Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Cevap: STSL 12/13 H:29 | Karabükspor 0-0 Galatasaray | D.A | 13 Nisan
burak sanki yorgun gibi 2 hafta yattı sanırım
burak sanki yorgun gibi 2 hafta yattı sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dany kaç maç cezalıydı beyler ?
Riera hic ileri cikmiyor. Topsuz oyunda iki bekinde sürekli hucüma cikmasi lazim. Orta sahalarimiz sürekli ayaga pas atiyor. Burak biraz daha fazla kanatlara gitmesi lazim. Rezalet top kontrolü yüzünden 2 tane cok net firsati degerlendiremedi. Oyunu kanatlara yayamiyoruz. Sneijder topu alinca iki kanadimizda bom bos oluyor. Maalesef Riera ile 4321 oynamak neredeyse imkansiz. Semih kaldigi yerden devam ediyor.
Bu takım hala Arda Turan'ı arıyor![]()
Bu takım hala Arda Turan'ı arıyor![]()
Direk kirmizi yedi 2 mac aldi.
Ayrica sol taraftaki adam reiraya da semihe de sari kart gordurdu. Snijderin topu yanlara tasimasini geri oynamasini sevmiyorum. İleri topla ciksa daha iyi isler yapabilir. 2. Yari skor defisir yeneriz biz bunlari aka biraz sancili olucak. Kolay vermeyecekler biz alicaz onlarda zevk almaya bakacak sonunda.
Sent from my iPhone using Tapatalk
bana göre Aydin ve Engin girmeli :/
Direk kirmizi yedi 2 mac aldi.
Ayrica sol taraftaki adam reiraya da semihe de sari kart gordurdu. Snijderin topu yanlara tasimasini geri oynamasini sevmiyorum. İleri topla ciksa daha iyi isler yapabilir. 2. Yari skor defisir yeneriz biz bunlari aka biraz sancili olucak. Kolay vermeyecekler biz alicaz onlarda zevk almaya bakacak sonunda.
Sent from my iPhone using Tapatalk