STSL 12/13 H:3 | Galatasaray 3-2 Bursaspor | Maç Sonucu | 2 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:3 | Galatasaray 1-0 Bursaspor | D.A | 2 Eylül

taraftar herzamanki gibi rezalet gol olana kadar lay lay lay saldır galatasaray.golden sonra cimbombom diyerek... söylemeye çalışıyorlar söyleyemiyorlar başlatan grup bile bilmiyor sözlerini laylaylay demekten başka birşey olmuyor.manu burda hell falan değil ancak heaven görür.elmandere top gelmiyor.sol kanatı hiç kullanmıyoruz.emre kayboluyor kalabalıkta.

STSL 12/13 H:3 | Galatasaray - Bursaspor | 2 Eylül | 20.30

Kağıt üstünde iyi sahada kötüyüz

STSL 12/13 H:3 | Galatasaray 1-0 Bursaspor | D.A | 2 Eylül

Malesef takımda biraz ciddiyetsizlik görüyorum. 3 haftadır saçma sapan hareketler yapıp rakibi kaleye yaklaştırıyoruz.

Bu arada Arsenal'in zemini yapan şirket ile anlaşılsın. Doğal/suni cim karışımı zeminleri mükemmel. Bizde zemin her harekette kalkıyor ve oyuncular kayıyor...

Herkes maç için kötü diyor izleyemiyorum ancak biz kendi evimizde oynayamıyoruz nedense deplasmanda çok iyiyiz,niye böyle yav.

nerdeyse uya kaldim...

Soruyu tersten soruyorum Selçuk İnan ilk yarı iyi miydi sizce?

Beyler gercekten bazi yorumlari okuyunca yine ne kadar buyuk bir takimin vizyonu olan vizyonu herzaman yukarda olan taraftar toplulugu goriyorum sizde :) 1-0 ondeyiz eh fena da oynamiyoruz ama hala tatmin degiliz... Bir fenerin haline bakiyorum adamlar birsey oynamadan bala g.te gol atiyor goll diye sevinip avutuyolar... biz iyi oynayip gol atiyoruz yine tatmin degiliz.

Helal olsun be:tiphat:

yav sakin olun, top bizde, rakip defans da 10 kisi, herturlu 2 yi bulacagiz buldugumuzda burak-amrabat iceri girer, suan icin kadro korunmali

bu takımın eksiği. ilerde topu tutup dağıtacak adamdır.

emre-umut-elamder-hamit orta sahaya top almaya gelirse. boş alanları-kanatları kim kullancak..

bu takıma kaka gerek. stoper mecburdur.

bu takımın bu senede ofansif gücü düşük kalacak gibi.

elmander çok kötü....

Bloklar arasında kopukluk var

takım iyi oynuyor elmander biraz silik, dany yine çok sağlam bir tane pas hatası yaptı sadece melo daha fazla pas hatası yaptı umarım ikinci yarı da böyle gider.

Bu arada saha niye böyle garip bilen var mı ? Parçalanıyor saha ve kayan çok oldu.

Hamit toparlamaya başladı boş yere ezbere yorum yapmayın o yüzden. Maçı izleyin de konuşun

Burak girmeli artık. Kesinlikle girmeli. Elmander sahanın en kötüsüydü.

biriside taraftara laf atmis yukarida.. harbi hastasiniz siz. yakinda yandaki top toplayicilara filan laf atarsiniz.

------------Muslera---------

Eboue--Semih--Dany--Hakan

Emre--Melo--Selcuk--Amrabat

---Burak Yilmaz---Umut Bulut-

Hamit out Amrabat in

Elmander out Burak in.

Sonra da Emre out Aydin in.

bir şeyler eksik ama çözemedim....:SS:

Birşey degil çok şey eksik melo yavaş yavaş alışıyor futbola keza hamitte öyle maç formuna giricek daha selçuktada bu 2 lideki eksiklerden dolayı bir düşüş var elmander fizik olarak iyi degil dany hızlı çevik ama riskli oynuyor ve pozisyon almada sıkıntıları var

ve en önemlisi takım daha ritme girememiş çok belli atılan paslardan ve yapılmayan koşulardan

Geri
Üst Alt