STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 3-1 Mersin İ.Y | Maç Sonucu | 6 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 3-1 Mersin İ.Y | Maç Sonucu | 6 Nisan

oyle itme olmaz tokundu hafifce oyle dusmezsin top oynamis olan bilir bunu, atti kendini

itme falan yok pozisyonda. dany öncelik almaya çalışırken atıyor burhan kendini.

Son adamdı Dany. İtme de vardı. Bence doğru.

Dany gibi Burhan'dan 10 kat hızlı bir adam üstelik Burhan'ın önüne geçmişken neden itsin? Hir bir şey yok pozisyonda.Burhan kız gibi attı kendini o kadar basit.

dany zaten adam yetişmişti. her stoper rakibini koluyla iter ve rakibide aynı şekilde iter çeker. buna omuz omuza derler. bu pozisyon faul değil. arenada glatasaraya karşı hiç değil. çalamazsın. çalarsan böyle olur sonu. çömez hakem yaşayarak öğrenecek:)
orda omuz omuza mücadele vardı.. hiçbir avrupalı hakem ona faul bile vermez.. siz böyle derseniz şikeciler ne der?

Terim açıklama yapacak, birazdan

Ilk yari foruma bakiyim dedim skor taraftarlari Fatih Terim'e demediklerini birakmamislar

Ve yine ayni kisiler mac sonunda Terim büyüksün hep basimisda kalirsin demisler harbi yazik :b5:

Forumda cok skor taraftari var ve yine sahit oldum Galatasarayli görünen kuslar :o

Melo, Drogba ve Muslera siz var yaa siz :yenieek:
hımmm

İtme değil, deyme var o pozisyonda. Adam iyi attı kendini, hakem de yemeye hazırdı zaten.

Danynin pozisyonunun aynısını yaşamıştık.Öyle hızlı koşan oyuncuya dokunsanız bile dengesini kaybeder.Mersinli kendini yere atmadı

Macin adamlari, golde hatasi olmasina ragmen (cunku ben gokhana birak dedigine inanmiyorum, birak dese gokhan o topa vurmazdi) Muslera , Melo ve Drogbadir. Fatih hocamiz canimiz cigerimiz herseyimiz ama bu kritik donemde hakem ne yanlis karar verirse versin sahada kalmaliydi. zaten bu sezon 3 maci kacirmisin simdi yine aynisi olusa hic iyi olmayacak.

Seyirci baskisi yine muhtesemdi.

Her turlu zorluga ragmen sampiyon olacagiz insallah. Yarin da fb orduya takilirsa insallah bu haftayi cok mutlu kapaticaz

drogba dede bastonunu birilerine monte etti bugün.. baston aranıyor :sad007::sad007:

Sorun kırmızı olup olmaması değil bu şerefi bozukların arenada çatır çatır maç yönetip kadıköyde yeni gelin gibi süzülmeleri.Adamın kıçından kan alırlar kan öyle erkekliğinizi arenada göstermeyeceksiniz...

İddaa ediyorum yarın şikeciler top oynamadan kazanacaklar rahat rahat.

Dany biraz amatörce davrandı, omuzunu koydu doğru ama Burhan'ı düşürecek bir sertlik yok.. Ama ben sevindim kırmızı vermesine, vermese lig bitinceye kadar kuşların ötmesine neden olurdu.. Drogban'nın penaltı pozisyonu NET KIRMIZI KART.. Kayseri- Elazığ maçındaki penaltı-kırmızı karta bakan anlar..

Hoca konuşuyor.

o itme faulse her ikili pozisyon fauldur

Geri
Üst Alt