STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 3-1 Mersin İ.Y | Maç Sonucu | 6 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 3-1 Mersin İ.Y | Maç Sonucu | 6 Nisan

Muslera, seni bu kulübe getiren her kimse ellerinden öpüyorum

Adamın dibisin dibii DROGBAA!!

Buraya yazalim beyler sahamizi da kapatacaklar ben diyeyim.. bu TFF'den hic birseye sasilmaz

bu Rıdvan ezıgı drogba neler neler demıstı gaza gelmeyın

Aziz yildivim Galatasaray'a maç kaybettirmek için hakeme ve rakibe verdigin teşvikler yetmez daha yaratıcı olmalısın :)

aynen azizin teşvikler boşa gitti:asd:

2 yıldır bu sahada tek bir çöp bile atılmadı ceza gelmez inşallah :yenieek:

Ne diyor hiçbir şey dinleyemedim.

Adam verdi veriştirdi bize,

Bizi buradan çıkartmayacaklardı,oyunucularımı sahada dövdüler hocayı etki altına aldılar, Galatasaray kenar yönetimi sürekli tehdit ettiler vs. çok ağır konuştu.

Demek aziz baya para göndermiş çok üzüntülüydü, gitsin fenerden alsın ihitiyacı olan puanı.

Yönetim bugünden itibaren agirligini koymali.hakem hatalarindan tutup sikeye kadar gitmeliler.sikeyi tekrar gündeme getitirip ortaligi bulandiracaksin

mersin aldığın teşvikler biyerine girsin azizin paralarına yazık oldu bu gece mersin şikeci kulüp olgun peker giresunspor destekli lige nasıl çıktınız herkes biliyor

ARkadaşlar evet yendik ama Mersin gibi ligin en zayıf takımını yendik.Bugün şurada Mersin'den iyi bir takım olsaydı 3 puan çok çok zordu.Malesef oyuncu seçimlerinde ve değişikliklerinde çok çok büyük hatalar var.Hele ki Sneijder'in her hafta çıkmasının otomatiğe bağlanması en üzüldüğüm nokta.Sneijder gibi bir oyuncu şu maçta bile 90. dakikayı göremiyor.Yazık oluyor..

gidip burada bide saygi beklemesin, ozel den mesaj atip, o kisi kendini cok iyi bilir

Sizde neden izlersiniz ridvan gibi ezikleri anlamis degilim.acin gstvyi izleyin

Rıdvan "Kırmızı doğru, Penaltı verse de olur vermese de, Mersinli oyuncular sahada adeta dayak yedi"

Allah Seni Bildiği Gibi Yapsın...

...

Cevap: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 0-1 Mersin İ.Y | 1.Y | 6 Nisan

nahh yeneriz gitti maç nereye yeniyosun mersin bizi beşlerdi becerikli olsa sahada ki el bombalarıyla ancak ptt de oynarsın leşşşler leşşş futbol gibi zevk alıncak oyunda böyle yeteneksiz adamlar trilyonlar götürüyor yazık

Devre arasında bu mesajını yakalamıştım . Maç sonu alıntılarım güleriz diye . Ahahahahahahahaha

güntekin onay ve rıdvan dilmen bütün galatasaray camiası size atlasın zıp zıp oynasın üstünüzde hakemin verdiği kırmızı ne kılıf uyduruyorlar uefa maçında danny kırmızı mı görüyor uefa da sizin soyunuzu sopunuzu ... sırf yendikten sonra izliyorum yoksa puşt suratının mor olduğunu göremem

Geri
Üst Alt