STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 3-1 Mersin İ.Y | Maç Sonucu | 6 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray - Mersin İ.Y | 19.00 | 6 Nisan

1-0 olsun bizim olsun..

Fark atmamız lazım. Sneijderin 90 dakika sahada kalması lazım artık.

5-0 olsun bizim olsun.

artık puan kaybına tahammül yok, kadıköye 4 puan farkı koruyarak gitmek lazım, herhangi bir bal, hakem faciası vs.. yaşanması ihtimaline karşılık. çünkü ben fenerin kadıköye kadar puan kaybedeceğini hiç mi hiç düşünmüyorum. çünkü bizden daha çok ciddiye alıyorlar maçları

Tüm ağırlığımızı, konsantrasyonumuzu artık lige verme zamanı geldi, Madrid maçına keyif için çıkmalıyız.

gs-mersin kadro Kadrosu - Futbol Kadronu Kur! - İlk 11'ni dizilişini ve taktiğini Oluştur... Beta

Burak ve Dany'nin real maçında olmayacağını düşünürsek bence bu kadro ile çıkmamız mantıklı gibi duruyor sanki.elmanderin de drogba ile uyumuna bakmak açısından da önemli.

Birader burak ve dany real maçında cezalı mersin maçında değil. O yüzden burak ve dany banko oynamalı sen kadrodan silmişsin.

Biz her maçı kazanmak zorundayız..Kuşların kötü futbolu falan hikaye balla -hakemle bir şekilde maçı alıyorlar ben umudumu kestim şahsen.. Paşa paşa kazanalım tüm maçlarımızı kimseden medet ummayalım... Madride elendiğimizi varsayarak futbolcularımızın maça konsantre olacağını düşünüyorum

Birader burak ve dany real maçında cezalı mersin maçında değil. O yüzden burak ve dany banko oynamalı sen kadrodan silmişsin.

Sanırım Real maçına hazırlık olsun diye öyle yazmış ama saçma yine de ..Gidip Real'i 4-0 yenecek değiliz ya bitti o iş...Lige konsantre oluruz Dany ve Burak da %100 oynar..

real maçında olmayacaklarından yerine oynayabilecek oyuncuları görme açısından oynamamalılar bence.bu benim şahsi fikrim tabi.

Elmo biraz maç kondisyonuna girsin, Drogba dinlensin. EmreÇ de geçen sene Hakan ile iyi anlaşıyordu, Mersin'e karşı bir oynasın bakalım ne durumda.

beyler mersini çok küçümsüyoruz ama menemenciler güç bela yendi bunları.o yüzden maksimum ciddiyet şart. birde azizin bu maçta teşvik vereceğine kalıbımı basarım

Re: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray - Mersin İ.Y | 19.00 | 6 Nisan

beyler mersini çok küçümsüyoruz ama menemenciler güç bela yendi bunları.o yüzden maksimum ciddiyet şart. birde azizin bu maçta teşvik vereceğine kalıbımı basarım

Menemencilerin futboluyla bizim futbol bir mi ?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Cevap: Re: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray - Mersin İ.Y | 19.00 | 6 Nisan

Menemencilerin futboluyla bizim futbol bir mi ?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

hayır o kadar da kolay lokma görmemek lazım diye söylüyorum bunları. hemen hemen hiç şansları olmamasına rağmen köpek gibi koşturacaklardır bakın görün.

Rotasyona gidersek 90 dakika çok sıkıntılı olur.Kupa maçlarında gördük.Umarım klasik kadromuzla çıkar ve sıkıntısız bitiririz işi.

Rotasyona gideceksek de ilk 30 dk işi bitirip öyle gidelim.

Sistemi ve ilk 11'i olabildiğince koruyarak devam etmemiz lazım.

Selçuk ve Riera cezalı zaten.

680804_Galatasaray_SK.jpg

Muslera gol atsin mac bizim olsun.

rotasyona girmeye gerek yok puan farkini mutlaka korumamiz lazim.

çok önemli maç, mutlaka kazanmalıyız, umarım futbolcularımız da bu ciddiyette olur.

Geri
Üst Alt