STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 3-1 Mersin İ.Y | Maç Sonucu | 6 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray - Mersin İ.Y | 19.00 | 6 Nisan

Madrid maçının intikamı olur ve 4-5 fark gelir , umarım şerefsiz şikeciler de puan kaybederler ve artık şampiyonluk için yolumuz iyice açılır.

mersini yenerizde haftaya karabük deplasmanı çok zor olacak. eğer puan kaybedeceksek karabükte kaybedebiliriz.

mersini yenerizde haftaya karabük deplasmanı çok zor olacak. eğer puan kaybedeceksek karabükte kaybedebiliriz.

o yüzden eziklerin bu hafta kesin puan kaybetmesi lazım Ordu'da. Cok fena bir hava yakaladılar , iyi oynuyorlar , korkmuyor değilim

sana kotu haberim var kardes bu sikeciler bundan gayri puan kaybetmez

Orası belli olmaz biz de onlar da hala puan kaybedebilir.Umarım kaybeden onlar olur puan farkı 6-7'e çıkarsa ve 33. haftaya kadar puan kaybetmeden geçebilirsek Mersin,Karabük(d), Elazığ, Antep (d) serisini işi bitirme şansımız var.Ama Karabük ve Antep deplasmanları hiç kolay olmayacak bizim için birine Fener ajanı Bülent Uygun geldiği için diğeri de ateş hattında olduğu ve ters geldiği için.

Orası belli olmaz biz de onlar da hala puan kaybedebilir.Umarım kaybeden onlar olur puan farkı 6-7'e çıkarsa ve 33. haftaya kadar puan kaybetmeden geçebilirsek Mersin,Karabük(d), Elazığ, Antep (d) serisini işi bitirme şansımız var.Ama Karabük ve Antep deplasmanları hiç kolay olmayacak bizim için birine Fener ajanı Bülent Uygun geldiği için diğeri de ateş hattında olduğu ve ters geldiği için.

biz futbolumuzu oynarsak ne mersin/karabuk/elazig/antep onumuzde dura bilir .. hakemler eyam yapmazsa , sikeciler el birligiyle feneri sampiyon yapmaya calismazsa biz allahin izniyle sampiyonuz .. hatta kutlamalar baslayabilir .:ayatollah:

Hareketlenelim, maç var bu gün :)

Bu saatten sonra saçma sapan puan kayıpları yapacaksak ciddi söylüyorum bırakalım bu işi. Yeter da artık bu saatten sonra puan mı verilir? Karabük deplasmanı, antep deplasmanı bunlar mı zor yani Galatasaray'a karşı?

şu bir gerçek ki kadromuzun kat kat şikecilerden üstün olmasına karşın özellikle 2. yarıda onlar kadar güven veren bir futbol oynamıyoruz umarım sezon sonunda sevinen biz oluruz onların maçına bakıp bunlar yener diyorum ama miy maçına bile çekinir gözle bakıyoruz çok ilginç ????:rolleyes:

Elimizde tek bir bu kupa kaldı. Zaten şampiyonlar ligini alamayacağımız kesindi. İlk senede o kupayı almak imkansız. İyi yerlere geldik çeyrek final oynadık ve Real Madrid'e elendik.

Şu sıralar fenerbahçeliler real madride yenildik diye kendilerinin bizden üstün futbol oynadıklarını idda ediyorlar. Onlara en iyi cevapı kadıköydeki maçta göstermeliyiz. Ben hiç bir zaman kadıköyde feneri yeneriz demedim ama bu sene diyorum kadıköyde feneri yeneceğiz.

şu bir gerçek ki kadromuzun kat kat şikecilerden üstün olmasına karşın özellikle 2. yarıda onlar kadar güven veren bir futbol oynamıyoruz umarım sezon sonunda sevinen biz oluruz onların maçına bakıp bunlar yener diyorum ama miy maçına bile çekinir gözle bakıyoruz çok ilginç ????:rolleyes:

Ben o gözle bakmiyorum. Biz 1 aydir cok formdayiz ve ayni zamanda güzel futbol oynuyoruz. Real Madrid maci bunu degistirmez.

Real Madrid macinda da topla oynayan, topa sahip olmaya calisan bir takimdik. Ben cekinmiyorum. Yeterki ciddi olalim

Madrid maci sonrasi kimsenin akli lig macina gittigini sanmiyorum hepimiz kahrolsun böyle hakem böyle mac diye isyan ederken akillarimiz baska yerlerdeydi ama acikcasi Cumartesi oldu ve icimden bir ses diyorki:

HAYDI CIM BOM HAYDI CIM BOM HAYDI!! TAM ZAMANI TAM ZAMANI SIMDI!!

cl'de yenildik ya ilgi 0, 2 gün sonra gelir iyi gün taraftarları :)

Gelen var mı?

Bu maç Madrid maçından daha önemli, yani önümüzde ki 7 lig maçı Madrid maçından daha önemli.

1-0 olsun bizim olsun

Çok önemli bir maç.Bu maçı alırsak şampiyonuz.:yenieek:

Rövanştaki Madrid maçından daha önemli bi maç :yenieek:

Şu Nobre bi arıza çıkarması yine

selamun aleyküm habibi :D

Geri
Üst Alt