STSL 12/13 H:29 | Fenerbahçe 1-0 Eskişehirspor | M.S | 14 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:29 | Fenerbahçe 0-0 Eskişehirspor | D.A | 14 Nisan

cok güzel bir oyun izliyoruz ikinci yari tarlalar yeserir ve sikeciler 1-2 gol atip kazanir

Es-es bence cok arzulu oynuyor.2.yarı ilk 15 dakika önemli

22 şişe serum nasıl yiyor onuda anlamıs degilim abartıya bakın :asd:

STSL 12/13 H:29 | Fenerbahçe 0-0 Eskişehirspor | D.A | 14 Nisan

Klasik Fener maçı.Rakip topa sahip olur,goller kaçırır,Fener 1 kere etkili gelir atar maç biter.Fazla ümitlenmemek lazım,beklentinizi ne kadar düşük tutarsanız o kadar az hayal kırıklığı yaşarsınız.Ben öle yapıyorum şuan.Fener'e 3 puan yazdım kafamdan.Ha puan kaybederlerse mutlu olacağım,çünkü kendimi Fener'in kazanacağına hazırladım,rahatım her türlü.

İzlememekle iyi karar vermisim demekki. Atarlar karambole bi tane üstüne yatarlar 7546273.kez

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cevap: Ynt: STSL 12/13 H:29 | Fenerbahçe 0-0 Eskişehirspor | D.A | 14 Nisan

Azizin devre arasi asagi inmesi yasaklanmali.sanki olacakmis gibi:D

Adam hak mahrumiyeti cezasi almamismiydi? Yani stada giremiyor. Yoksa ceza süresi doldu mu?

Salih girer alır maçı. bir fener klasiği :D

Cidden adam da ki bal kimse de yok.Lazio maçında bile girdi topa ayağı deydi o pozisyon gol oldu.Kımsetli adam gibi şimdiye kadar.Kısmetinin yanında futbolunu da geliştirirse tehlikeli olur ama bal bir yere kadar.

O değilde Necati çok iyi oynuyor...

Drogba- Necati ikilisi nasıl olurdu düşündüm bir an :D ne top tutardık önde he

fener bugun 1-3 kaybeder buraya yazıyorum.

akşama lig bitti muhabbeti döner. haftaya hakem bizi biçer. fener hava yakaladı falan filan..

tff-medyanından alayına tüküreyimm...

ŞEREFTİR SENİ SEVMEK...........

esesin kadrosu zaten çok iyi. büyük maçlarda motivasyon problemi de yok. bizi de sahadan silmişlerdi.

Bizde onları silmiştik bknz: kayserispor :cool:

Cevap: STSL 12/13 H:29 | Fenerbahçe 0-0 Eskişehirspor | İlk Yarı | 14 Nisan

fena değil bence hamitin mevkisinde çılgın atar. hatta alper melo engin orta üçlüsü çok ilginç olabilir :b5:

Selçuk yazacağına Melo yazmışsın renktaş. Enginde bjk nin sözleşmeli topçusu olmaya yakın bu arada.

İlginç bir bilgi bu sezon Fener'in 6 maçının ilk yarısı 0-0 bitmiş ve bu maçlardan 4'ü berabere kalmış Kasımpaşa 2-0 yenmiş... Fener sadece Evinde Akhisar'ı yenmiş...

Cidden adam da ki bal kimse de yok.Lazio maçında bile girdi topa ayağı deydi o pozisyon gol oldu.Kımsetli adam gibi şimdiye kadar.Kısmetinin yanında futbolunu da geliştirirse tehlikeli olur ama bal bir yere kadar.

bizim emrede atmıştı geçen sene :D bu sene görüyoruz

ya salih'in ve hasan ali'nin yerine baroni ve ziegler'in oynamasi zaten ayküt'ün td'likten zerre anlamadigini gösteriyor :)

alper iyisin de şu hareketlerini güzel netice ile sonlandırsan, asist ya da kaleyi bulan bir şut.. daha kral olacaksın da..

Geri
Üst Alt