STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 3-1 Mersin İ.Y | Maç Sonucu | 6 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 0-1 Mersin İ.Y | D.A | 6 Nisan

FT fantezileri yüzünden bu hale geldi maç

penaltı felan yok kırmızı dogru karar fatih hoca show yaptıda ne oldu yine 2,3 hafta cezayı yicek bu sefer zor kurtulur gibi muslera lmasaydı fark 3 olurdu

Defans nedir bilmiyor galiba Galatasaray...bukadar bos birakilir mi gerisi lan?

rakip mersin olmasaydi, simdi cokdan0:3 olurdu:mad:

Terim bile bile lades dedi bugün, maç döner dönmez bilemem de

bir ton ceza yiyecek boş işler peşinde

Hoca kac mac alir bu kez?

Cevap: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 0-1 Mersin İ.Y | 1.Y | 6 Nisan

Yav zaten Selçuk gibi bi adamın yok, sen nasıl böyle bi kadroyla çıkarsın yav deliricem vallahi kafamı duvarlara vurucam Allah kahretsin ya böyle mantığı

erken gol bulamazsak bu maç dönmez.. Zaten feneri şampiyon yapmaya çalışıyorlar ,bizm gelen geçeni acımadan yenip yollamamız lazım ama oynanan oyuna bak

ya neye agliyorsunuz, dogru karar, son adam dany itiyor orda ne yapsa her faul kirmizi kurallari ögrenin bi ya

Haha, yahu sizin gibilere de konusma hakki veriliyor ya...

Ne kurallari arkadas? Hangi kurala gore Dany'nin hareketi faul? Faul ise kirmizi kart tartisilmaz ama boyle faul hayatimda gormedim ki ben 5 senedir 3/4 lig takip eden birisiyim. Dany ellerini kullanmadan omuz omuza bir hamle ve dogru hareket Dany'den. Kurallardan anlamayan kendi taraftarimiz bile boyle aptal mesajlar atiyorlarsa, gelde birazdan Fenerlilerle tartis. Ama yok, siz Fenerlilerden betersiniz be...daha yeni Fenerli arkadasdan mesaj aldim; hakem feci yemis sizi diye, girdim buraya millet'in rezil mesajlarini okuyorum. Fatih Terim'e laf atanlar, kirmizi kart'i savunanlar...herkes Galatasarayliyim diyip Fenerli galiba burda yoksa bunun aciklamasi yok.

Sakin olmamız lazım. Koca bir 45 dakika var önümüzde.

Orta sahamız çok boş kalıyor. Karşılayamıyoruz rakibi. Gerekirse hücumdan birini çıkarıp orta sahayı daha kalabalık hale getirmemiz gerek. Bu sayede hem top bizde kalır hem de kaptırdığımızda daha rahat kazanırız. Baskıyı erkek kurarsak çevirebiliriz maçı.

Sinirden viskinin dibine vurmaya karar verdim.

LİDER HALA GALATASARAY.

Daha 2.yarı var.Rahat olun ya...Ne sıktınız.

Çevirecez maçı sakin olun orduspor maçnın devre arası mesajlarının aynıları yazılıyor şu anda

Terimin artistiklerini cekecek baskan yok basta,bu sene sampiyonluk giderse Terim de gider,hicde üzülmem.Zaten kritik iki oyuncun cezali,artislik yapip 4 ilk 18 de bile olmayan oyuncuyu takima koyarsan daha dogrusu rakibi kücümsersen olacagi bu.Fatih hoca bu marjinallikleri gecen sene playoff lardada cok yapmisti,yarim puanla sampiyon olduk yoksa bu senede takimin basinda bir baskasi vardi,dedigim gibi Ünal Aysal böyle profesyonellikden bir haber bi hocayi seneye takimin basinda tutmazzzz,sampiyon olsak bile gidebilir diyorum ama suan icin tek istedigim su maci almak,gerisini sonra düsünürüz...

Ne derseniz deyin daha öncede söyledim fb yönetimi içerde dışarda çalışıyor...Biz maalesef hakkımızı arayamadığımız gibi büyük takım olmanın faydalarından da yararlanamıyoruz. Hangi büyük takımın sahasında bu kartlar olabilir. Ne yazık ki bize hep oluyor. Yazık çok kolay şampiyon olacağımız bir seneyi inşallah kaybetmeyiz. Bu sene şampiyonluk giderse adamlar her konuda bizim önümüze geçecekler.

Fatih Terim 3 puan icin kendini feda etti acikcasi. Takimi gazlamak icin son caredir herzaman. Orduspor maci gibi.

Tutarsa iyi, tutmazsa sampiyonluk ciddi anlamda tehlikeye girer. Cünkü Terim´i bi kac mac unutun.

Bu maci kaybedersek......Söylemek bile istemiyorum.

Sov yapti, hani her zaman yapiyor ya, sonra tribünler Imparator diye inliyor..

Fatih terim Galatasaray'a haksızlık yapıldı diye tepkisini gösteriyor sov yaptığını nerenden çıkarıyorsun birader??

Nerenden izliyorsun maçı?hakem bariz üzerimize oynuyo bunu göremiyorsan körsün sen...

Sov yapti, hani her zaman yapiyor ya, sonra tribünler Imparator diye inliyor..

Şovu Fatih hoca değil hakem yapıyor , yiyorsa Kadıköyde yapsın da görelim bu cesur hakemleri emre ağbeyleri aziz amcaları ellerine verir düdüğü.

Sen ve senin gibi taraftar müsfettelerininde ilk aklına fatih hoca gelir, sen ve senin gibilerini nasıl acıtmışsa ..

Öyle veya böyle Sampion olacagiz. Gerekirse kuslara kadiköyde koyarizzzz

Cevap: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray - Mersin İ.Y | 19.00 | 6 Nisan

Rotasyona gidersek 90 dakika çok sıkıntılı olur.Kupa maçlarında gördük.Umarım klasik kadromuzla çıkar ve sıkıntısız bitiririz işi.

Söyledik çok net.Zan,Sabri,Balta,Emre gibi bir 4 lüyle değil Mersin'i 1461 Trabzonu bile yenemeyiz yenemedik.Bunu herkes görüyor ama neden oynatılıyor aklım almıyor..

Geri
Üst Alt