektimi, dogrba, gecen sene netacinin yaptigi gibi cok orta sahaya gelip top aldi verdi schalke macinda.

ilk yari onun icin cok rahat bir mac cikardik ve cok pozisyona girdik.. Ayni gecen sene necati-elmanderin yaptigi gibi.

ayrıca drogba takıma zor anlarda nefes aldırdı yoksa hapsolurduk

Fatih Terim bu takım 4-3-1-2 oynamaz diyenlere inat,son maçta iyi oynayan ve tur atlayan takımını yabancı sınırı-sakatlıklar dışında bozmayacaktır bence.

Ligde niye umudum yok acaba. :rolleyes:İnşallah kazanırız. Mücadele etmezsek zor gibi bu maç.

Oyuncularimiz isterlerse son 9 maci namaglup bitiririz.

Geri
Üst Alt