Tevfik Atik
Sarı Üye
- 6 Ağustos 2012
- 698
- 0
- 836
Cevap: STSL 12/13 H:29 | Karabükspor - Galatasaray | 19.00 | 13 Nisan
5-0 alırız.:yenieek:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oktay mı söylediAlper bitti haberleri dolaşıyor.
Alper bitti haberleri dolaşıyor.
Alper bitti haberleri dolaşıyor.
Şampiyonluk yürüyüşü :ayatollah: puan kaybı olursa hayatım kayar 2 3 gün olmamalı![]()
aman dolaşmasın şu günlerde, alper fener maçında akar gider sonra febeliler başlar teşvik transferi diye ağlamaya
Europort , maraton , akşam falan hepsi şimdi verdi.
Alper ile anlaşmışız , daha Eskişehir tamam dememiş :Z2:
Alper ile anlaştığımız , Eskişehirspor ile de sezon sonu masaya oturup transfere noktayı koyacağımız yazıyor ve söyleniyor.
Habere Ulaşmak İçin Bana Tıkla
Ek olarak Podolski defterinin yeniden açıldığı da yazıyor.
Habere Ulaşmak İçin Bana Tıkla
Bence bu haftaki Fener-Eskişehir maçınadn önce bir takım dedikoduları ateşlemek için yazılmış haber. Kulübüyle anlaşmadan oyuncuyla anlaşmışız mesela. Gayet profesyonel ellerce servis edilmiş.
Ya o değil de, son hafta kafa kafaya girsek, şampiyonluk bir onlara, bir bize geçse, Fener maçı 15 dakika uzasa, o uzun, gergin bekleyiş tekrar olsa...Hani bayanlar "yaaaa bir tane çocuk daha yapmak istiyorum ben" derler ya, ben de 2006 şampiyonluğu gibi bir şampiyonluk daha yaşamak istiyorum.
Kalp dayanır mı artık, bilmem...![]()
şekilden şekile girmiştim 2006 da aman diyeyim kalp dayanmaz 4 puan önde gidip tecavüz edip dönelim karıköyde