STSL 12/13 H:27 | Galatasaray 2-0 İstanbul B.Ş.B | M.S | 30 Mart

Cevap: STSL 12/13 H:27 | Galatasaray - İstanbul B.Ş.B | 19.00 | 30 Mart

Hakan karşısında tom mu oynayacak dokamı turistim biraz:D

Belediye 11'i.

Eduardo

Geraldes Can Metin Ekrem

Serhat Mahmut Efe

Tom Zenke Doka

Zemin daha iyi duruma gelmiş.

Haydi alalım bu maçı !

Bülent Korkmaz takımları her zaman katı savunmaları ve sağlam kontra yapmalarıyla bilinen takımlardır.Bu maç fikstürde Almanya'daki Schalke maçından önce olsaydı beni ekstradan birazcık daha korkutabilirdi lakin Gelsenkirchen deplasmanı ve sonrasındaki - benimde deplase olduğum - Kayseri maçları gösterdi ki bu takım artık sadece skor almaktan ziyade Terim felsefesini takır takır sahaya yansıtabiliyor. İlerideki futbol peygamberleri takıma tam olarak olmasa da büyük oranda monte edilmiş ve arkadaki oyuncularla uyumlu bir şekilde hareket edebiliyor.

Drogba - Burak ve Wesley üçlüsünün yanı sıra dünya üzerinde bu oyunu en iyi oynayan Türk futbolcu Selçuk'un son maçlardaki insanüstü performansı, Hamit'in kendine gelmesi, Melo'nun artık top oynamaya karar vermesi Galatasaray'ın durdurulamazlığına daha da coşkunluk kattı.

Hafta içi bir röportajda " İster istemez aklımız Madrid'de " açıklamasında bulunmuştu kaptan. Şüphesiz taraftar olarak bizimde kafalar Barnebau'da . İşte Galatasaray'ı Belediye maçı öncesinde bekleyen en büyük tehlikede bu. Yoksa sokarım Belediye'nin kontrasına da, katı savunmasına da, boz baykuşuna da. Eğer kafaları tam olarak yirmi dakika falan bile sahada tutabilirsek maçı zaten erken koparır, hayal kurmaya başlayabiliriz . Muhtemelen de bu sebeple Terim, Emre Çolak, Engin ve Aydın gibi isimler yerine gene as kadroyu - Riera hariç - sahaya sürdü.

https://jbcimbom.blogspot.com/2013/03/ibb-preview.html

Sakin olun beyler uzun zaman sonra lig macina denk geliyorum.. Evdeyim.. Bu mac bizim, ben nezaman baksam yeniyoruz..

Zemin güzel

ilk yarıda 2 gol atıp işi bitirirsek rahat bir maç izleriz. aksi halde 2.devre çok stresli bir maç olur, puan kaybederiz. ilk yarı çok önemli.

Zeminin görüntüsü güzel, bakalım maç esnasında nasıl olacak

saçma sapan milli takım arasından sonra çok özledik:)

kazanalim yeter önemli olan 3 puan...

Zemin evet güzel gözüküyor

Geri
Üst Alt