STSL 12/13 H:29 | Fenerbahçe 1-0 Eskişehirspor | M.S | 14 Nisan

Ynt: STSL 12/13 H:29 | Fenerbahçe 1-0 Eskişehirspor | M.S | 14 Nisan

Fener'in bu rezil'den öte savunmasini Drogba cok fena tecavüz eder. Büyük konusmak gibi olmasin ve diger Futbol'cularimizin hakkini kesinlikle yemem, ama 33.Hafta'da One-Man-Show olacak bakin görün.

İnşallah de.

Bize Her Sevdadan Geriyə Kalan Sadece GALATASARAY!!!

Cevap: STSL 12/13 H:29 | Fenerbahçe 1-0 Eskişehirspor | M.S | 14 Nisan

Ben zati 30-35 dakkasını izledim maçın. Görmeden konuşmak iyi değil ama Deplasman fobisi değilse bu Eskişehir bize karşı daha iyiydi.(İzlediğim kısım) Satılmış maç demiyim yine. Ama Fener Sabıkalı.

Vallaha sikeli birsey varsa, bu Eskisehir takimi icin degilde hakem icin gecerli olur bence. Eskisehir ligin 2. yarisinda en az gol atan takimiymis. Adamlar ilk 20 dakikada 30 pozisyonda sansiz ayda beceriksiz sekilde gol kacirdi ve mac boyunca Fener'den ustun oynadi. Hakem ama her luzumsuz seye Fener'e calip faul verdikten sonra adamlar biraz umutsuz kaldi ama yine bu kadar yani Es Es. Kendi evlerinde bize karsi daha iyi oynamis olabilirler ama sikeye benziyen pek birsey yoktu. Ha, belki su Engin Zen'mi neyse...o cok kotuydu ama bize karsida pek iyi degildi yanlis hatirlamiyorsam.

bizim maçta içine ronaldinho kaçan erkan bu maç rezaletin daniskasıydı.. top arkasında kalıyor görüyor, hala ileri dogru kosuyor.. defansta abuk sabuk paslar atıyor falan..

diego da golde hatası var.. diego bu ligin iyi stoperlerinden aslında. nasıl öyle bir hata yapar soru işareti oluyor

Ynt: STSL 12/13 H:29 | Fenerbahçe 1-0 Eskişehirspor | M.S | 14 Nisan

Ridvani dinleyen var mi

Çok şanslılar. Ben inançları kuvvetli bir insan değilim ama bu işlerden anlayan biriler bu şerefsizlerin nasıl bu kadar şanslı olduğunu açıklasın. Akıl, mantık almıyor.

Vallaha sikeli birsey varsa, bu Eskisehir takimi icin degilde hakem icin gecerli olur bence. Eskisehir ligin 2. yarisinda en az gol atan takimiymis. Adamlar ilk 20 dakikada 30 pozisyonda sansiz ayda beceriksiz sekilde gol kacirdi ve mac boyunca Fener'den ustun oynadi. Hakem ama her luzumsuz seye Fener'e calip faul verdikten sonra adamlar biraz umutsuz kaldi ama yine bu kadar yani Es Es. Kendi evlerinde bize karsi daha iyi oynamis olabilirler ama sikeye benziyen pek birsey yoktu. Ha, belki su Engin Zen'mi neyse...o cok kotuydu ama bize karsida pek iyi degildi yanlis hatirlamiyorsam.

hayatının topunu oynamıştı.

cidden boylemi dedi.

Daha ağır bile konuşmuş olabilir söylediklerini cümlesi cümlesine çevirmedim..

Gökmende hakem rezaleti yaşandı maça damgasını vurdu falan dedi

Ziyada şuan bizide işin içine katarak hakem kayırdı diyor..

Şu fenere sağlam takım gelmedi ya ben ona yanıyorum.

Çok şanslılar. Ben inançları kuvvetli bir insan değilim ama bu işlerden anlayan biriler bu şerefsizlerin nasıl bu kadar şanslı olduğunu açıklasın. Akıl, mantık almıyor.

Adam vuruyor direk,vuruyor kaleci,vuruyor elle gol

geliyorlar tek şut gol maç bitiyor.Olamaz böyle birşey ya.

Haftaya gençler yense bari bunları

fb 3 ün sıfırını alacak. buna çok eminim. seon sonunda burda gülüp geçeriz bunlara. yukarda Allah var. bunlar bu oyunla hiçbişey alamayacak, rabbim demekki son ana kadar gelip orada kaybetmelerini istiyor.

Muhtelif dolaplar çevriliyor. Herkesin bir plânı var. Ama unutulmasın ki, Allah'ın da mutlaka bir plânı vardır

Biz su 3 maci bi kazanalim da, Fenerbahce´yi o zaman düsünürüz.

Bende kazanacagimizi düsünüyorum ama su anda daha önemli maclarimiz var.

Bunlar sike organizasyonunu kurmus. Söylediklerimiz bir bir cikiyor.

Zaten Fb´li yorumcularin haftalardir "Fenerbahce asla puan kaybetmez bundan sonra" demelerinden belli hersey.

içerde hakem faktörü ile mümkünatı yok puan vermezler kaç deplasmanları kaldı iş orda bitiyor ?

bizi 4 puan farkla kadıköye götürmezler bu net puan puana gitmemiz için uğraşıyorlar orada bize her türlü pisliği yapacaklar buda net ama bişeyi unutuyorlar bunlar ne zaman şerefsizce maç kazansalar o sezon şampiyon oluyoruz Allahın adaleti

Bekleyin 33. hafta nasıl koycaz size :D

Cevap: Ynt: STSL 12/13 H:29 | Fenerbahçe 1-0 Eskişehirspor | M.S | 14 Nisan

beyler alper in sayılmayan golü el mi sizce gol mü.. kurallar ne diyor acaba.. kol yapışık vucutla bir miş gibi ama bir avantaj sağlamış oluyor sonuçta.. sıkıntılı bir durum..

meireles in kırmızısını söylemiyorum bile..

hakem fenerbahçe lilere kart çıkartmamak için uğraştı resmen

kimse bu maçın bana temiz olduğunu anlatamaz.. fener o kadar kötü takım ki hakem + 2-3 eskişehirli futbolcuyla beraber 9 kişiye karşı zor galip geldi..

33.haftada inşallah 15 şutları direkten döner tek şutla maçı alırız.

Erman girdi.. Bakalım o ne diyecek..

Geri
Üst Alt