STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 3-1 Mersin İ.Y | Maç Sonucu | 6 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 0-1 Mersin İ.Y | D.A | 6 Nisan

Semih ve Amrabat oyuna giriyomuş

Cevap: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 0-1 Mersin İ.Y | 1.Y | 6 Nisan

Marid maçı sonrası Gçkhan Zan'ı övenleri hiç anlayamamıştım her aldığı top kayıp.

2. yarı Eboue Semih girmeli

fatih hocanın hareketlerinin aynısını aykut kaç defa yaptı ne zaman ceza aldığını gördünüz hoca topu attı diye hemen sahadan kovuluyor. yazık yazık

Sabri çıkacak galiba.

İkinci yarı 3-4-2 gibi oynayabiliriz mersin oyundan düşerse. Ya herro ya merro.

Semih ve Eboue ile başlasaydık maçta en az 2-0 öndeydik ve 11 kişiydik, laylaylom takılıyorduk. Hakemin onun bunun evlatlığıyla falan uğraşmaz, koyar geçerdik.

Gitti şampiyonluk, hakeme federasyona falan da hiç laf etmeyin. Adam şampiynluk maçına sabri emre iki tane bpmbayla çıkıyor. Bu adamlar yüzünden tabi zan da var 15 dakikada 3-0 olacaktı. Yazıklar olsun hoca sana sadce yazıklar olsun diyorum.

Emre'ye bu mac sans vermiyecende nezaman verecen? Ve Sabri ye laf atiyorsunda...Eboue bu sezon ne yaptida oynatacan? Real'e karsi iki golun suclusu, gecen yanilmiyorsam Genclere karsi yedigimiz golde mal mal kendini yere biraktigi mactada yedi bizi...bana kimse Sabri'ye laf atmasin. Eboue salagi cok iyi sanki.

Cevap: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 0-1 Mersin İ.Y | 1.Y | 6 Nisan

nahh yeneriz gitti maç nereye yeniyosun mersin bizi beşlerdi becerikli olsa sahada ki el bombalarıyla ancak ptt de oynarsın leşşşler leşşş futbol gibi zevk alıncak oyunda böyle yeteneksiz adamlar trilyonlar götürüyor yazık

Hocam amatorsun hala amator. Adamlarin amaclarina alet oluyosun istediklerini veriyosun. Kimse hakeme kizmasin ama ben boyle bir takim gormedm. Pas bile veremeyen 10 oyuncu sahadaydi. Muslera haric

bu maci alamazsak kalbimiza tukureyim. Sampiyon falanda olmayalim zaten

pozisyonda faul yok. elle dokundu diye faul verilmez.

Hepsi senin eserin hoca

Fatih Terim 3 puan icin kendini feda etti acikcasi. Takimi gazlamak icin son caredir herzaman. Orduspor maci gibi.

Tutarsa iyi, tutmazsa sampiyonluk ciddi anlamda tehlikeye girer. Cünkü Terim´i bi kac mac unutun.

Bu maci kaybedersek......Söylemek bile istemiyorum.

gaz gaz gaz nereye kadar arkadas. Sinirlenecek en son kisi Hoca'dir. Sinirlenecekse de kendisine sinirlensin. Neyin Rotasyonunu yapiyorsun? Amacin ne? Sampiyonlugu vermek icin daha neler yapacaksin? Zan, Sabri, Balta, Emre neyin nesi allah askina? Hangi mantik bunlari sahaya sürmeye itiyor?

Sampiyon olamazsak ilk sebeb terimdir, ikincisi o cok sevdigim tüpcu ve tayfasidir.

Niye geriyoruz oyunu? Fatih Terim ne yapmaya çalışıyor? Bu takım neden panik yapıyor? Hakem denen şerefsiz nasıl maç yönetiyor? Tamamen saçmalıklarda giden bir maç.

Emre Çolak Balta Zan Sabri... Kadro rezalet. Hocam sanki Real'i eleyebiceğiz de bu maçta oyuncuları dinlendiriyorsun. Gidiyor şampiyonluk ve yine Fatih Terim ceza alacak, bu maç ve önümüzdeki süreç belki de bizim şampiyonluğumuza mal olacak. Yazık oluyor.

kimi dinlendiriyor ki ?

bırakın ben haklıydım muhabbetlerını ,

arkadşalar kötü oynamıyoruz, kazancaz bu maçı, ilk yarı bile bir sürü pozisyonumuz var. bu maçı alırsak fenerliler devvirir, böyle maçta bile puan kaybetmediler diye, psikolojik üstünlük bize geçer. 2. yarı oyuna yekta semih girmesi lazım, orta sahada daha fazla top tutarız.

Fatih Hoca da sagolsun ceza almada Melo'yla yarisiyor , millete dur etme diyecegine en onde bayrakla kosuyor kavga oldu mu

Gokhan zan o golu yedirtmese bukadar stres ve sinir olmucaktı.Kırmızı pozisyonunun başında Geride tek dany var ve hamit efendi topun kalemize geri döneceğini bile bile doldur boşalt yaptı.Artık bu takımda Hakan Gökhan Emre Sabri Hamit mide bulandırıyor.

ben artık umudu kesiyorum yavaş yavaş bu maç dönebilir o başka ama bu defans la olmaz abi bu iş dalga geçtiğimiz fener savunma yapmasını biliyor toplu oynmasını biliyor biz savunma yapamıyoruz malasef gerçek bu mersin muslera olmasa farka gidecekti bu ne laubaliliktir ya

Koskoca galatasarayin teknik Patronu taraftar gibi cildiriyor. Olacak is degil. Mourinyoyo bile gecdi vallah.

Şampiyonluğu kendi elimizle verdik. Fatih Terim verdi daha doğrusu. Mersin'i ne diye hafife alıyorsun da Sabri,Emre gibi oyuncularla çıkıyosun. Hakeme falan da laf atmayın, tamam kırmızı kart pozisyonunda faul yok, ama rezalet futbol oynadık kırmızıya kadar. Bu maçtan 3 puan alamazsak, şampiyonluk gider net.

Geri
Üst Alt