Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi bir Engin , 60 tan sonra Hamit'İn yerine girse oyunu hareketlendirirdi bence.
Daha önceki saatler nasıl geçtiyse öyle geçecek. Dizi izle yemek ye bitti gitti.![]()
Geçmiyor hocam çok heyecanlandım nedense , Kuşlar , Eskişehir'e takılacak gibi geliyor. İnşallah Kadıköy'de bunları yenerek kaldırırız kupayı ama erken bir kutlama da olabilir gibi geliyor![]()
Sabri keşke cezalı olmasaydıMadrid maçında sonradan girip çok iyi oynamıştı
Allahtan 1 maç aldı
Emre kasımpaşa maçında küfür etti kanıtlandı ceza almadı ama Allah veriyor cezayı işte hemen) Emre nerelerde şimdi ? Tv başından izler artık maçları
emre sezonu kapattı mı?
Kapatmış olabilir bilmiyorum hiç.Düz koşulara bile başladığını duymadım.En az 2 hafta daha yoktur bence.
Geçer geçer. Bu yaşta kafayı yorma bu kadar.![]()
GS HC -2 , yani 3 gol fark ile yener, oynamayi düsünmüsüdm...
ama CL yorgunlugu, Karabük ofans hatdi... forumdaki gergin hava... oynamamayi karar verdim. 0:1 1:2 gibi sonuclar ile de bitebilir.
Ne yorgunlukmuş arkadaş be,5 gündür dinlendiler yetmedi mi?Alt tarafı 6 maç kaldı,bahane üretmek yerine işlerine odaklansınlar.Tamam onlar da insan ama taraftar hayvan mı?
Maçı kazanalım da skor ve oynanan futbol pek önemli değil