STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 3-1 Mersin İ.Y | Maç Sonucu | 6 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 3-1 Mersin İ.Y | Maç Sonucu | 6 Nisan

Türk futbolunu temizlemek önce Rıdvan ve Acun gibi itler sonra Aziz ve Demirören gibi şerefsizler silinmeli. Yoksa 1gr ilerlemez bu ülkede futbol.

hoca ne giydirdi be...önce rıdvana haşırttttttttt

Cevap: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 3-1 Mersin İ.Y | 1.Y | 6 Nisan

Utan be. Eboue hem Genclerbirliginde kendini yere atip, gol yedirdi bize hem gitti Real Madrid'de bize 2 gol yedirdi. Siz ona laf atmiyorsunuzda bugun hirsiyla ikinci golde, ne kadar kotu pas verse bile, orda topu kapip oyunun kaderini degistiren Sabri'ye laf etiyorsunuz. Rezillik vallaha, Fenerliler kendi oyuncularini olene kadar savunurken bizimkiler nedensiz bile salliyorlar. Utan be.

haddini bil benim asabımı bozma, utanmış mış

futbolcu kalitesini değerlendirdim, beğenmek zorunda değilsin yorumu

sabri kalitesinde 11 tane topçuyu koy deseler kadroya, kabul eder misin? az samimi olun samimi.

hoca öpecek bırılerını

Ynt: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 3-1 Mersin İ.Y | Maç Sonucu | 6 Nisan

hoca ağir konuştu.. olmasi gibi..

Aslolan Galatasaray'dır.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.

Hakeme karşı alınan döve döve galibiyet. Helal olsun.

insallah hocanin konusmasinin videosu hemen yayinlanir..

Ridvana ve Demirören hakkinda neler dedi merakliyim.

Hoca artık ağır konuşma sırası sende bundan sonra herkeze giydir çünkü bu ülke bundan anlar. şekil A (Aziz)

Hoca ne yaptın öyle :ayatollah: Boş yer bırakmadı herkese giydirdi :D

arif erdem adamsın..Tunç elibol şerefsizine iyi giydirdi...

Cevap: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 0-1 Mersin İ.Y | 1.Y | 6 Nisan

İkinci yarıyı izlemeden bilgisayara attığım bir yumrukla ağlayarak çıktım evden.Ulan bu kadar haksızlık olmaz yeter be..

Takım eyvallah rezilleri oynadı,Çok gamsız,ruhsuz oyuncularda vardı eyvallahta ulan nedir bu çektiğimiz hakemlerden.

Sahaya giren taraftarlar bugünün galibi sizsiziniz.Bu taraftardaki patlama sadece bu maçla alakalı değil.Ulan taş olsa çatlar bee.Şu yönetim ,şu taraftar sesini çıkarmadığı için ortalığı ayağa kaldırmadığı için medyadaki Galatasaraylılar objektiflikten ödün vermediği için herkez Galatasarayın tepesini biniyor.Adam gibi davrandığı için,efendi olduğu için medyada,hakemi,federasyanu yapmadığını bırakmıyor.Yeter ulan.

Tekrar söylüyorum benim gözümde sahaya giren o iki Galatasaraylı gerçek Galatasaraylıdır.Hemde sapına kadar.

yonwetımde topa gırdı sonunda al ıdurust konusuyor

Eğer muslera maçın başında o pozisyonlarda gol yeseydi bu maçı alamazdık kesinlikle her şey daha kötü olurdu maçı kurtardı aslan parçası. Bizim bundan ders almamız lazım şu takımdan hakan balta emre çolak sabri gökhan kesinlikle gönderilmeli bir yandan avrupada ilk 10 takım arasına gircez diyorsun diğer yandan kadronda sabri gibi bir yeteneksizi sadece koşuyor diye tutuyorsun kaldı ki maç boyunca berbat oynadı maçın sonunda taraftarı gaza getirmek için bir kaç mücadeleye girdi başka bir olayı yok.

başkalarının sahasında dedı ali başkan devam boyle

arif erdem adam gibi adamsın bizi tek başına savunuyor şerefsizlere

rıdvana geçirdi hoca helal olsun kuş rıdvan çıkar şimdi şemsiyeyi azizin evladı

Fatih Terim: Hatta geçen seneden kalma 2 maç daha var. Onları da versinler. Ben kimseye borçlu kalmayı sevmem. O alacakları da tahsil etsinler, başkaları da farklı konuşmasın. Borçlu kalmayalım. Zaten disiplin kurulundan beklentimiz yok. Ama Süleyman Abay gibi.. Ben iki senedir hiçbir hakeme konuşmuyorum. 4. hakemken olan kompleksini şimdi yapamazsın. Ben hiçbir şey yapmadım. Peki Hasan'la Ümit?

Bir de Rıdvan Dilmen'e sözüm var. Ben neyi doğru yapıp yapmadığımı bilirim, söylerim de. Ben de söylediklerini Rıdvan'a yakıştıramadım. Rıdvan söylediklerinde dikkatli olsun.

Geri
Üst Alt