STSL 12/13 H:3 | Galatasaray 3-2 Bursaspor | Maç Sonucu | 2 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:3 | Galatasaray - Bursaspor | 2 Eylül | 20.30

Amrabat ve Burak oynamaliydi...

Amrabatı kimin yerine oynatacak?.. Emre Çolak iki maçtır iyi oynuyor. Onu keserse adaletli davranmış olmaz.

Hamit de takıma tam adapte olamadı. Bu nedenle onu kesmesi de doğru olmaz..

Amrabat takıma geç katıldı. Sırasını bekleyecek.

Umut ve Emander de bu aşamada kesilmez.

Evde olmadığım için maçı izleyemeyeceğim. Link lazım ama onun da atılması yasak, yandım ben.

Dany'nin golü var.

O zaman Hamit ve Melo niye oynuyor abi, onlarda alışmadılar henüz....

Melo'nun sağlam alternatifi yok. Hamit'in ise maç temposuna alışması lazım ki istediğimiz Hamit'i izleyebilelim. Bence hocaya güvenin.

Herkes geçen yıl artık 2 forvetle oynanmalı falan derke hoca zaten Ayhan'a daha önceden biraz zamanımız var, merak etme ilerde 2 forvetle oynucaz demiş. Ayhan futbolu bıraktıktan söyledi bunu. Hesabı, kitabı vardır elbet hocanın.

Bide erken form tutmak iyi değil bence.

Amrabat Türkçeyi anlıyor ama konuşamıyor:)

İnşallah CL'de gereki yapacağız dedi:)

Burak ikinci yarı oyuna girer görürüz formunu, Fatih Hoca iyi kadro çıkarmış. Belki Amrabatla başlasa iyi olurmuş ama yine de Hocanın takdiri.

iddiaya var misin?

burak yilmaz fatih terimin ilk 11 adami.

umut böyle devam ettikce, elmanderde böyle devam ettikce yakin zamanda yedek kalir elmander

her iddiasina varim.

ayrica burak manu maci öncesi oynasin, form bulsun istiyorum, manuyu yikicak adam burak, umut ve amrabattir.

elmander topla dönene kadar 5 adam gelip ayagindan alirlar topu ingilterede.

Şunu anlatamadık millete ağa. Adam ağır, geçen seneki kadar bitirici değil. Tamam ligde önüne gelen olursa vurur atar (atana kadar kaçırdığını sayamazsınız ayrı) ama seri bir defansın önünde çok etkisiz kalır. Toplarımız ceza yayına gider geri döner.

Aykut kocaman konuşacak diye Amrabat'ın lafını kestiler direk. :mad:

vay arkadaş zırt pırt sivasa bağlanıyor bi bırakında izleyelim yahu amrabatında lafı kesildi aykut yüzünden

Melo eski oyuncu tanıyor takımı Hamitide yokluktan oynayıyor Engin olsaydı oynamazdi . Birde Hamit hepsinden önce geldi

Burak 'ın tanımasına gerek yok, oynasa yeter... Ayrıca illa tanışmaysa olay Selçuk zaten en iyi anlaştığı kişi, Umutlada Tranbzonda birçok kez oynamışlardı birlikte... Kimse bana fizik olarakta hazır değil demesin, Melo fizik olarak hazırsa, Burak hayli hayli hazırdır...

Şunu anlatamadık millete ağa. Adam ağır, geçen seneki kadar bitirici değil. Tamam ligde önüne gelen olursa vurur atar (atana kadar kaçırdığını sayamazsınız ayrı) ama seri bir defansın önünde çok etkisiz kalır. Toplarımız ceza yayına gider geri döner.

Adamın istekli ve hırçınlığı beni cezbediyor .

Digitürk Play

8486c69c.png

Twente'ye karşı lay lay lom yaparlar 3-1 rövanşında tur atlayamama başarısını gösterirler... Bize karşı şimdi köpek gibi savaşırlar...

4,5 çakalım şunlara ülke puanımızı göz göre göre yemek nasılmış görsünler...:D

Burak 'ın tanımasına gerek yok, oynasa yeter... Ayrıca illa tanışmaysa olay Selçuk zaten en iyi anlaştığı kişi, Umutlada Tranbzonda birçok kez oynamışlardı birlikte... Kimse bana fizik olarakta hazır değil demesin, Melo fizik olarak hazırsa, Burak hayli hayli hazırdır...

Meloyu oynatmasan kimi oynatacan Melo melo dedik kaç ay geldi ama geç o oynamasa Ceyhun oynucak oda canlı bomba gibi .

Jardel kanat ataklarının tek vuruşlu golcüsü.. Biz kanat akını fazla gerçekleştirmiyoruz hep ortadan geliyoruz.. Elmander'e nankörlük etmeyelim.. Adam Fener maçında bi karşı karşıya atamadı diye dillere düştü.. Ne nankör taraftarımız var arkadaş..

Kardeş yorumumun neresinde Elmander gördün anlamadım :) Elmander'i çok severim ben Elmander'e laf yok her derbide golü hazır ben Jardel'in tek vuruşlarını özledim.

Elmander´in artık sadece koşup mücadele etmek yerine biraz kalite katması lazım.3-1 kazandığımız fb maçında ki gibi geçen seneki.Şuan ki durumunun dalga geçtiğimiz Kuyt´tan hiçbir farkı yok.

Geri
Üst Alt