STSL 12/13 H:29 | Fenerbahçe 1-0 Eskişehirspor | M.S | 14 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:29 | Fenerbahçe - Eskişehirspor | 19.00 | 14 Nisan

her ne kadar neco-alper ikilisine güvensem de koğuş arkadaşları bu maçta feneri zorlamazlar. umarım yanılırım

Eskişehirspor bu maçı kazanamaz ama Türkiye Kupasında feneri eleyebilir..

fener puan kaybedecek

[video=youtube_share;Kd16O8jpnqI]https://youtu.be/Kd16O8jpnqI[/video]

bu sarkiyi Es-ES forvetlerine armagan ediyorum

fenerbahçe çok vasat bir takım uefada buraya kadar gelmesi mucize bence bütün kadrosuna bakıyorum bizim kadromuza girebilcek 1 tane adam yok bana göre

fenerin pili elbet bitecek bizim maça kadar puan kayıpsız gelmelerine imkan yok hele bu maçta da puan kaybederlerse 8 ila 10 puan fark ile gidebiliriz kadıköye.

hafta içi kupada karşılaşacak bunlar ayarı vermiştir aziz lig benim kupa senin hesabı

fenerin pili elbet bitecek bizim maça kadar puan kayıpsız gelmelerine imkan yok hele bu maçta da puan kaybederlerse 8 ila 10 puan fark ile gidebiliriz kadıköye.

Ben Kadıköy'de farklı bir galibiyetin ardından , Şampiyon olup kupayı kaldıralım istiyorum. :)

Puan kaybı bekliyoruz da bakalım artık.

bosuna izleyip sinir olmayin zaten bir sekil alirlar

Ersun'un oldugu takım Fener'den puan felan almaz,izlemeye gerek yok,biz kazanalım sikecilerin ne yaptıgı mühim diil...

Ben Kadıköy'de farklı bir galibiyetin ardından , Şampiyon olup kupayı kaldıralım istiyorum. :)

İşte onun garantisi yok renktaş, bize kadar puan farkı açılsın da garanti olsun, 32. hafta şampiyonluğu garantileyelim sonra bide onları yeneriz yemeğin üstüne tatlı olur.

inşallah eskişehir puan alır normal şartlar altında tellolu necatili servetli alperli erkan zenginli(bence GALATASARAYımız ve fenevden sonra ligin en iyi kadrosuna sahipler) ve daha bir çok iyi oyuncusuyla es es maçı alabilecek kapasitede eğer hakem kazası yaşanmaz veya kupa maçı senin bu benim al gülüm ver gülüm olmaz ise tabi dediklerim geçerli olabilir

Fener alır. Eskişehir bi halt yiyemez.

Bu gece olucaklardan VOL1.

BHRmPQeCcAAUHdE.jpg:large
Buda fenerliler'in Galatasaray'a tek çelme takmasını bekledikleri (Ş.Bülent)in savunması

Bülent Uygun Emniyetteki ifadesinde; (EK-1)

"Bana hiçbir şekilde hiç kimse hiçbir ortamda şike teklifinde bulunmamıştır. Ben maça gidip gitmediğimi hatırlamıyorum. Gitmişsem de bir hafta sonra Fenerbahçe ile yapılacak olan maçımızdan dolayı gitmişimdir. Maçtan sonra Eskişehir’e döndük. Normal antrenmanlara çıkmaya devam ettik."

Bülent Uygun Savcılıktaki ifadesinde; (EK-2)

"Biz genellikle 1 hafta sonra yapacağımız karşılaşmadaki rakibimizin maçını 1 hafta öncesinden seyredip, analiz etmek üzere gideriz, zannederim bu da onunla ilgili bir görüşmedir. Zaten Fenerbahçe Stadında hocaların maç izlemesi için loca tahsis ederler, bende tahsis edilen locaya gidip maçımı izlemiş olabilirim." Şeklinde beyanlarıyla söz konusu müsabakaya ilişkin olarak hiçbir şike teklifi almadığını, Fenerbahçe stadına maç izlemeye gelme nedeninin ne olduğunu açık ve net bir biçimde ortaya koymuştur.

Biz bu oyunu bozarız gençler kadıköye kadar sabredicez fener puan kaybetmeez

Ersun Yanal'dan umudum yok,Eskişehirsporlu futbolcuların zevkine göre bir maç geçer,oynarlarsa puan alırlar.

Buda bu geceki Teknik adamlarının!! tapesi

AhRTVsiCQAAxxkO.jpg

Allah'ın adaleti şaşmaz.

Bu gece olucaklardan VOL1.

BHRmPQeCcAAUHdE.jpg:large
Buda fenerliler'in Galatasaray'a tek çelme takmasını bekledikleri (Ş.Bülent)in savunması

Bülent Uygun Emniyetteki ifadesinde; (EK-1)

"Bana hiçbir şekilde hiç kimse hiçbir ortamda şike teklifinde bulunmamıştır. Ben maça gidip gitmediğimi hatırlamıyorum. Gitmişsem de bir hafta sonra Fenerbahçe ile yapılacak olan maçımızdan dolayı gitmişimdir. Maçtan sonra Eskişehir’e döndük. Normal antrenmanlara çıkmaya devam ettik."

Bülent Uygun Savcılıktaki ifadesinde; (EK-2)

"Biz genellikle 1 hafta sonra yapacağımız karşılaşmadaki rakibimizin maçını 1 hafta öncesinden seyredip, analiz etmek üzere gideriz, zannederim bu da onunla ilgili bir görüşmedir. Zaten Fenerbahçe Stadında hocaların maç izlemesi için loca tahsis ederler, bende tahsis edilen locaya gidip maçımı izlemiş olabilirim." Şeklinde beyanlarıyla söz konusu müsabakaya ilişkin olarak hiçbir şike teklifi almadığını, Fenerbahçe stadına maç izlemeye gelme nedeninin ne olduğunu açık ve net bir biçimde ortaya koymuştur.

Biz bu oyunu bozarız gençler kadıköye kadar sabredicez fener puan kaybetmeez

aslında adam olan şu diyaloglardan sonra utanır yerin dibine girer ama karşımızda adam gibi şerefli bir rakip yokki. şikenin kralını yapanlar devamını bu maçtada getirecektir, bizde saf gibi izleriz aha fener kaybedecek diye. merak etmeyin arkadaşlar çoktan bağlamışlardır bile bu maçı. nasılsa ceza meza yok, azizde haklı ne diyim

ersun yanal aykut dan fazla istiyor sikebahce nin galibiyetini.

bize karsi oynayan eses i cok ararsiniz aksam

aziz maçı bağlamıştır

Geri
Üst Alt