STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 3-1 Mersin İ.Y | Maç Sonucu | 6 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 3-1 Mersin İ.Y | Maç Sonucu | 6 Nisan

Isiklari söndürün

GELiYORUZ :D

Rıdvan diyor ki S rakibi dövdü ulan bir tana Mersinli futbolcu maç sonu röportajında böyle bişey demedi nerden dövmüşüz top mu aldılar 2. yarı.

Haksız kk ver.Mersin penaltıda kk verme.

Bu arada kesinlikle Fatih Terim le fena uğraşıyorlar.Hoca topu yere vurdu diye atıldı daha sonra da Hoca çıldırdı.Tel üstünde gidiyoruz sendeledeğimiz anda tekmelemek için bekliyorlar.

.

Taffarel e kaldi artik

drogba-yi-unutmadilar-4701.jpg

Hızını alamayan Süleyman Abay, eve gidince oğlunu tribüne gönderdi :D :D:D

Fatih Terim mac öncesinde de hakemler hakkinda igneleyici seyler söylemis galiba. Ugur Meleke de "Gerek yok böyle seylere" filan diyordu mactan evvel.

Fatih Terim birsey mi seziyordu acaba? Birsey mi duydu? Hakem katliami baslayinca da kendinden gecti.

hocam allahını seversen sabriden zandan emreden baltadan bu takıma fayda gelmez normal kadronla çık bizde gerilmeyelim sende hakem tam bir neyse hoca topu yere vurdu diye yolladın mersinli futbolcu aynısını yaptı arkanı döndün görmemek için neredeyse şampiyonluktan edecekti bu para alamadıkları için idmana çıkmayan şikeciler bu maçta sanki sihirli bir deynek dokunmuş yada birileri inşaat mı yapmış tarlamı sürmüş neyse maçın adamı MELO hırsıyla bu gece süperdi Drogba iyiki gelmişsin ne kadar mutevazı bir adam Burak oyundan çıkarken sarılıp moral veriyor

Sabri-Zan-Balta belki teknik olarak bizleri pek tatmin edemiyor ancak sonuna kadar mücadele ediyorlar bize lazım olanda budur.Sabri 90+4. dakikada 3-1 önde olmamıza ragmen 3 kisiyle nasıl mücadele etti onu hatırla mesela takımı ateşleyici hareketleri söylemiyorum zaten.Ayrıca Fatih Terim takımda ABİ lik kavramını önde tutuyor ve o oyuncularda takımın ABİ konumundaki isimleri.

simdi birsey yasacagim büyük ihtimal kus diyen olacak yada küfür eden de olacak ama ben gördümü yazarim.

ilk yari cok hirsli ve gol haric 2-3 tane net gol kaciran bir mersin vardi, hakem desen her bakimdan galatasarayi dilim dilim kesiyordu normal bir durum degildi, ama ne olduysa devre arasi oldu eger imkaniniz varsa bu macin tekrarini izleyin ikinci yari baslar baslamaz bizim futbolcular inanilmaz hirsli basladi inanmislardi galibiyete ama bana ilk yari hirsli oyniyan mersinli futbolcular gitmis hata üstüne hata yapan futbolcular gelmis, hakem desen galatasaray öne gecene kadar artik maci normal yönetmis öne gecince tekrar ilk yari moduna gecmis, yani lafin kisasi burda birileri macin galatasarayin almasi icin dügmeye basmis

lafin kisasi bana ikinci yari normal gelmedi beyler.

açık konul ne demek istiyorsun sen ya ne içiyorsun sen haddini bil GALATASARAY ŞİKE YAPIYORSUN RESMEN karaktersizlik yapma

simdi birsey yasacagim büyük ihtimal kus diyen olacak yada küfür eden de olacak ama ben gördümü yazarim.

ilk yari cok hirsli ve gol haric 2-3 tane net gol kaciran bir mersin vardi, hakem desen her bakimdan galatasarayi dilim dilim kesiyordu normal bir durum degildi, ama ne olduysa devre arasi oldu eger imkaniniz varsa bu macin tekrarini izleyin ikinci yari baslar baslamaz bizim futbolcular inanilmaz hirsli basladi inanmislardi galibiyete ama bana ilk yari hirsli oyniyan mersinli futbolcular gitmis hata üstüne hata yapan futbolcular gelmis, hakem desen galatasaray öne gecene kadar artik maci normal yönetmis öne gecince tekrar ilk yari moduna gecmis, yani lafin kisasi burda birileri macin galatasarayin almasi icin dügmeye basmis

hakem nerde ikinci yarı lehimize dönmüş nerenle izledin maçı mersin ilk yarıda kontra bekledi ikinci yarıda ikinci yarı kaptırılan topları Melo aldı tipik fenerli yorumu olmuş yazık

LigTV'den görüntü paylaşmak yasak arkadaşlar.

açık konul ne demek istiyorsun sen ya ne içiyorsun sen haddini bil GALATASARAY ŞİKE YAPIYORSUN RESMEN karaktersizlik yapma

ben gördümü yaziyorum kardesim sana normal geldimi ikinci devre? bizim oynadimiz futbolu demiyorum karsi takimi izlemen gerekli

Ya bi çık hava al gel

O değil de antudaki angutlar böyle penaltı mı olur diyor:sad007:

Lazio maçında ki ise penaltının babası oluyor:sad007:

Allaha şükürler olsun kazandık aynı ordu maçının tekrarı oldu resmen dejavu

yalnız şu var ordu maçı dönüşü eskişehir deplasmanında sahada yoktuk ordu maçının sıkıntısını sonradan çok çektik. şimdide aynı şey olmaz umarım haftaya karabük deplasnmanı çok zor olacak. bu kadar kolay maçı kendimiz zora soktuk sonrada çok ama çok efor sarfettik. şimdi takım ekstra yoruldu hem fiziksel hem zihinsel, muhtemelen sahamız kapanacak, fatih hoca sezonu kapatabilir. üstelik bunların hepsi ligin en kötü takımına karşı oldu. kalan hiçbir maçımız kolay değil. mersine zorlanan takım kimseyi kolay kolay yenemz. hayırlsı olsun. artık vargücümüzle kalan maçlarımızı kazanmamız lazım. Drogba iyiki varsın iyiki:ayatollah:

Geri
Üst Alt