STSL 12/13 H:27 | Galatasaray 2-0 İstanbul B.Ş.B | M.S | 30 Mart

Cevap: STSL 12/13 H:27 | Galatasaray - İstanbul B.Ş.B | 19.00 | 30 Mart

Umarim ki Emre oynar bugün Sneijderli Sistemde Sneijder'in yerinde ! Kendisini asil mevkisinde görürüz bir defada ve buradaki kendisine yapilan haksizlik bir son bulur artik.. Biraz kendi oyuncularimiza sahip cikalim..

Kusura bakma'da katiliamiyorum, benim gözümde cok yeteneksiz, yani Galatasaray Kapasitesi yok o adam'da.

kardeşim seninde diğer arkadaşa yazdığın gibi kusura bakma da bende sana bu konuda katılmıyorum.sadece tek bir soru sormak istiyorum.vereceğin cevaba saygı duyarım.ancak lütfen bir düşün ve kendine dürüstçe cevap ver.bu söylediğin emre ile alakalı olan şeyleri (yeteneksiz,galatasarayın oyuncusu değl vb.) geçen yıl kendi evimizde fenevi 3-1 yendiğimiz o ilk maçta da söyledin mi(hani emrenin ilk kez 11 oynadığı ve sol tarafı koridor yapıp hayatının maçını oynadığı maç),yoksa "vay ve ne yetenek arda'nın boşluğunu çok rahat doldurur mu dedin?

kardeşim seninde diğer arkadaşa yazdığın gibi kusura bakma da bende sana bu konuda katılmıyorum.sadece tek bir soru sormak istiyorum.vereceğin cevaba saygı duyarım.ancak lütfen bir düşün ve kendine dürüstçe cevap ver.bu söylediğin emre ile alakalı olan şeyleri (yeteneksiz,galatasarayın oyuncusu değl vb.) geçen yıl kendi evimizde fenevi 3-1 yendiğimiz o ilk maçta da söyledin mi(hani emrenin ilk kez 11 oynadığı ve sol tarafı koridor yapıp hayatının maçını oynadığı maç),yoksa "vay ve ne yetenek arda'nın boşluğunu çok rahat doldurur mu dedin?

O Mac Emre'yi ayakta alkisladim, ama önemli olan DEVAMLI PERFORMANS, iki Mac iyi oyna sonra bes mac kötü oyna degil !

Umarim ki Emre oynar bugün Sneijderli Sistemde Sneijder'in yerinde ! Kendisini asil mevkisinde görürüz bir defada ve buradaki kendisine yapilan haksizlik bir son bulur artik.. Biraz kendi oyuncularimiza sahip cikalim..

Hele birde Sneijder'den , Semih'in Ujfa'dan kaptığı gibi bir şeyler kaparsa , çok harika bir oyuncu olur :)

O Mac Emre'yi ayakta alkisladim, ama önemli olan DEVAMLI PERFORMANS, iki Mac iyi oyna sonra bes mac kötü oyna degil !

Peki sende genç bir oyuncu olsan öyle bir maçta harika oynasan , önüne Anadolu'dan 8 Mn €'luk bir balon getirip koysalar sen ne yapardın ?

Tamam Emre'nin şımardığı doğru fakat buna ne demeli , Fatih Hoca ve Sneijder'in yardımlarıyla Emre'de bulunan potansiyeli ortaya çıkartmamız lazım diye düşünüyorum ben İnşallah bugün 4-3-1-2'nin 10 numarası olarak görev yapar ve sizleri utandırır.

Peki sende genç bir oyuncu olsan öyle bir maçta harika oynasan , önüne Anadolu'dan 8 Mn €'luk bir balon getirip koysalar sen ne yapardın ?

Tamam Emre'nin şımardığı doğru fakat buna ne demeli , Fatih Hoca ve Sneijder'in yardımlarıyla Emre'de bulunan potansiyeli ortaya çıkartmamız lazım diye düşünüyorum ben İnşallah bugün 4-3-1-2'nin 10 numarası olarak görev yapar ve sizleri utandırır.

