STSL 12/13 H:3 | Galatasaray 3-2 Bursaspor | Maç Sonucu | 2 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:3 | Galatasaray 1-0 Bursaspor | D.A | 2 Eylül

Elmander hep çok koşan ama yetersiz kalıyor. Pas atıyorsun tutamıyor. Geçen sene daha iyiydi bence. Düzelmesi gerek acilen.

Hamit iyi oynuyo ama son anı yapamıyor.

Pas atsam mı, gitsem mi diye terettütleri oluyo.

Yoksa iyi başladı.

Haksız çıktın Salman..Şöyle ki: Elmander iyi miydi? Hayır. Peki Melo nasıldı? Selçuk nasıldı? Daha 1. dakikadan ELmander ile Hakan Balta'ya başladı millet saydırmaya..

Ben demiyorum ki Elmander süperdi ama art niyetli şekilde sırf Burak takıntısı yüzünden bunları yapmayalım.. Dikkat ediyorum mesela millet sırf yeni transferler olan Amrabat ile Burak'ı izlemek için Elmander Hamit ve Hakan diyor..Kimse de demiyorki Selçuk ve Melo da bunlar kadar kötü.

abi gec, elmander 3 mactir rezil oyniyor, rezil

turkiynein gol kralini almissin, tabiki millet onu gormek ister artik

ki, lemander hayatinin sezonunu oynadigi gecen sezon bile golcü degildi tam anlaminda, hicbir zamanda olamadi zaten

millet gol yapicak adamistiyor ilerde, araya kosu yapicak adam istiyor, gole giden yol arayan adam istiyor

Twentenin hocası Steve McClareni aradım biraz önce. Sezai, Bursayı sakın hafife almayın, biz aldık az daha eleniyorduk dedi. Sayın Steve çok sağolun uyarınız için, ben sizi meşgul etmeyeyim kolay gelsin dedim.

tODKX.jpg

Ooo sezai nerelerdesin sen ya :)

Birşey degil çok şey eksik melo yavaş yavaş alışıyor futbola keza hamitte öyle maç formuna giricek daha selçuktada bu 2 lideki eksiklerden dolayı bir düşüş var elmander fizik olarak iyi degil dany hızlı çevik ama riskli oynuyor ve pozisyon almada sıkıntıları var

ve en önemlisi takım daha ritme girememiş çok belli atılan paslardan ve yapılmayan koşulardan

doğru söze ne hacet

Elmander yine cok luzumsüz kosmus, ne pas atabildi ne sut atabildi.

Haksız çıktın Salman..Şöyle ki: Elmander iyi miydi? Hayır. Peki Melo nasıldı? Selçuk nasıldı? Daha 1. dakikadan ELmander ile Hakan Balta'ya başladı millet saydırmaya..

Ben demiyorum ki Elmander süperdi ama art niyetli şekilde sırf Burak takıntısı yüzünden bunları yapmayalım.. Dikkat ediyorum mesela millet sırf yeni transferler olan Amrabat ile Burak'ı izlemek için Elmander Hamit ve Hakan diyor..Kimse de demiyorki Selçuk ve Melo da bunlar kadar kötü.

dany için de geçerli aynı durum bazı ruh hastaları takmış vaziyette adama.

Hamit'in oyun zekası çok iyi fark yaratıyor.

1 aydir diyorum ama sonunda benim dedigime varacaksiniz, bu sezon Elmander 10 golu gecemez!

cok formsuz kendine iyi bakmiyor..

Elmander çok sıkıntılı...

Kardeş Melo nun nesi iyi bir tek olumlu hareketi yok al gülüm ver gülüm defansın ortasına gömülü oynayarak mı iyi oynanıyo...Melo bi an önce toparlanmalı orta sahamız berbattı ilk yarıda...

İkinci yarıya Burak ile başlamak lazım , dolu dolu 45 dk bir izleyelim artık.

Savunmadan top çıkaramıyoruz tecrübeli bir stoper şart oğlu şart.

aslinda dany hep dener ama cok belli ki uyari gelmis, sen en iyisi deneme demisler

son macta mesela hep denemisti

uyari gelmis kesin

bence ayrica fenada sokmuyordu antepte topu oyuna.

emre çolak topla çok fazla oynuyor gibi geldi bana topu ayağından daha çabuk çıkartırsa daha faydalı olabilir özellikle hücuma çıkarken.

STSL 12/13 H:3 | Galatasaray - Bursaspor | 2 Eylül | 20.30

Elmander su an bal yapmayan arı gibi

Geri
Üst Alt