STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 3-1 Mersin İ.Y | Maç Sonucu | 6 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 0-1 Mersin İ.Y | D.A | 6 Nisan

60'Dakika ya kadar 1:1 olursa , bu maci aliriz

Terim mac sonunda hesap vermeli. Bu kadar ucuz degil Galatasaray Teknik Direktörlügü. Gerekirse Yönetim Terim'e agir para cezasi versin. Teknik Direktör yeri geldiginde gergin takimi sakinlestirmeli. Ama bizim beyimiz herkesten önce saldiriya gecir. Yetti artik.

Psikolojik hep savaşları kaybediyoruz, malesef fener camiası tüm moralimizi bozmayı başardı, bu işi gerçekten iyi yapıyorlar. Biz de her defasında yiyoruz bunu.

Sneijder yine mi cikti :D

Let's go Amrabat !

Re: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 0-1 Mersin İ.Y | D.A | 6 Nisan

IMPARATOR'u elestirebilirsiniz ancak kovulsun vb. laf yapamazsiniz siz kimsiniz ?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

la malmısınız şampiyonluk nereye gidiyor, kaybedersek bile gitmez ki kaybetmicez. sezonun en kötü maçında 1-0 gerideyiz, işte böyle top class kaleci olunca bu maçda bile puan çıkarcaz, burak 2 tane sallıcak 2. yarı alıcaz maçı rahat olun.

Cevap: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 0-1 Mersin İ.Y | 1.Y | 6 Nisan

evet itiyor 100% kırmızı kart.

Dany nin pozisyonuna kırmızı diyen adam futbol değil gitsin golf izlesin.Ben bu tip yorumları ortamı karıştırmak için yapıldığını düşünüyorum.Bu tip ortamlara üyelik artık gözden geçirilmeli.

Kimi çıkar ilk fırsatta hocaya sallar, kimi hakemi haklı bulur.

ULAN BU ÜLKEDE ŞİKECİLER CEZA ALMADI.... MİLLET ŞİKE İLE TARİH YAZARKEN LİG DÜŞÜYORDUK..... Şerefsiz fairplayciler. bir defolun gidin hakem resmen görevlendirilmiş bu maç bir tiyatro.

forveti Drogba OLAN BİR TAKIMIN STOPERLERİ GÖKHAN-Semih,dany olmamalı

Ya beyler tamam hakeme ne derseniz deyin de birbirinize niye salliyorsunuz sakin olalim ya lütfen onlarin istedikleri bu oyuna gelmeyelim lütfenn...

Cevap: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 0-1 Mersin İ.Y | 1.Y | 6 Nisan

Ligin en zayıf ekibine verdiğimiz pozisyonlara bak Zan Hakan niye bu takım da

Cevap: Re: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 0-1 Mersin İ.Y | D.A | 6 Nisan

Ceyrek final ruyanizda bile goremezdiniz fatih terim olmasaydi . Fatih terimin yaptiklari agir mi geldi ?

banane ceyrek finalden sampiyon olamadinmi CL YOK YOK bunu biliyordunmu? fener gecsin seni kupalariyla o zaman

alicaz bu maci.

Yaz'a hic bir ofansfi oyuncu almiyalim.

2 Stoper + Sol Bek alalim

Bir insan böyle sorumsuz olabilir mi ya, şu virajda yapılacak hatalar mı yav hoca. Ben seni profesyonel zannederdim çok amatörmüşsün çok.

Sana bu durum icin cok seyler söylemek isterdim Refik, ama bu kritik durumda tutuyorum kendimi !!

Fatih Hocaya sallayanlara iyi bakın zira maç sonunda ortadan kaybolabilirler

pozisyon kırmızı kart falan değil faul bile yok orda.dany hızlı ikili mücadele adam atıyor kendini.bu pozisyonu kadıköyde çalabilir mi o hakem bozuntusu.geçiniz bunları..

Cevap: Re: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 0-1 Mersin İ.Y | D.A | 6 Nisan

Ceyrek final ruyanizda bile goremezdiniz fatih terim olmasaydi . Fatih terimin yaptiklari agir mi geldi ?

Çeyrek finali görmemiz için ne yaptı Terim ? Burak Yılmaz'ın insan üstü eforu olmasa görürdük cok bekle

Geri
Üst Alt