STSL 12/13 H:29 | Karabükspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 13 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:29 | Karabükspor - Galatasaray | 19.00 | 13 Nisan

Fener bu hafta eskişehiri yenemicek. Kupada da eskişehire elenecek. Bir hafta içinde üç kupada da havlu atabilir

Fener bu hafta eskişehiri yenemicek. Kupada da eskişehire elenecek. Bir hafta içinde üç kupada da havlu atabilir

Eskisehirspor Fenerbahce´nin en sadik sike kardeslerinden biridir kardes. IBB de öyle. O yüzden fazla ümitlenmene gerek yok.

Hele sezonun sonuna gelmisken, Aziz hertürlü baglar bu maci.

kupayı bilmemde lig macında esesi yener fener.uefada lazioyu geçerde yarı finalde toslar

---------Muslera----------

---Semih-Gökhan-Hakan---

Amrabat-Selçuk-Melo-Riera

--------Sneijder-----------

-----Elmander-Burak--------

Hakemlere gel

2 hafta önce fenerin golü göremediğinden dolayı tarafsız bir maç yönetmesi çok zor olan Kamil Abitoğlu.

Beşiktaş maçındaki Burak'ın pozisyonu nedeniyle adı Galatasaraylıya çıkan Bülent Yıldırım dolayısıyla Kadıköy'de daha dikkatli olacak.

Ve Gençlerbirliği kazanırsa Fenerbahçe maçında UEFA iddaası olacağı için tetikçi Süleyman Abay'ı bu maça atayarak Gençlerin önünü kesme çabaları

olarak görüyorum.Bilmiyorum ben mi çok senaryolar kuruyorum.

Ligin ciddiyetinin farkında oyuncular..

Bu saatten sonra bütün maçlarımızı kazanmamız gerek..

Arkadaslar,sakat futbolcularimizin oldugu söyleniyor,net bilgi varmi?

Engin=Yekta da olabilir.

Ikinci yari duruma göre Drogba girebilir.

Defans ve omurga ayni kalmali.

Sorun ise Kanat mevkilier.

Yada Terim yine 4312 oynatirp Umut veya Elmanderi koyacak Burakin yanina. Ya da Drogba ilk 11 baslicak.

Ama ben artik 451 den yanayim.

2e2135b7e0-5813.png
[/URL][/IMG]

Arkadaslar,sakat futbolcularimizin oldugu söyleniyor,net bilgi varmi?

Sol ayak tarak kemiğinde darbeye bağlı ciddi miktarda ödem tespit edilen Didier Drogba, sol arka adelesinde gerilmesinin yanı sıra arka adelesinde darbeye bağlı ezilme tespit edilen Sabri Sarıoğlu, sağ alt arka adelede ve kurusta direk darbeye bağlı ödem ve kemikte ezilme tespit edilen Hamit Altıntop'un tedavilerine başlandı. Sol bacak üst adelesinde direk darbeye bağlı ödem ve kanama tespit edilenEmmanuel Eboue'nin de tedavisine hemen başlanırken, Eboue tedavisinin ardından rejenerasyon çalışması yaptı. Çağlar Birinci ise tedavisinin ardından çalışmalarına salon ve sahada devam etti.

Dört oyuncunun da Kardemir Karabükspor karşılaşmasında görev alıp alamayacakları ilerleyen günlerde netleşecek.

Galatasaray, Kardemir Karabükspor karşılaşmasının hazırlıklarına Perşembe günü saat 12.00'de Florya'da yapacağı antrenmanla devam edecek.

Drogba eboue sabri hamit sakat.

Sakat olduklarini duydum ama ne kadar ciddi,bunu merak ettim,bence hicbirinde ciddi bir sakatlik yok,bukadar yorucu bir trafikten sonra bir gün dinlenmeye ihtiyac duymus olabilirler.

Eses ile "lig maçı bizim kupa maçı sizin" şeklinde anlaşma yapmışlardır bile..

Sakat olduklarini duydum ama ne kadar ciddi,bunu merak ettim,bence hicbirinde ciddi bir sakatlik yok,bukadar yorucu bir trafikten sonra bir gün dinlenmeye ihtiyac duymus olabilirler.

Sabri hariç hepsi darbeye bağlı, bi ihtimal Sabri kaçırabilir Karabük macını diğerleri oynar diye düşünüyorum renktaş.

Sol ayak tarak kemiğinde darbeye bağlı ciddi miktarda ödem tespit edilen Didier Drogba, sol arka adelesinde gerilmesinin yanı sıra arka adelesinde darbeye bağlı ezilme tespit edilen Sabri Sarıoğlu, sağ alt arka adelede ve kurusta direk darbeye bağlı ödem ve kemikte ezilme tespit edilen Hamit Altıntop'un tedavilerine başlandı. Sol bacak üst adelesinde direk darbeye bağlı ödem ve kanama tespit edilenEmmanuel Eboue'nin de tedavisine hemen başlanırken, Eboue tedavisinin ardından rejenerasyon çalışması yaptı. Çağlar Birinci ise tedavisinin ardından çalışmalarına salon ve sahada devam etti.

Dört oyuncunun da Kardemir Karabükspor karşılaşmasında görev alıp alamayacakları ilerleyen günlerde netleşecek.

Galatasaray, Kardemir Karabükspor karşılaşmasının hazırlıklarına Perşembe günü saat 12.00'de Florya'da yapacağı antrenmanla devam edecek.

Drogba o yaşına rağmen arka arkaya çok iyi maçlar çıkardı,dinlemedi hiç.umarım sakatlığı pek ciddi değildir.

En kötü 60-70 dakika oynarlar bence.

Drogba o yaşına rağmen arka arkaya çok iyi maçlar çıkardı,dinlemedi hiç.umarım sakatlığı pek ciddi değildir.

4-5-Burak

baslamaliyiz. Drogba Reis gerekirse ikinci yari girer.

kaldı 2 maç karabük ve antep bence iç saha maçları cepte

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Spor **************************** Süper Lig'in 29. haftasında KDÇ Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yarın (11 Nisan 2013) yapacağı antrenmanla devam edecek.

Takımımızın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde saat 12.00'da başlayacak olan antrenmanı basına ve taraftarlara açık olarak gerçekleştirilecektir. Antrenmanı takip etmek isteyen basın mensuplarının yarın saat 10.00'a kadar gerekli bilgileri [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir.

fatih hoca idmanı açıyor gidelim arkadaşlar takıma tam destek!

Rehavet YOK

100% Oyun VAR

Sampiyonluk cok önemli

Çok iyi konsantre olmalıyız.Mersin çok gol kaçırdı ama bunlar yakalarsa atar.Çok dikkatli olmalıyız.

Geri
Üst Alt