STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 3-1 Mersin İ.Y | Maç Sonucu | 6 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:28 | Galatasaray 3-1 Mersin İ.Y | Maç Sonucu | 6 Nisan

Serkan Yanık'ın Drogba'ya müdahalesi ile Dany arasında 1 fark var. O da Serkan barzo gibi dalıyor. Ancak biri kırmızı diğeri sarı.

o pozisyonda sari çikmadi. penalti pozisyonunda yani. serkan sariyi amrabata yaptigi harekette gördü emrah.

o pozisyonda sari çikmadi. penalti pozisyonunda yani. serkan sariyi amrabata yaptigi harekette gördü emrah.

Cidden mi :D

Daha vahim yahu rezalet hatta. Faul ile penaltı oluyorsa sarı zaten default verilir:D

Catlayın ulan kuslar,hepiniz bir olsanız önümüzde duramayacaksınız,o kadar...:sgr:

O serkan topu eliyle yere de vurmuştu.

Bu arada Sergen yorumluyor maçı bizi vs.. Sneijder konusunda hak veriyorum kendisine.

5 Mac kaldi, ama Kadiköy'e gitmemiz benim icimi hic rahat birakmiyor :(

Uploaded with ImageShack.us

anılar tazelensin, o suratını gene hale getireceğiz

5 puan gibi farkla gideriz bence. Tabii bu bize bağlı. Oyuncular artık kendilerine çeki düzen vermeliler. Haftaya çok zor bir deplasmanımız var.

Cidden mi :D

Daha vahim yahu rezalet hatta. Faul ile penaltı oluyorsa sarı zaten default verilir:D

drogbaya yapilan direk kirmizi kart. ayip olmasin diye penaltiyi verdi herhalde. adam zaten kalenin önünde. bugün kayserinin gördügü kirmizi karta bak. birde bizimkine.

Maçlarını izliyoruz.Köy takımlarına zorluyorlar.Bizim maçı yenmek zorundalar.Üstümüze gelirlerse atarız en az 2-3 gol.

drogbaya yapilan direk kirmizi kart. ayip olmasin diye penaltiyi verdi herhalde. adam zaten kalenin önünde. bugün kayserinin gördügü kirmizi karta bak. birde bizimkine.

Şimdi trt sporda biri vardı efendi birine benziyor ama tanımıyorum. Neyse.. Der ki bu adam, Dany'nin yaptığı faul ve kırmızı doğru.

Ben katılmıyorum buna. Evet Dany faul yapıyor ancak ağır sert ve bariz bir faul yok. Rakip daha 2.sn bırakıyor kendini. Avrupa'da genelde bu tip pozisyonlarda devam edilir ya da sarı yer faul yapan. Kaleye uzun bir mesafe daha var hala.

Dediğimiz gibi öte yandan Drogba'ya yapılan bariz en az sarı olmalı en az ki penaltı diyorsan zaten sarıdır o.

Maçlarını izliyoruz.Köy takımlarına zorluyorlar.Bizim maçı yenmek zorundalar.Üstümüze gelirlerse atarız en az 2-3 gol.

Ya beyler siz cok farkli düsünüyorsunuz, Fener rezalet bir Futbol oynuyor ama bize karsi Panter kesilebilir'ler bunu unutmayalim.

Belki Futbol'cular Form'da degiller ? Yani demek istedigim insallah bir seyler olur'da Kadiköy'e Sampiyon olarak gideriz, yada 4 Puan fark ile, Hamsi'lere zaaten takariz bi 3-4 tane o sorun degil

Ilk yari rezil bir oyun vardi sahada, Gs maçi aldi guzel lakin ligin sonuncusu ve son 9 maci kazanamamis bir takimi yendik.

Ya beyler siz cok farkli düsünüyorsunuz, Fener rezalet bir Futbol oynuyor ama bize karsi Panter kesilebilir'ler bunu unutmayalim.

Belki Futbol'cular Form'da degiller ? Yani demek istedigim insallah bir seyler olur'da Kadiköy'e Sampiyon olarak gideriz, yada 4 Puan fark ile, Hamsi'lere zaaten takariz bi 3-4 tane o sorun degil

Eskiden olsa bizde messi olsada korkardım ama Aykut geldiğinden beri yenilsek bile eziyoruz futbolla.

Renkdas her zaman bu skilde mac ceviremezsin, her maci ciddiye alacaksin. 10 kisi niye kaliyorsun rezil futbol yuzunden,Muslera ipten aldi resmen ilk yari

Fatih hoca ve yönetimin açıklamalarından sonra hakemler zor eyyamcılık yapar bundan sonra. Ortalık daha da karışır.

Geri
Üst Alt