STSL 12/13 H:27 | Galatasaray 2-0 İstanbul B.Ş.B | M.S | 30 Mart

Cevap: STSL 12/13 H:27 | Galatasaray 2-0 İstanbul B.Ş.B | M.S | 30 Mart

Hedefimizi aldık ve de sağ salim sakatsız atlattık maçı.Daha ne isteriz.İlk yarıdaki oyunu Real maçında oynayabilirsek müthiş olur.Hadi bakalım..

ikinci yarı çok mu kötü oynadık ?

Rölanti. Yesek atardık yani. Yiyecek bir durum da yoktu adamlar zaten gelemiyor.

Real maçını düşünerek risksiz yorulmadan oynadı çocuklar. Ama taraftar ister istemez hep gol bekliyor tabii :)

Öncelikle hakemden bahsetmek istiyorum sen ne iğrenç bir herifsin be ilker...Drogba yere düşmüş sızlanıyor sağlık görevlilerini çağırmak yerine İBBli oyunculara pozisyonu anlatıyor..

Hakan düzelmiş gibi yani genelde beğendim, Drogba süper pas trafiğini düzenledi, Kral bildiğimiz gibi, Selçuk, Hamit ilk dakikalarda tutuktu sonra açıldı.. Sneijder'i beğendim direkten dönen topu gol olaydı iyidi.., Eboue iyi de birde şu yere atışlarını düzeltse.. Semih'i de çok beğendim

Ambarat ve Sabriye bol bol küfür ettim Amrabat yine iyidi biraz en azından pas vermeyi akıl ediyor ama Sabri berbattı.. hele Drogbaya gelen topu kesince Sabri beni delirtti.. Melo'yu beğenmedim..

iyi hoca iyi takım iyi taraftar iyi akşamlar herkese

madride de koy koy koy cimbombooooooooooooooom cimbomboooooooooooooooooooooom

Net bir 3 puandı. :yenieek:

Cevap: STSL 12/13 H:27 | Galatasaray 2-0 İstanbul B.Ş.B | 2.Y | 30 Mart

Bayern Munichin haftaiçi Juventusla yapacağı maç çok önemsiz zaten. Adamlar 8-0 yaptı. Biz hala Madrid maçını düşünelim modundayız. Son 15 dk o malca futbola gitseydi 2 puan görürdüm sizi..

Lan arkadaş bu takım savunma futbolu OY-NA-YA-MI-YOOOOOOR !

bayern 7-0 hamburg
blink.gif
dakika 54

STSL 12/13 H:27 | Galatasaray - İstanbul B.Ş.B | 19.00 | 30 Mart

Onumuzdeki hafta Selcuk ve Riera cezali.

Umarim bir kaza olmadan kayipsiz atlatiriz.

beyler rıdvanı bir şeyler tırmalamış haberiniz olsun:trollface:

Cevap: STSL 12/13 H:27 | Galatasaray 2-0 İstanbul B.Ş.B | 2.Y | 30 Mart

Bayern Munichin haftaiçi Juventusla yapacağı maç çok önemsiz zaten. Adamlar 8-0 yaptı. Biz hala Madrid maçını düşünelim modundayız. Son 15 dk o malca futbola gitseydi 2 puan görürdüm sizi..

Lan arkadaş bu takım savunma futbolu OY-NA-YA-MI-YOOOOOOR !

ulan elistirmeden yapamiyorsunuz ne güzel futbol oynamisiz hala elestirenler var yürü antuya

İlk yarı şiir gibi bir futbol oynadık.Çok beğendim takımımızı.Real Madrid maçında bu futbolu sahaya yansıtırsak ve bugünden daha fazla koşarak dişe diş kana kan ve başa baş oynarız rakiple.Önemli olan avantajlı bir skor alabilmek.Allah yar ve yardımcımız olsun.

Evet bizim kadro genişlik ve kalitemiz, ligdeki durumumuz Bayern ile eşit, muazzam kıyas olmuş :005:

Cevap: Re: STSL 12/13 H:27 | Galatasaray 2-0 İstanbul B.Ş.B | M.S | 30 Mart

Yorumumu beğenmeyebilirsin fakat uslubunuz hoş değil.

uslubunma ne var allah askin senin yaptign yoruma az bile takimden ne yaomasini bekliyorsun ilk yari gibi 90 dk basip kosup gol atip sakatlanmakmi 3 gun sonra real gibi bir takima karsi macin varkin skor 2-0 rakip basmiyor bizimkilerde maci rolantiya almis cokmu ?

[TABLE="class: team"]

[TR]

[TD="class: tname-home logo-enable"]Bayern[/TD]

[TD="class: current-result"]8-0[/TD]

[TD="class: tname-away logo-enable"]Hamburg[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

dk73

Geri
Üst Alt