STSL 12/13 H:29 | Karabükspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 13 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:29 | Karabükspor 0-0 Galatasaray | D.A | 13 Nisan

burak sanki yorgun gibi 2 hafta yattı sanırım

STSL 12/13 H:29 | Karabükspor 0-0 Galatasaray | 1.Y | 13 Nisan

Dany kaç maç cezalıydı beyler ?

Direk kirmizi yedi 2 mac aldi.

Ayrica sol taraftaki adam reiraya da semihe de sari kart gordurdu. Snijderin topu yanlara tasimasini geri oynamasini sevmiyorum. İleri topla ciksa daha iyi isler yapabilir. 2. Yari skor defisir yeneriz biz bunlari aka biraz sancili olucak. Kolay vermeyecekler biz alicaz onlarda zevk almaya bakacak sonunda.

Sent from my iPhone using Tapatalk

burak iyi degil bu maç. 2 . yari napar bilememde. aydini alip drogbayi en önde kullanmak lazim. burak bugün maçta degil gibi oynuyor.

Riera hic ileri cikmiyor. Topsuz oyunda iki bekinde sürekli hucüma cikmasi lazim. Orta sahalarimiz sürekli ayaga pas atiyor. Burak biraz daha fazla kanatlara gitmesi lazim. Rezalet top kontrolü yüzünden 2 tane cok net firsati degerlendiremedi. Oyunu kanatlara yayamiyoruz. Sneijder topu alinca iki kanadimizda bom bos oluyor. Maalesef Riera ile 4321 oynamak neredeyse imkansiz. Semih kaldigi yerden devam ediyor.

Riera ileri çıkamaz.Riske giremez her an bence.

bana göre Aydin ve Engin girmeli :/

ilk yarı itibariyle takımda kazanma hırsının olmadığını rahatça söyleyebiliriz.bu hırsın olması için illa fatih terimin sahaya girmesi,hakemle atışması ve maçtan atılması mı gerekiyor? ya da real madridle mi oynamak gerekiyor?burakla ilgili herkesin gözleyebileceği üzere sadece afili koşular yaptığını düşünüyorum oyuna katkısı malesef yok.şimdi ikinci yarıda birşeylerin değişip değişmeyeceğini göreceğiz.

Kötü oynamıyoruz biraz daha baskı kurarsak gol buluruz.

Bu arada hakem riera ile semihe çok kolay kart çıkardı Karabük de hep o kanattan gelmeye çalışıyor dikkat!

Kötü oyun göreceli, hücumdaki üretkenlik anlamında evet iyi değiliz ama topa sahip olarak rakibi yorduğumuzu düşünüyorum oyunun son bölümünde karabük ilerde basarsa dönüşlerde sıkıntı yaratabiliriz...

Lütfen şu Hamit'i çıkarın,bu kadar tahammül edilmez.

bir yabancı futbolseveri getirip maçı izletsen burağın fenere transfer olacağını düşünür valla, bu kadar ruhsuz oynanır mı be oğlum ne oldu sana

Burak''a cok kotu laf ettim ... ikinci yari yuzumu insallah kara cikarir .. burda herkez bana kapak takar .. Yap lan at bir gol iste ondan sonra yat .. :lol:

burak ile hamit berbat umut ile sabri girse takım düzeli yani bundan kötü olamaz diye düşünüyorum

Cevap: STSL 12/13 H:29 | Karabükspor 0-0 Galatasaray | 1.Y | 13 Nisan

Ayrica sol taraftaki adam reiraya da semihe de sari kart gordurdu. Snijderin topu yanlara tasimasini geri oynamasini sevmiyorum. İleri topla ciksa daha iyi isler yapabilir. 2. Yari skor defisir yeneriz biz bunlari aka biraz sancili olucak. Kolay vermeyecekler biz alicaz onlarda zevk almaya bakacak sonunda.

1 maç cezali olmasi lazim. dany nin centilmenlik dişi bir hareketi yok

Cevap: STSL 12/13 H:29 | Karabükspor 0-0 Galatasaray | 1.Y | 13 Nisan

Hakan geçer o zaman stopere

Ynt: STSL 12/13 H:29 | Karabükspor 0-0 Galatasaray | D.A | 13 Nisan

Burak çok kötü. Ama ikinci yarı başında çıkmazsa ilk 10-15 dakika içinde gol atar gibime geliyor

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Drogba kaleye yaklassın bi anda 2 fark atarız net.

Geri
Üst Alt