STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 3-1 Mersin İ.Y | Maç Sonucu | 6 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 3-1 Mersin İ.Y | Maç Sonucu | 6 Nisan

Sabri şu an ligtv de döktürüyor valla, iyi konuştu helal olsun.

Ne demiş hakem o adam kendi arkaşına tepki göstermiş ulan böyle bişey mi var ya vallahi yazık günah yönetiminde çıkıp gözdağı vermesi lazım

Drogba alayiniza girdimi?

ama bunlara buda az doymazlar bekleyin 33. haftada bizzat kendisi gelecek!

arkadaşlar karaköyde böyle bir hakem yönetimi göremedik demi bu sene.bu kaçıncı.yeter be adam akıllı hakemler verin lan bizim maçlarımıza.Biz Galatasarayız alayınızın akılını alırız.

Offff Hamit'le Sabri'nin Türkçe'sinden ben rahatsız oldum.Yeter arkadaşlar hadi gidin duşunuzu alın :D

sabri ne demiş?

emre çolağı seneye ptt liginde izleriz yeri orası

kırmızı kart doğruymudu bence net yanlıştı

Hakkaten diğer forumlara baktım adamlar çıldırıyor, muhtemelen yarın hayata küserler :) eskiden hakem kayırdı falan derlerdi onuda diyemiyorlar.. hakem resmen aziz tarafından satın alınmış.. yok efendim fatih hoca yardımcılar saldırmış.. ee onlarda atıldı.. bunlar ne için bağırıyor ben anlamıyorum.. Hakkaten anlamıyorum.. adamlara birşey batmış gibi ciyak ciyak bağırıyorlar..

Birşey bulamadılar mersin ilk yarı üstündü ikinci yarı niye oynamamış ?

Eee ********************* gazetecileri bir bizim pozisyonumuza bakın birde Mersin'in.... ne bekliyordun Real Madrid mi? Adamlar her maç böyle oynasa şimdi siz kuşların yerine 2. sırada olurdu...

sabri reyisle hamit reyis hakemi dövdü :D

Sabri çok güzel konuştu

Ilk yari foruma bakiyim dedim skor taraftarlari Fatih Terim'e demediklerini birakmamislar

Ve yine ayni kisiler mac sonunda Terim büyüksün hep basimisda kalirsin demisler harbi yazik :b5:

Forumda cok skor taraftari var ve yine sahit oldum Galatasarayli görünen kuslar :o

Melo, Drogba ve Muslera siz var yaa siz :yenieek:

:b5:

Real Madrid macinda da bu motivasyon patlamasini gerceklestirebilsek keske taraftarlarla birlikte :)

Melo ve Drogba gercekten cok büyük oynadi. Benim icin Melo bir adim öne cikiyor hatta. 3 kisilik savasti resmen.

Bundan sonrasi hirsla, savasmayla kazanilacak seyler. Bundan sonrasi oyunculara kalacak gibi. Fb´nin puan kaybi bizi biraz rahatlatir.

Danynin pozisyonuna daha kaleye 40 metre varken son adam muamelesi yapıp penaltıda son adam muamelesi yapmamak ne demektir?

Dany son adamdı, kırmızı kart doğru isterse 50 metre olsun. Penaltı pozisyonu sarı karttı ama hakem vermedi ona ben de şaşırdım.

Cevap: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 3-1 Mersin İ.Y | 1.Y | 6 Nisan

sabriyi ptt 1.ligindeki bir takıma koy, orda da sırıtır

Utan be. Eboue hem Genclerbirliginde kendini yere atip, gol yedirdi bize hem gitti Real Madrid'de bize 2 gol yedirdi. Siz ona laf atmiyorsunuzda bugun hirsiyla ikinci golde, ne kadar kotu pas verse bile, orda topu kapip oyunun kaderini degistiren Sabri'ye laf etiyorsunuz. Rezillik vallaha, Fenerliler kendi oyuncularini olene kadar savunurken bizimkiler nedensiz bile salliyorlar. Utan be.

kırmızı kart doğruymudu bence net yanlıştı

Net yanlış karar.Omuzlar bile değmemiş.Mersin'li atmış kendini.Dany gibi bir adam Burhan'ın 10 metre gerisinden gelse gene yetişir zaten.Burhan ikili mücadeleyi kaybettiğini anlayınca hakemi aldatayım dedi.Hakem de aldandı.Ya da fırsatı iyi değerlendirdi ..

Dany son adamdı, kırmızı kart doğru isterse 50 metre olsun. Penaltı pozisyonu sarı karttı ama hakem vermedi ona ben de şaşırdım.

orda omuz omuza mücadele vardı.. hiçbir avrupalı hakem ona faul bile vermez.. siz böyle derseniz şikeciler ne der?

faul ise dogru karar bencede kirmizi karari ama faulmü?! pek emin degilim acikcasi. cok agir karar oldu gibime geldi faul karari dany inin

faul ise dogru karar bencede kirmizi karari ama faulmü?! pek emin degilim acikcasi. cok agir karar oldu gibime geldi faul karari dany inin

İtme vardı Dany'nin pozisyonunda çok net bi şekilde. Tekrar izlersen görürsün diye düşünüyorum :)

faul falan yoktu

Geri
Üst Alt