Ya abi bak yazdigina saygi duyuyorum ama artik kac tane sans daha verecen ? Daha kac kere patliyacak ? Yapmayin Allah askina 70-80 Mac oynadi adam ne zaman patlayacak ?

ben öncelikle şunu ifade edeyim.emrenin performansından bende hiç memnun değilim,kendini son derece saldı,sanırım sadece buda değil kafası da karışık olabilir,bilmiyorum.burada benim bahsettiğim şey çok farklı.bir oyuncunun kötü oynaması ile yeteneksiz ve galatasarayın oyuncusu olmaması arasında çok büyük fark var.örneğin amrabatta kayseride ki performansından çok uzak keza yine hamite birçoklarının beklentisini karşılayamadı,aynı şekilde melonun da son maçlarını çık geriye koskoca bir hüsran kalır.ama kim iddia edebilir ki hamit,amrabat ve melo bu takımın oyuncusu olamaz,o yetenek onlarda yok diye.kastettiğim şey buydu.yoksa tekrar söylüyorum emrenin performansı tam bir rezalet.aynı geçen yıl takımın vazgeçilmezi olan enginin performansının bu sene rezalet olması gibi.ama nedense hiç kimse engin için emreye yapılan bu ağır eleştirileri yapmıyor.

Ya abi bak yazdigina saygi duyuyorum ama artik kac tane sans daha verecen ? Daha kac kere patliyacak ? Yapmayin Allah askina 70-80 Mac oynadi adam ne zaman patlayacak ?

70-80 maç derken ? Hocam adam iki sezonda toplam 11 başlayıp adam gibi süre aldığı maç sayısı maksimum 25 falandır , ayrıca bu sezonu zaten saymıyorum önüne 8 Mn €'luk bir kazık konulunca tabi.

Selçuk'ta Sneijder'in mevkisinde oynayabilir.Selçuk'un yerine sol içe de Emre veya Yekta geçebilir.Buda bir alternatif.:yenieek:

kardeşim seninde bu yazdıklarına katılamayacağım kusura bakma.emreyi bugün eleştiren arkadaşlar emre mükemmel performans gösterdiğinde neden utansınlar aksine mutlu olurlar,gurur duyarlar.sonuçta kazanan GALATASARAYIMIZ olacak.her ne kadar bende emrenin bu şekilde eleştirilmesine (yeteneksiz vb tarzı söylemler için konuşuyorum.çünkü gerçekten bu yıl ki performansı berbat kabul edelim.ama yeteneğine laf söyleyemeyiz o ayrı)karşı çıkıyorum ama eleştiren arkadaşların da emrenin göstereceği performanstan dolayı utanmalarını beklemem açıkcası.

kardeşim seninde bu yazdıklarına katılamayacağım kusura bakma.emreyi bugün eleştiren arkadaşlar emre mükemmel performans gösterdiğinde neden utansınlar aksine mutlu olurlar,gurur duyarlar.sonuçta kazanan GALATASARAYIMIZ olacak.her ne kadar bende emrenin bu şekilde eleştirilmesine (yeteneksiz vb tarzı söylemler için konuşuyorum.çünkü gerçekten bu yıl ki performansı berbat kabul edelim.ama yeteneğine laf söyleyemeyiz o ayrı)karşı çıkıyorum ama eleştiren arkadaşların da emrenin göstereceği performanstan dolayı utanmalarını beklemem açıkcası.

Emre onları utandıracak bu performansıyla bir yandan diğer yandan da gururlanıp sevinecekler takım olarak kazandığımızdan dolayı :) Bahsettiğim mesele bu :)

Emre onları utandıracak bu performansıyla bir yandan diğer yandan da gururlanıp sevinecekler takım olarak kazandığımızdan dolayı :) Bahsettiğim mesele bu :)

ya dediğim gibi bence utanılacak birşey yok ama seninde görüşüne saygı duyarım.açıkcası emrenin bu sene ki performansını da sanırım eleştirmek son derece doğru bir tespit (tabi ki yetenekleri ve becerileri sorgulandığı an işin rengi değişiyor.ama kabul edelim ki gerçekten geçen yıl ki emre yok)

Ya beyler kimsenin ''Futbol'dan anlamadigini'' söylemek istemem, ama bu Emre'nin 4. senesi, nezaman söyle 5-6-7 Mac arka arkaya iyi performans sergiledi ? Hic bir zaman, konu kapansin simdi, oynadigi Takim Galatasaray, Beykoz Belediyespor degil.

@ MODS Codu direk koydum zaman öyle gözükiyor?

Muslera

Eboue Semih Zan Riera

Melo

Hamit Selcuk Engin(Emre)

Burak Drogba

Geri
Üst Alt