Valla ne yazayım bilmiyorum.
Rakip lig sonuncusu ve evimizde oynuyoruz.
Ve biz maç sonunda hakemleri konuşuyoruz ve hakemlerden şikayet ediyoruz.
Allah aşkına, bunu ben kabullenmiyorum ve kim kabul edebiliyorsa, hazmedebiliyorsa etsin.
Biz, hem kendimizi CL'de çeyrek-final'deki takımız diye lanse ediyoruz,
sonra çıkıp 2.Lig'in sıradan bir takımı 1961 Trabzon maçından sonra, "hakem yüzünden yenildik" diyebilecek kadar yüzümüz oluyor.
Valla ne diyim, benim buna dilim bile varmıyor, "hakem" demeye utanıyorum.
Fatih Terim kuralları hiç mi bilmiyor.
Açık şekilde hakemin kararlarını protesto edemezsin, seni tribüne gönderir.
Ama sen bunu yapıyorsun sonrada "ben ne yaptım ki" dercesine, kendini parçalıyorsun.
Hemde ne için, sıradan bir faul pozisyonu için,
hemde hangi maçta, lig sonuncusu ile oynadığın maçta,
Daha komiği, maç sonu "ben Hamit'e neden faul yaptın diye kızdım" diyebiliyorsun.
Sadece gülüyorum.
Gelelim rezalet futbolumuza.
Haftalardır oynadığımız modern ! doldur-boşalt futbolumuzda, bunun dibini gördük.
10 kişi kaldın, doldurduğun ve kaptıracağın her top, tüm takımın yorgunluğunu ikiye katlayacak ama nafile...
İnadına şişiriyoruz topları...
Fener'in Lazio maçında son 20 dakikada çevirdiği topları, ayağa pasları seyretmediniz mi ?
Bu takım Kadıköy'e bu modern ! futbolla mı gidecek ve yenecek ?
Fener, Lazio maçındaki futbolu bize oynasın, gerisini yazmak bile istemiyorum.
2nci goldeki Sabri'nin Drogba'ya skandal pası ise beni resmen kendisinden soğuttu.
Sağında bomboş adam varken, sen ne yapıyorsun....
Burada en masum hakem, arkasında duran da yok, vurun gariba bakalım, nereye kadar...
Nede olsa, biz ne futbol oynuyoruz diye soran yok....
Sahaya taraftar giriyor ama Melo ödül verir gibi, onu sanki koruması altına alıyor.
Ya bu adam belkide bizi şu an yaktı, kaç maç seyircisiz oynayacağız belli değil, adamı koruması altına alıyor.
CL'de sahaya giren bir taraftarın üzerine, önce 5 kişi çullanıp, onu önce yakaladıkları yere yığıyorlar,
yere yatırıyorlar, sonra dışarı çıkarıyorlar, bizde ise sahaya koşarak girdi yürüyerek çıktı.
Anlayış farkı...
Son sözüm mutheşem destek veren taraftarımıza,,,
Resmen maçı, ikinci yarıda taraftar çevirdi.
Bravo doğrusu, şampiyonluk gelecekse, bu taraftar sayesinde gelecek...