STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 3-1 Mersin İ.Y | Maç Sonucu | 6 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray - Mersin İ.Y | 19.00 | 6 Nisan

Şu anda 5 averaj farkı var,3 puan farkla oraya gittik diyelim.(tabi 5 averaj farkının korunduğunu varsayıyorum.) Fener bizi tek farkla yendi,averaj farkı 3'e düşecek.Fener naptı etti 5-0 falan yendi son maçı,ne olacak?

Sahaya meteor düşer, Drogba, Sneijder, Selçuk sakatlanırsa kadar uçuk bir varsayım :yenieek:

Şu anda 5 averaj farkı var,3 puan farkla oraya gittik diyelim.(tabi 5 averaj farkının korunduğunu varsayıyorum.) Fener bizi tek farkla yendi,averaj farkı 3'e düşecek.Fener naptı etti 5-0 falan yendi son maçı,ne olacak?

Trabzonu yeneriz.

İlk haftalarda kaybedilen puanlardan sonra, lig uzun bir maraton muhabbeti yapılıyordu. Artık telafisi olmayan maçlar. 3 puan şart. Umarım Real maçı, unutulmuştur.

TS maçı arenada mı. Galiba arenada tek yenemediğimiz takım ts idi en son. 1461lerini bile yenemedik nasıl bişeyse:asd:

Fanatikliğin lüzümü yok..feneri orda rahat yeneriz demenin mantığı nedir..kimsede o rahatlık yok kendinizi kandırmayın.bu medya hakem federasyon varken kolay mı o kadar.

gecen sene Muslera'nin efsane kurtarisi sampiyonlugu kurtardi , ayni riske girip kalp krizi gecirmenin mantigi yok

is Kadikoy'e kalirsa avantaj net olarak Fener'e gecer

Yensen bile 3-0 yenebilecek misin?

Öyle bir durum olursa karşıdaki Karabük maçı ayarlanır kesinlikle,en aşağı 0-5 falan biter.

Ben açıkcası kadıköyde yenileceğimizi düşünmemiştim hiç. Tamam çok zor maç olacak. Ama en azından beraberlik ile geleceğimize inanıyorum.

Simdiden söyliyim 2 gol atariz iyi futbolla dk 60. sneijder cikar amrabat girer 2-1 olur öyle biter son 40dk cok kötü oynariz :)

Ben açıkcası kadıköyde yenileceğimizi düşünmemiştim hiç. Tamam çok zor maç olacak. Ama en azından beraberlik ile geleceğimize inanıyorum.

Ben de yenileceğimizi düşünmüyorum ama olabilir mi,olabilir.Varsayımda bulundum sadece.

puan beraberliginde ikili averaja bakilmiyormu?

arkadaslar Kadikoye filan kalmaz bakin gorurusunuz.

puan beraberliginde ikili averaja bakilmiyormu?

Kalıyor.

Fener tek farklı kazanırsa,genel averaja bakılıyor.Orada da eşitlik varsa daha çok gol atan öne geçiyor.

Fener çift veya daha farklı bir skorla kazanırsa,zaten öne geçiyor.

Tüm planları Kadıköy'deki maçta rakibe 3 puan yazarak yapmak lazım. Kısaca o maça kadar puan kaybetmemliyiz. Sonuçta adamlar kendi sahalarında oynuyorlar ve çok uzun süredir orada kazanamıyoruz. Maçın başında bir kırmızı yersin, birde penaltı olur tüm sezonun emekleri boşa gider. O yüzden işi sıkı tutmak lazım. Biz kaybetmedikçe arada fener'in de direncinin düşeeğini ve puan kaybedeceğini düşünüyorum.

Tüm planları Kadıköy'deki maçta rakibe 3 puan yazarak yapmak lazım. Kısaca o maça kadar puan kaybetmemliyiz. Sonuçta adamlar kendi sahalarında oynuyorlar ve çok uzun süredir orada kazanamıyoruz. Maçın başında bir kırmızı yersin, birde penaltı olur tüm sezonun emekleri boşa gider. O yüzden işi sıkı tutmak lazım. Biz kaybetmedikçe arada fener'in de direncinin düşeeğini ve puan kaybedeceğini düşünüyorum.

Bugünkü maçı da sayarsak 7 maç kaldı geriye,ikinci ile puan farkı 4.6'sını kazanırsak şampiyonuz.

Arkadaşlar kısacası her şey bizim elimizde. Hakemler maçları düzgün yönetirse yayıncı kuruluş bir ipnelik yapmaz ise yani. Biz çok rahat şampiyon oluruz.

Kadikoye net 7-6 puan farkla gidecegiz.

Geri
Üst Alt