STSL 12/13 H:3 | Galatasaray 3-2 Bursaspor | Maç Sonucu | 2 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:3 | Galatasaray 1-0 Bursaspor | D.A | 2 Eylül

Emre ve Hamit kanat oyuncusu gibi oynamadığından sürekli ortadan delmeye çalışıyoruz rakibi.

Böyle ağır savunması olan takıma karşı Burak çok iş yapar, 2. yarıda 60'a kadar önde olursak Burak girdikten sonra çok rahat pozisyona bulacaktır.

cl iginde isimiz zor:sad007:

ama toparlaniriz

ulan keşke kaka transferini zorlasaydık 10 numara olurdu. alex bizde olsa çok iyi olurdu.

Twentenin hocası Steve McClareni aradım biraz önce. Sezai, Bursayı sakın hafife almayın, biz aldık az daha eleniyorduk dedi. Sayın Steve çok sağolun uyarınız için, ben sizi meşgul etmeyeyim kolay gelsin dedim.

tODKX.jpg

unutmayalım twente gibi kolpa takım bunlara 4 ledi evinde

zorlanmamalıyız guardları 70 den sonra iyice düşüyor

bastırmalıyız

futbol oynayin reyizler, bu ne

Takım halinde kötüyüz..Başarılı pas sayımız Bursanınkinden yüksek çünkü paslar genelde Dany-Semih-Muslera arasında oluyor;)

Bir stoper almalıyız mutlaka.Ayrıca ilerde yaratıcı oyuncu eksikliği de çok hissediliyor. Boşuna demedik Kaka, Nene vb. bir oyuncu lazım diye. Elmander de bu sene pek varlık gösteremiyor.Aslında bu takıma gerçek bir golcü lazım ama şimdilik en azından Umut-Burak ikilisiyle oynamalıyız.

2 yi bulmak şart...yoksa saçma sabpan bi gol yeriz sonra çıkar çıkarabilirsen....

Burak hemen girmeli. Elmander cok cok kötü.

golün videosu varmı

biz haksiz mi ciktik, sen onu söyle

simdide girmicekse hic girmesin zaten

Haksız çıktın Salman..Şöyle ki: Elmander iyi miydi? Hayır. Peki Melo nasıldı? Selçuk nasıldı? Daha 1. dakikadan ELmander ile Hakan Balta'ya başladı millet saydırmaya..

Ben demiyorum ki Elmander süperdi ama art niyetli şekilde sırf Burak takıntısı yüzünden bunları yapmayalım.. Dikkat ediyorum mesela millet sırf yeni transferler olan Amrabat ile Burak'ı izlemek için Elmander Hamit ve Hakan diyor..Kimse de demiyorki Selçuk ve Melo da bunlar kadar kötü.

Burda radyodan dinleyenler geliyor saçma sapan yorumlar yapıyor bir bitmediniz

cok iyi gidiyoruz..Emreye biraz daha destek verilmeli Futbolculardan ..adam hep tek kaliyor..kendi etrafinda dönüyor..Dany bir pas hatasi disinda müthis oynuyor..Semihin de bir kac hatasi oldu..Umut ehh iste idare ediyor..Hamit bir kez topu ayaginda fazla tutma be adam...ama sonlara dogru yine begendim kendisini :)

Beyler gercekten bazi yorumlari okuyunca yine ne kadar buyuk bir takimin vizyonu olan vizyonu herzaman yukarda olan taraftar toplulugu goriyorum sizde :) 1-0 ondeyiz eh fena da oynamiyoruz ama hala tatmin degiliz... Bir fenerin haline bakiyorum adamlar birsey oynamadan bala g.te gol atiyor goll diye sevinip avutuyolar... biz iyi oynayip gol atiyoruz yine tatmin degiliz.

Helal olsun be:tiphat:

İyi oynamadık ilk yarı. Vizyonla ne alakası var ki bunun ? İyi değilsek değilizdir. Biz de bala attık golü ona bakarsan.

takım iyi oynuyor elmander biraz silik, dany yine çok sağlam bir tane pas hatası yaptı sadece melo daha fazla pas hatası yaptı umarım ikinci yarı da böyle gider.

sağlamlığına lafımız yok ,sorun topu oyuna sokabilme kabiliyeti .Neredeyse 0(sıfır)

Geri
Üst Alt