enis altan
Kırmızı Üye
- 31 Ağustos 2012
- 2.381
- 0
- 856
Cevap: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 3-1 Mersin İ.Y | Maç Sonucu | 6 Nisan
Isiklari söndürün
GELiYORUZ
Isiklari söndürün
GELiYORUZ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yuh o da mı program yapıyor . Nerde ?
drogbaa
bu cimde de o hareket yapilmaz kihocam allahını seversen sabriden zandan emreden baltadan bu takıma fayda gelmez normal kadronla çık bizde gerilmeyelim sende hakem tam bir neyse hoca topu yere vurdu diye yolladın mersinli futbolcu aynısını yaptı arkanı döndün görmemek için neredeyse şampiyonluktan edecekti bu para alamadıkları için idmana çıkmayan şikeciler bu maçta sanki sihirli bir deynek dokunmuş yada birileri inşaat mı yapmış tarlamı sürmüş neyse maçın adamı MELO hırsıyla bu gece süperdi Drogba iyiki gelmişsin ne kadar mutevazı bir adam Burak oyundan çıkarken sarılıp moral veriyor
karizmayi son anda kurtardibu cimde de o hareket yapilmaz ki
simdi birsey yasacagim büyük ihtimal kus diyen olacak yada küfür eden de olacak ama ben gördümü yazarim.
ilk yari cok hirsli ve gol haric 2-3 tane net gol kaciran bir mersin vardi, hakem desen her bakimdan galatasarayi dilim dilim kesiyordu normal bir durum degildi, ama ne olduysa devre arasi oldu eger imkaniniz varsa bu macin tekrarini izleyin ikinci yari baslar baslamaz bizim futbolcular inanilmaz hirsli basladi inanmislardi galibiyete ama bana ilk yari hirsli oyniyan mersinli futbolcular gitmis hata üstüne hata yapan futbolcular gelmis, hakem desen galatasaray öne gecene kadar artik maci normal yönetmis öne gecince tekrar ilk yari moduna gecmis, yani lafin kisasi burda birileri macin galatasarayin almasi icin dügmeye basmis
lafin kisasi bana ikinci yari normal gelmedi beyler.
hakem nerde ikinci yarı lehimize dönmüş nerenle izledin maçı mersin ilk yarıda kontra bekledi ikinci yarıda ikinci yarı kaptırılan topları Melo aldı tipik fenerli yorumu olmuş yazıksimdi birsey yasacagim büyük ihtimal kus diyen olacak yada küfür eden de olacak ama ben gördümü yazarim.
ilk yari cok hirsli ve gol haric 2-3 tane net gol kaciran bir mersin vardi, hakem desen her bakimdan galatasarayi dilim dilim kesiyordu normal bir durum degildi, ama ne olduysa devre arasi oldu eger imkaniniz varsa bu macin tekrarini izleyin ikinci yari baslar baslamaz bizim futbolcular inanilmaz hirsli basladi inanmislardi galibiyete ama bana ilk yari hirsli oyniyan mersinli futbolcular gitmis hata üstüne hata yapan futbolcular gelmis, hakem desen galatasaray öne gecene kadar artik maci normal yönetmis öne gecince tekrar ilk yari moduna gecmis, yani lafin kisasi burda birileri macin galatasarayin almasi icin dügmeye basmis
açık konul ne demek istiyorsun sen ya ne içiyorsun sen haddini bil GALATASARAY ŞİKE YAPIYORSUN RESMEN karaktersizlik yapma
LigTV'den görüntü paylaşmak yasak arkadaşlar.
simdi birsey yasacagim büyük ihtimal kus diyen olacak yada küfür eden de olacak ama ben gördümü yazarim.