STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 3-1 Mersin İ.Y | Maç Sonucu | 6 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 3-1 Mersin İ.Y | Maç Sonucu | 6 Nisan

antuya bı dalayım ortalığı bırbırıne katayım ,serefsız hakem nasıl olmayan penaltıyı çaldı dıye ,satılmış kaleci falan ,terım mafyamı falan dıye

Onur bekle bende üye olayim, beraber dalalim, bende seni alintilarim, ama nerden üye olacam?

ne kadar terim düsmani var arkadas su forumda

kücücük bir teklemede

istifa

utanin utanin

Valla Terim bu maçın bu rezalete dönüşmesinde açık ara en büyük sorumludur, Terim'i sevmediğimden değil, ama adamdaki takıntı sınırı klinik vaka durumunu çoktan aşmış durumda. Emre Çolak yerine Yekta, Hakan Balta yerine Riera, Gökhan yerine Semih oynamalıydı, net. Semih'i dinlendireceğim desen, nereye dinlendiriyorsun, 4-0 mı yeneceğiz Real'i??? Emre'yi zaten hiç söylemiyorum, Başbakan'dan torpilli olsa insan koymaya utanır ilk 11'e...

Hadi koydun, adam ilk 5 dakikada belli etti takımı tek başına yıkacağını... Terim insanları kayırıyor, iyi anlamda da, kötü anlamda da. Emre torpillisi, Yekta'ya da "Hoca bana taktı durumu". Morinho ile kanka olacak duruma gelmişsin, halen Yekta-Emre ikilisinden Emre'yi tercih ediyorsan, psikolojik bir problemin var demektir, dost acı söyler.

1. Melo

2. Drogba

3. Taraftar

Hepsine helal olsun. Cok önemliydi bu galibiyet, yoksa Allah korusun gidebilirdi sampiyonluk.

Teknik ekip biraz sacmaladi acikcasi. Maci kazandirdi motivasyon patlamasi, ama yine Terim´den yoksun olacagiz

Penaltıdan önce sarı kartı olan adam Drogba'ya arkadan daldı, reis düşmedi, o pozisyonda sonradan ikinci sarı verilmesi lazımdı. Avantaj kuralı uygulandı çünkü.

oy oy rıdvanın tipe bak agladı aglıyacak :D

Cevap: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 3-1 Mersin İ.Y | 1.Y | 6 Nisan

Fatih Terim böyle olacaksa varsın sezonu onsuz bitirelim.. Çıkardığı kadroya bak.. 25 milyon insana kalp krizi riski yaşatmana ne hakkın var ?

İlk yari macin adami muslera, ikinci yari drogbadir. Cok net.

Sent from my iPhone using Tapatalk

süleyman abay düdüğünü assın ! herkes de destek versin lütfen yazıklar olsun bu kaç oldu

Mesaj blocklama şansımız yokmu? Hakan Delikanlı ve Alper Altıun her maç olumsuzlukta trolluk yapıolar.Ben bu adamları görmek istemiyorum.

sözde delikanlının block linki bu: https://www.gscimbom.com/forum/profile.php?do=addlist&userlist=ignore&u=14979

erinmezsen burdan da provakatör yazıp şikayet edebilirsin ben yaptım mesela: https://www.gscimbom.com/forum/report.php?p=6181694

Cevap: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 3-1 Mersin İ.Y | 1.Y | 6 Nisan

galibiyeti gökhan zan'a armagan etti melo ve takim olarak ona armagan etmisler (yaptigi hata dan dolayi)

Bu ülkede ne zaman şike yapanlara polis dinlemesine takılan hakem ve tff yetkililerine CEZA verilip spordan menedildikleride, FATİH TERMİN isyanını ve fair play dışı hareketlerini ayıplayacağım.

Fatih Terim istifa diyen ler zamanında Lucescu istifa diyenler le aynı kişilerdir. "Köpekler istiyor diye ,atlar ölmez."

Bu gün şerefiyle haysiyetiyle oynayan bir takımı gördük.Tüm şikecileri, alayını üst üste koyup kupayı kadıköyde kaldıracak bu takım.

Ridvanimi izliyonuz,birakin sarlatani keyfinize bakin

Bügün 2 kahraman vardi sahada kim ne derse desin bugünün Kahramanlar Muslera ve Felipe Melo bu ikili bugün benzeri görülmemis bir performans sergilediler!!! ikiside vaz gecilmez bu kadar basit.

neyseki kazandik.Bence Teknik heyetin sogukkanli olmasi gerekir.

Imparatoru cok seviyorum, gecen sene konusacam dedi konusmadi.Bence konusmaliydi.

Simdi haksizlik felan goruyor biliyorum sinirini tutamiyor, amma bence bu oyunlara gelmemesi lazim,

Simdi taraftar girdi sahaya cezami gelecek arenaya?

Ridvan ne diyor, bu takimlar agizinla kus tutsa bile verdirmezler size puan diyor? Gelde küfür etme

O önce Aziz kankasının yaptığı şikeyi örtmek için yaptığı ağlamalardan bahsetsin.

Geri
Üst Alt