STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 3-1 Mersin İ.Y | Maç Sonucu | 6 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray - Mersin İ.Y | 19.00 | 6 Nisan

selçuk un yerine emre ç oynasın, hep onu sol içte görmek isterdim çünkü ortaya yaklaştıkça hakikaten iyi işler çıkartabiliyor.burak oynamalı, hakan mecburi ve semih yerine zan da oynayabilir.

---------muslera------------

--eboue--zan---semih---hakan

------------melo-------------

-----yekta---------emre ç

------------wes----------

-------burak----drogba/elmander

real maçında olmayacaklarından yerine oynayabilecek oyuncuları görme açısından oynamamalılar bence.bu benim şahsi fikrim tabi.

Bu cümlenden Real Madrid rövanş macını lig macından daha fazla önemsediğin cıkıyo. Cok sacma değil mi

Selçuk ve Riera yokken bir de Burak ve Dany'i kesmeye gerek yok. Tamam rakip zayıf da böyle denemelerin pahalıya patlayabileceği haftalardayız. Sonuçta puan avantajı bizde, biz devam ettiğimiz sürece rakiplerin skorları bizi ilgilendirmezken fantaziye gerek yok.

Drogba mutlaka oynasın. meloda çok formda

........muslera

eboue...dany...gökhan....hakan

sabri.....melo...yekta....amrabat

......burak....drogba

beyler bileti internetten aldıktan sonra nereye gidiyoruz

eskiden biletixti

Ynt: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray - Mersin İ.Y | 19.00 | 6 Nisan

artık puan kaybına tahammül yok, kadıköye 4 puan farkı koruyarak gitmek lazım, herhangi bir bal, hakem faciası vs.. yaşanması ihtimaline karşılık. çünkü ben fenerin kadıköye kadar puan kaybedeceğini hiç mi hiç düşünmüyorum. çünkü bizden daha çok ciddiye alıyorlar maçları

Ben sampiyon olurmuyuz mersini yada diger takimlari yenermiyiz bilmem ama bildigim ve bunu cok samimi olarak hissettigim bir sey var. Bu sene kadikoyde cok net bi skorla feneri yenecegimiz.. hic bir sene boyle dusunmedim fazlada umudum yoktu acikcasi ama bu sene nedense boyle bir his var icimde..

Cevap: Ynt: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray - Mersin İ.Y | 19.00 | 6 Nisan

Ben sampiyon olurmuyuz mersini yada diger takimlari yenermiyiz bilmem ama bildigim ve bunu cok samimi olarak hissettigim bir sey var. Bu sene kadikoyde cok net bi skorla feneri yenecegimiz.. hic bir sene boyle dusunmedim fazlada umudum yoktu acikcasi ama bu sene nedense boyle bir his var icimde..

Aynen renktaş ... Ben de hissediyorum

Ciddiye alir oyuncularimiz maci. Taraftarlar da yerinde müdahale eder maca gerektiginde. Alacagiz insallah.

Umarım moral bozuklugu yansımaz sahaya. Stad full olacaktır ve eminimki buraya kadar gelen takımımız için yeterli desteği gösterecektir.

Geçen senede bu kulvara direk katılmak adına şampiyon bitirmemiz şart. 2. olup 2 ön eleme oynayarak riske giremeyiz.

Maçı erkenden koparmak için hızlı başlamalıyız. Bu saatten sonra pek fazla hata ya da kazaya yer yok.

Şampiyonluk için saldır Galatasaray'ım..

9258_wpgsmersin06042013.jpg

Real maci yokmus gibi tam kapasite saldirmamiz gereken mac , telafisi yok artik bu haftalarin

Allah korusun biz FB deplasmanına 3 puan önde gidip kaybedersek şampiyonluk için genel averaj cok önemli olacak. Onun için şimdiden böyle macları farklı kazanmak zorundayız. Kadroda revizyona gitmeden cıkabilecek en iyi kadroyu cıkarmamız lazım.

Kalan 7 hafta içinde ki belki de en kolay maç...Sürprize yol açacak herhangi bir işe girişilmeden, 3 puan cebe koyulmalı..

Geri
Üst Alt