STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 3-1 Mersin İ.Y | Maç Sonucu | 6 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 0-1 Mersin İ.Y | D.A | 6 Nisan

Bloklar arasindaki mesafe..... :o

Kendi etti kendi buldu, dogru kadro cikarsaydi. Bakti ki kadro tercihi yalan oldu, nasil gaz verebilirim havasinda.

Eger Galatasaray'a devam haksizlik yapilmasini istemiyorsa kendini tutacak !!

Hadi simdi kendinizi avutun

Terimi bende eleştiririm ama kalkıpda hakemlerin yaptığı barız hatayı görmeyip Terime sov yaptı demek ahlaksızlığın danıskasıdır..

Burak'ın iki direği gol olsaydı kimseye Faith Hoca'ya sallayacak mıydı çok merak ediyorum???? Skor tarafatarları sizi

o hareketleri degil terim, padisahin olu yapsa bile yerden yere vururum. ister skor 32895734985789345-0 lehimize olsun.

Şu Mersin'i 9 kişi bile yeneriz.Yeter ki zan ile sabri gitsinler GS den uzağa!!!

3-1 biticek.İnanmayan gitsin arkadaşlar.......

Cevap: Re: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 0-1 Mersin İ.Y | D.A | 6 Nisan

Ya birak simdi agzimi bozturma , sampiyonluk bu maca mi kaldi ikinci ordu vakasi olacak .

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

boz sen kim oluyorsun umrumdasin sanki, kapi orada

emre amrabat değişikliği buna şükür sneijder çıktı semih girdi bide

Sneijder cikti... al iste

Ben bizim kadar vefasız taraftar görmedim ,güzel günler yaşarken iyi 2 maç kaybet istifa.

Cevap: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 0-1 Mersin İ.Y | 1.Y | 6 Nisan

Dany nin pozisyonuna kırmızı diyen adam futbol değil gitsin golf izlesin.Ben bu tip yorumları ortamı karıştırmak için yapıldığını düşünüyorum.Bu tip ortamlara üyelik artık gözden geçirilmeli.

Kimi çıkar ilk fırsatta hocaya sallar, kimi hakemi haklı bulur.

ULAN BU ÜLKEDE ŞİKECİLER CEZA ALMADI.... MİLLET ŞİKE İLE TARİH YAZARKEN LİG DÜŞÜYORDUK..... Şerefsiz fairplayciler. bir defolun gidin hakem resmen görevlendirilmiş bu maç bir tiyatro.

Vallaha katiliyorum. Zaten bizimkiler bu forumda ben nasil objektif olarak gorunebilirim diye mesaj atmaya calisiyorlar. Adam tac yerine korner verdiginde bile, ben sunu savunimde, birseyden anliyorum havasi yaratirim gibi mesja atiyorlar. Oglum, sen hangi ligde gordun boyle bir kirmizi karti? Fenerliler kendi yaptiklari ortadayken daha inkar ederken bizimkiler bize yapilan haksizligi savunuyorlar. Ne manyak taraftar profili var bizde, anlam veremiyorum. Rezalet vallaha. Bu kirmizi karti savunan benim gozumde objektifligi birak, Fenerliden eksigi yok.

Sen anladin, hani nerde o büyük Refik, Fatih Terim'i dokunulmaz hale getiren Refik? Neyse maca dönüyorum ben, sirasi degil simdi.

Saçmalama be adam, 2 aydır eleştiriyorum ben bu adamı. Ayrıca ben hayatımda kimseyi dokunulmaz kılmam, eleştirilmeyecek yerde eleştirmişsindir senle tartışmışımdır. Olay bundan ibaret.

emre çıktı amrabat girdi

sneijder deçıktı:o

Cevap: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 0-1 Mersin İ.Y | 2.Y | 6 Nisan

oyuncu degisiklikleri

emre c. ve sneijder out...

semih ve amrabat...

Söylenecek bir şey yok. Fatih hoca inanılmaz başarılar kazandırdığında nasıl imparator diyorsak yanlışında da konuşacaz. Yazık oldu maça. Çıkabileceğin en iyi kadroyla çık yenil şanssız gol ye falan kimse ses çıkarmaz. Fatih hoca riskleri seven bir yapıda, genelde bu yapısı ona bir çok başarı kazandırdı ama aldığı riskler her zaman tutar, lehimize olur zannediyor. Sonra bu hale geliyor işte maç.

Yabanci kontenjani falan kontrol edilsin,hocanin kafa bozuk bugün,7 yabanci olmasin sahada

Yok artık. Bırakıyorum ben maçı izlemeyi.

Geri
Üst Alt