STSL 12/13 H:30 | Galatasaray 3-1 Elazığspor | Maç Sonucu | 19 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:30 | Galatasaray - Elazığspor | 20.00 | 19 Nisan

Ya yine saçma sapan bir hakem vermesinler yeter her zaman bizim sahada bizim takımı biçiyorlar.Hakem hep lehimize versin demiyorum gördüğnü adam gibi versin verdiğni adam gibi görsün diyorum.

mac bıletleri ne zaman satışa cıkar arkadaslar bilen varmı

Aliriz bu maci. 2-0, 3-1 gibi skorla.

herkes de biletlerin peşinde :D

bilet istiyom bilet 2 tanee :ayatollah:

Fatih Terim resmen bizi yakti! bakalim hocasiz maclarimiza nasil oynayacagiz ve nasil etkileyecektir.

Hocamiz olabilirsin, canimiz cigerimiz olabilirsin, seni seviyoruz lakin bizi boyle yanliz birakmaya hakkin yoktu Sayin Terim.

Bundan sonra olacak hersey senin sorumlugundur!!!! Oyunlara oynaniyor ve sen o oyunlarin yiyorsun. 34 macin 12 sinde yoksun!!!!

not: Butun elestirilere acigim..isteyen istedigini soyleyebilir.. bu benim dusuncem. Icim rahat degil arkadas. Koskoca sezonu cope atarsak cok uzulecegim.

bu nasıl bi aşk yarabbim her gün maç yapsalar her gün izlerim bu takımı vala özlüyorum :) keşke yarın oynasak da biran önce şampiyonluk maçımız olan antep maçı gelse...

cok dikkatli olmalıyız haftalar önce elazıga nihat özdemir yardım amacı ile 2.000.000 $ verdi teşviğin allahı bence zor olur ama genede 3-1 alırız gibime geliyor.

Biz oynarsak isterse Elazığ'ı komple futbolculara versinler.

Katılıyorum. Ezikler bu hafta kesin puan kaybedecek Ankara'da. Sivas maçında turlarız 7 puan farkla

kesinlikle bende katılıyorum.bu hafta kazanırsak artık ezikler bizim kaybetmeyeceğimizi psikolojik olarak hissedecekler.hele birde drogba ile sneijder müthiş performans gösterirse iyice çökerler."bu adamlar onlarda varken maç kaybetmeleri imkansız" düşüncesine bürünürler ve bence de gençler bunlara bu psikoloji ile çakar. (bu arada hafta içi eskişehir maçları var.inşallah iki üç futbolcusu daha sakatlanır da görürüm ben o zaman onları.ki olacağa bakın siz.İlahi Adalet her zaman teceli eder.bundan kesinlikle şüphem yok.bknz.meire-LEŞ,oğuzhan,beleşoğlu)

Fatih Terim resmen bizi yakti! bakalim hocasiz maclarimiza nasil oynayacagiz ve nasil etkileyecektir.

Hocamiz olabilirsin, canimiz cigerimiz olabilirsin, seni seviyoruz lakin bizi boyle yanliz birakmaya hakkin yoktu Sayin Terim.

Bundan sonra olacak hersey senin sorumlugundur!!!! Oyunlara oynaniyor ve sen o oyunlarin yiyorsun. 34 macin 12 sinde yoksun!!!!

not: Butun elestirilere acigim..isteyen istedigini soyleyebilir.. bu benim dusuncem. Icim rahat degil arkadas. Koskoca sezonu cope atarsak cok uzulecegim.

inan bence böyle daha iyi oldu hatırla 2008 feldkamp gittikten sonra takımın son haftalarda çok iyi kenetlenmişti ben bu senede böyle şey bekliyorum bunu karabük maçındada gördüm

Katılıyorum. Ezikler bu hafta kesin puan kaybedecek Ankara'da. Sivas maçında turlarız 7 puan farkla

puan kaybetmelerine gerek yok kadıköye 4 puan farkla gidersek en kötü berabere kalır orada şampiyon oluruz yada bi sonraki hafta oluruz ama oluruz :yenieek::yenieek:

Gençler-fb maçı handikap 2 biter. Ramazan sağolsun.

inan bence böyle daha iyi oldu hatırla 2008 feldkamp gittikten sonra takımın son haftalarda çok iyi kenetlenmişti ben bu senede böyle şey bekliyorum bunu karabük maçındada gördüm

Bende gordun renktas Ama iste...

Genclerbirligi-Fenerbahce Mac'inda Fener'in Puan kaybetmesini bekleyen'lere hakikaten aciyorum.

Acilen Doktor'a gözüksünler yoksa aynisini sonra Fenerbahce-Sivasspor yada Fenerbahce-Eskisehirspor Maclar'indada söylerler.

1-1 biter gibi duruyor.

Geri
Üst Alt