STSL 12/13 H:29 | Karabükspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 13 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:29 | Karabükspor - Galatasaray | 19.00 | 13 Nisan

5-0 alırız.:yenieek:

Europort , maraton , akşam falan hepsi şimdi verdi.

Alper ile anlaşmışız , daha Eskişehir tamam dememiş :Z2:

Şampiyonluk yürüyüşü :ayatollah: puan kaybı olursa hayatım kayar 2 3 gün olmamalı :o

Ya o değil de, son hafta kafa kafaya girsek, şampiyonluk bir onlara, bir bize geçse, Fener maçı 15 dakika uzasa, o uzun, gergin bekleyiş tekrar olsa... :)Hani bayanlar "yaaaa bir tane çocuk daha yapmak istiyorum ben" derler ya, ben de 2006 şampiyonluğu gibi bir şampiyonluk daha yaşamak istiyorum.:D

Kalp dayanır mı artık, bilmem...:)

aman dolaşmasın şu günlerde, alper fener maçında akar gider sonra febeliler başlar teşvik transferi diye ağlamaya

Alper bize her maç aslan gibi oynuyor son 2 senede özellikle deplasmanda.Başrolde onun olması yüzünden 2 senedir rezil bir futbol ve golsüz eşitlikle beraberliğe sevinerek dönüyoruz Eskişehir'den.Bir zahmet fener'ede oynasın bir şey olmaz ne derlerse desinler.

Europort , maraton , akşam falan hepsi şimdi verdi.

Alper ile anlaşmışız , daha Eskişehir tamam dememiş :Z2:

baktım ben de şimdi akşamın haberi , 1.3 milyon euroya anlaşmışız da mesele zaten eskişehirle anlaşmak :D

Bu Alper haberi Tahir Kum gibi paralı askerlerin de haberi olabilir.Dikkatli olmak lazım her sene yapıyorlar bunu.

Alper ile anlaştığımız , Eskişehirspor ile de sezon sonu masaya oturup transfere noktayı koyacağımız yazıyor ve söyleniyor.

Habere Ulaşmak İçin Bana Tıkla

Ek olarak Podolski defterinin yeniden açıldığı da yazıyor.

Habere Ulaşmak İçin Bana Tıkla

Bence bu haftaki Fener-Eskişehir maçınadn önce bir takım dedikoduları ateşlemek için yazılmış haber. Kulübüyle anlaşmadan oyuncuyla anlaşmışız mesela. Gayet profesyonel ellerce servis edilmiş.

Bence bu haftaki Fener-Eskişehir maçınadn önce bir takım dedikoduları ateşlemek için yazılmış haber. Kulübüyle anlaşmadan oyuncuyla anlaşmışız mesela. Gayet profesyonel ellerce servis edilmiş.

Böyle olma ihtimalide var fakat , ne olursa olsun Alper'in bize geleceğini düşünüyorum :)

twitterdeki angutlar başlamış bile :rolleyes:

Erken bir gol bulursak, Kayseri maçı gibi olur.

Alper_potuk_vs_sel%C3%A7uk_inan.jpg

Ya o değil de, son hafta kafa kafaya girsek, şampiyonluk bir onlara, bir bize geçse, Fener maçı 15 dakika uzasa, o uzun, gergin bekleyiş tekrar olsa... :)Hani bayanlar "yaaaa bir tane çocuk daha yapmak istiyorum ben" derler ya, ben de 2006 şampiyonluğu gibi bir şampiyonluk daha yaşamak istiyorum.:D

Kalp dayanır mı artık, bilmem...:)

şekilden şekile girmiştim 2006 da aman diyeyim kalp dayanmaz 4 puan önde gidip tecavüz edip dönelim karıköyde

Shelton yedek kulübesinde olacak bence.Fenerbahçe taktiği yapacaklar bize.

İnşallah güzel bir akşam olur.

Geri
Üst Alt