STSL 12/13 H:29 | Karabükspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 13 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:29 | Karabükspor - Galatasaray | 19.00 | 13 Nisan

Eze eze almalıyız maçı,inşallah son haftalarda yanımızda olmayan şans da yanımızda olur.

İnşallah yarın maçta olacağım. Bizimkilerin içinde maç izlemek biraz zor olacak ama kazanacağız inşallah :D

direk oldugunu biliyorum ama genelde son adamlara 1 mac veriliyor, sert mudahele yoksa tabi, zaten 1 olmali

1dir. Direk kırmızının cezası 1 maç dediğin gibi. Sertlik olursa ceza artıyor.

Lua Lua´nin son durumu?

Karabük'te haftalardır kadroya giremeyen Bertül Kocabaş(forvet) kadroya girecekmiş yarın.Diyorum ki acaba Lua Lua yok da İlhan Parlak'ı sağa çekip forvete Bertül'ü mü koyacaklar?

3-1 alırız.

1dir. Direk kırmızının cezası 1 maç dediğin gibi. Sertlik olursa ceza artıyor.

İki sarı karttan kırmızının cezası 1 maçtır.

Direk kırmızının belirli bir cezası yoktur.Cezanın miktarını belirlemek,o ülkenin federasyonuna aittir.

ilk yariyi 2-0 önde kapatiriz ama mac kac kac biter bilemiyorum

İki sarı karttan kırmızının cezası 1 maçtır.

Direk kırmızının belirli bir cezası yoktur.Cezanın miktarını belirlemek,o ülkenin federasyonuna aittir.

2 sarının cezası 2 mac diye biliyorum bende direk kırmızının tek mac eger disiplin kuruluna sevkedilirse artar

i1hKgb6.png

2 sarıdan tek mac, dırek kırmızı eylemın nıtelıgıne gore

Kırmızı kartı gördüğü anda bir maç ceza alıyor.Disiplin kurulu kararına göre(yaptığı hareketin karşılığı olan ceza ne ise artık) bu ceza artırabiliyor veya öyle kalabliiyor kısaca özetlemek gerekirse.

Madde 93/4

Resmi müsabakalarda,oyun disiplini ve cezai nitelikteki fiili nedeniyle,oyun alanından çıkarılan futbolcu ve diğer görevliler,Disiplin kurulu tarafından başkaca bir karar verilmediği takdirde,o müsabakayı takip eden ilk resmi müsabakada oynayamaz.

Evet öyleymiş
:ayatollah:

Kırmızı kartı gördüğü anda bir maç ceza alıyor.Disiplin kurulu kararına göre(yaptığı hareketin karşılığı olan ceza ne ise artık) bu ceza artırabiliyor veya öyle kalabliiyor kısaca özetlemek gerekirse.

Madde 93/4

Resmi müsabakalarda,oyun disiplini ve cezai nitelikteki fiili nedeniyle,oyun alanından çıkarılan futbolcu ve diğer görevliler,Disiplin kurulu tarafından başkaca bir karar verilmediği takdirde,o müsabakayı takip eden ilk resmi müsabakada oynayamaz.

Evet öyleymiş
:ayatollah:

Zaten kesin ceza alıyor kırmızı gören ama şu kadar maç oynamayacak diye bir hüküm yok,kurulun inisiyatifine kalmış o.

Aynı şeyi söyledim de,neyse. :asd:

Zaten bu mac Dany ye göre degildi,malum Karabük ün cok hizli elemanlari var,Mersin deki hatanin aynisini yapma ihtimalide kuvvetli,aslinda Dany ayni hatayi bircok macda yapmisti ama kirmizi gecen haftaya nasip oldu,bir türlü isinamadim su adama,insallah seneye adam akilli stoperler katilir takimimizada defans dada hücümda oldugu gibi iyi oluruz...

STSL 12/13 H:29 | Karabükspor - Galatasaray | 19.00 | 13 Nisan

Resmen sampiyonluk macina cikiyoruz...

Sent from my iPad using Tapatalk

bu maçta kenarda kim yönetecek bizi?

haftaya ümit ve hasanda olur sanırsam.

Geri
Üst Alt