STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 3-1 Mersin İ.Y | Maç Sonucu | 6 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 0-1 Mersin İ.Y | D.A | 6 Nisan

Semih, Zan, Danny... bunlar GS stoper olamaz.

1 degil, 2 üst düzey stoper transfer gerek.

izliyemedim ben donuyordu ,simdi fatih terimi trubunemi yolladi hakem ?

abi zaten riera ve selçuk gibi iki kritik ve önemli adamın kart cezalısı olduğu bir durumda rotasyon ne demektir biri bana bunu anlatabilir mi? bu maç şampiyonluk maçlarından biri değil mi hazırlık maçı mı bu nasıl bir rezilliktir? kimse kusura bakmasın şu ana kadar tüpçüye azize federasyona hakemlere etmediğim küfür kalmadı ama bu maçı kimse bana anlatamaz hakem makem hikaye. resmen intihardır bu. fatih hoca ne yapmaya çalışıyor. kart cezalıların yanında bir de eboue semih gibi çok önemli adamları kesip selçuğun yerine de yekta veya engin yerine emreyle başlıyorsun. yani kusura bakmasın ama avrupada turu 3-0 dan mı çevireceksin? nedir bu rotasyon merakı?? hocanın sonda yaptığı rezilliğe ise hiç değinmiyorum. yeminle utandım. olaya bak arkadaş alt tarafı mersinle oynuyoruz şu olanlara bak...

herşey kadıköye kalır bizde kalpten gideriz.....

Şu maçı kazanalım sene sonu İmparator gitsin. Yeniden yapılanma şart. Fatih Terim bazı hareketleriyle Galatasaray anlayışına uymuyor, resmen kendimizi rezil ediyoruz.

Fatih Terim bu kadar abartmamaliydi. Bu kadar tecrübesi var yani. Büyük hata yapti.

Hadi yenildik diyelim, ama sana ihtiyacimiz var kenarda ya. Ne yapiyorsun sen?

Bu maci kaybedersek, Terim´i de kaybedersek, baskiyi nasil kaldiracak futbolcular? Sacmaydi

şu rotasyona her zaman karşıyımdır sonraki maç formalite değilse..

yapacaksan da maça normal ilk 11 le başlayacaksın maçı kopartacaksın sonra oyuncuları değiştir

Cevap: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 0-1 Mersin İ.Y | 1.Y | 6 Nisan

:D futbol bilginizi orda faul bile tartışılır ha faul varsa bile kırmızı değil çünkü danyle aynı hizada topçu öğrenin öle gelin burda saçma sapan yorumlar yapıp milletin sinirini bozmayın

son adam oldugu icin her turlu faulde kirmizi yer bir oyuncu

Fatih Hoca niye dellendi öyle? Hakemin üstüne yürümesinden önce mi atıldı yani topu yere vurdu diye? Yoksa hakemin üstüne yürüdükten sonra mı atıldı?

Ah hoca ah, kadro tutmuş takım düzelmiş iyi oynuyor. Sen gidip kulüp tarihinin en salak adamlarını en kritik virajda kadroya koyuyosun. Nasıl olacak şimdi bu, ben yediremiyorum ya böyle bi saçmalığı. Skandal ya vallahi billahi skandal.

Roma'ya gitmenin yolunu arıyor. Kendi gitmek istese hain olacak en iyisi kovulayım demiştir.. Zaten sevgim yoktu sadece saygı duyuyordum, şimdi onu da bitirdi. He ihtiyacı mı var bana; o ayrı konu :)

lanet olsun !

Şampiyonlar Ligi gitti dedik, artık lige konsantre oluruz dedik çıkan takıma bak, takımın oynadığı oyuna bak, hay allam yarabbim sen sabır selamet akıl fikir ver, aklıma mukayit ol.

tiyatro izliyoruz resmen tiyatro senaryo önceden yazılıp oynatılıyor

Bir insan böyle sorumsuz olabilir mi ya, şu virajda yapılacak hatalar mı yav hoca. Ben seni profesyonel zannederdim çok amatörmüşsün çok.

Hemen hocaya sallayın daha 2 gün önce real le şampiyonlar ligi çeyrek finali oynadın,illa her maç iyi oynıcaz diye bişey yok.

Cevap: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 0-1 Mersin İ.Y | 1.Y | 6 Nisan

Kayberdersek şampiyonluk gider net

Ben yedigimiz golde Gökhan dan cok Sabri ye kiziyorum,culio topu almadan sabri pozisyonda bile yok,hadi zar zor yetisti,be mübarek ayagini 20-30 cm kaldirsan adam orta yapamayacak,biz Eboue ye orta yaptiriyor diye kizarken Sabri Eboue den sadece bunu kapmis,devaminda top seker,oyuncumuz ters vurus yapar ..vs bunlar futbol icinde var,sen en basta topun oraya gitmesini engellemessen sen görevini yapmamissindir arkadas...

Geri
Üst Alt