STSL 12/13 H:29 | Fenerbahçe 1-0 Eskişehirspor | M.S | 14 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:29 | Fenerbahçe - Eskişehirspor | 19.00 | 14 Nisan

haydi es es . sampion yap bizi. en az beraberilik bekliyorum bu macdan. takim oyunu olarak banko es es olmazi gerekir. son vuruslarda biraz daha becerikli oyunculari olsa sampionlugu oynamasi gerekirdi es es aslinda.

4 önliberoyla gol atarlarsa tek açıklaması şikedir.kesin biri vurur karambol önüne düşer ve ne hikmetse eskişehir uzaklaştıramaz.webo atar.

-------yogi----------

-g----y----e------z

------m---m-------

-topuz--c-----kuyt-

--------webo------

taktik bu

Fener gene uzaktan şutlar ve ceza sahasının 50 m gerisinden yapılan ortalarla gelicektir Es-es biraz kendini verirse kesinlikle puan alacaktır bu sefer tek başına maçı çevirecek Sow-Salih de yok.

es es'e orta saha üstünlüğünü vermek istememiş gibi gözüküyor Aykut. ama yine de es es'den en az bi beraberlik bekliyorum.

Volkan

Yobo-Egemen-Meireles-Mehmet Topal-Ziegler​

Gökhan----------------------------------------------------------Mehmet Topuz​

Cristian

Kuyt---------Webo

fb 11'i ://

--------------volkan

yobo---------topal---------egemen

-------topuz--------meireles------zeigler

gökhan---------baroni-------kuyt

----------------webo

olabilir bence

Emre sow sakat. Caner cezalı.

ilginç bizim maça 10 savunmacı ile çıkar

Bende dizilişlerini merak ediyordum.Cidden nasıl bir sistem olacak? Çok saçma bir kadro var gibi.

Volkan-Yobo-Egemen-Meireles-Mehmet Topal-Ziegler kale önünde 5 metrelik bir dairenin içinde oynayacaklar

gökhan biraz ileri çıkar fln Topuz mopuz bi sekilde 90 dakikada 1 gol atarlar alırlar son 348 macta oldugu gibi

Ön liberoda bir ben eksiğim fenerde. :lol:

3 hafta önce bize nefes aldırmayan eses in ne kadar delikanlı olduğunu görürüz bu gece

fenerbahçe gol atarsa elazığ maçında orhanın gaziantep maçında bekir ozanın yaptığı gibi bir asistle atar. muhtemelen o asisti de hürriyet yapar.

Karabük 0 Galatasaray 1

Antep 0 Kayseri 1

Kasımpaşa 0 Akhisar 1

Mersin 0 Bursa 1

Sivas- Gençler maçında Ramazan Köse kendi kalesine atmasa o maçta 0-1 bitiyordu..

Bu hafta deplasman takımlarının haftası. Skorlarda aynı..

Yoksaa?????? :D

Teşekkürler Aykut Kocaman. Mükemmel 11 :D

Volkan-Yobo-Egemen-Meireles-Mehmet Topal-Ziegler kale önünde 5 metrelik bir dairenin içinde oynayacaklar

gökhan biraz ileri çıkar fln Topuz mopuz bi sekilde 90 dakikada 1 gol atarlar alırlar son 348 macta oldugu gibi

Çıkan kadro ile 5 metrelik alanda oynamaları normal de.Bence Eskişehir bu maçı alacak.

Necati'den gol bekliyorum Fener'de Gol atacak adam yok kadro çok kötü.. Kuyt Solda Sow gibi oynamaya çalışacak..

eğer her şey dürüstçe olursa şu kadrolardan sonra fenevin bırak yenmesi puan alması imkansız.ve ben bu maçta eskişehirin bunlara çakacağını düşünüyorum (ki lazio maçının ilk yarısını hatırlayın bu sefer solda canerde yok) .bu nedenle arkadaşlar ŞAMPİYONLUĞUMUZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN (İNŞALLAH)

Bunlar Krasiç'i 7m€ alıp oyuncuya 3.5€ verdiğinde bizim yönetime saydıranlar vardı

O krasiç sene başı kampa katılmadıysa bu durumdaysa bizim Melo'da katılmadı ve ne durumda veya Sneijder :yenieek::cool:

Şikeciler top oynamadan kazanır. Son 10dk önde girerler baskı kurarlar tüm satılık TV yorumcuları da bu dakikaları konuşur. Biz de hem saha içi hemde saha dışı mücadele vermeye devam ederiz taa ki son maça kadar ancak istediğimizi alırız.

Rahat bir galibiyet alacak şikeciler kimse süpriz beklemesin. Top dahi oynamayacaklar maç sonu hariç.

Atarsa bi Neco atar. Geri kalan adamlara güvenim yok.

Geri
Üst Alt