STSL 12/13 H:30 | Galatasaray 3-1 Elazığspor | Maç Sonucu | 19 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:30 | Galatasaray - Elazığspor | 20.00 | 19 Nisan

Maç neden cuma günü ? Bende bunu sormak için geldim. Ulan gerizekalılar ŞL maçımız yok bişey yok. Evimizde oynuyoruz bırakında bir hafta sonu oynayalım millet maça gelsin.

Şerefsiz bunlar ya

Bence Fener'den önce oynamak avantaj. Sonuçta kazandığın taktirde bir baskı yaratır. Ha hafta sonu taraftarlar için daha iyi olur tabii..

Yabancılardan Muslera müthiş formda.Eboue de öyle,Sneijder,Drogba ve Melo'yu hayatta kesemez hoca.Dany de stopersizlikten oynayacak.En zayıf halka Riera.Hakan akar soldan artık :lol:

valla bence muslera-eboue-zan-balta-riera-melo-selçuk-hamit-wesley-drogba-umut çıkmalıyız

bugün sneijderin attığı golde asist kimde kardeşler ?

2. yarı başı gibi burakı gene kızağa cekmek lazım 1 2 mac yedek dursun :) fenere patlar belkı :D

skor tahminim 5-1 mac sonu yılmaz ayısı bu sefer tecavüz yerine film çektiler resmen der belki

Bu maçtan güzel bir futbol ve farklı bir galibiyet bekliyorum.Hayırlısı inşallah...

federasyon resmen kıyak yapıyor bize bu konuda daha ne istiyorsunuz ya ne güzel hep fenerden önce oynuyoruz :animation:

Güzel bir futbol ve farklı galibiyet ile , birde erken oynamanın verdiği avantajla , Fener'e bu hafta da ecel terleri döktürtebilir ve şampiyonluğumuzu erken kutlayabiliriz :)

1-0 olsun bizim olsun cuma'dan 3 puanı kaparsak fener strese girer ve muhtemelen deplasmanda gençlere puan verir.

Cuma günü maçlarından nefret ediyorum.

İnşallah kazanırız ve hafta sonu daha bir keyifli geçer.

STSL 12/13 H:30 | Galatasaray - Elazığspor | 20.00 | 19 Nisan

En çekidigim maçlardan biri , nedeni :

Elazığsporumuza maddi destek sağlamak amacıyla Elazığ Valimizin öncülüğünde Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımızın da katılımıyla başlatılan kampanyaya, değerli hemşerimiz İşadamı Sayın Vehbi Bilgin ve İş ortağı Fenerbahçe ikinci Başkanı İşadamı Sayın Nihat Özdemir 100.000 lira destek vermişlerdir.

Ligde kalma mücadelesi veren takımımıza maddi desteklerini esirgemeyen değerli hemşerimiz İşadamı Sayın Bilgin ve İş ortağı Fenerbahçe ikinci Başkanı İşadamı Sayın Özdemir’e Elazığspor camiası adına şükranlarımı sunuyorum.

https://elazigspor.org.tr/index.php...ezdemre-teekkuerler-&catid=45:oeneml-haberler

İyi de bu sike degil mi simdi?

Bir kulubun 2. Baskani diger kulube resmen para veriyor.

Yuh diyorum baska birsey demiyorum.

federasyon resmen kıyak yapıyor bize bu konuda daha ne istiyorsunuz ya ne güzel hep fenerden önce oynuyoruz :animation:

Valla ben Cuma kabusu gibi şeylere inanmıyorum şahsen,ne güzel erkenden izleyeceğiz maçı,haftasonunu beklemeye gerek kalmayacak.

İlk kez bir maçta bu kadar rahatım,kazanacağımızdan eminim.

1-0 olsun bizim olsun cuma'dan 3 puanı kaparsak fener strese girer ve muhtemelen deplasmanda gençlere puan verir.

Antu' da da ne hikmetse hep böyle yorum yapıyorlar da uyuz oluyorum. :D Biz kazanıp onlar da kazandıkça strese girecekmişiz...

Dany ilk 11'e dönecek.

Riera kesik yer bu hafta.

Muslera-Eboue-Zan-Dany-Balta-Melo-Hamit-Selçuk-Sneijder-Burak-Drogba

Böyle küçük kulüpteki oyuncular büyük takımlara kendini kanıtlamak isteyecektir . 1 puan alırsak şaşırmam maçın da cuma olduğunu ve bizim cuma şansımızı da değerlendirirsek :o

Valla ben Cuma kabusu gibi şeylere inanmıyorum şahsen,ne güzel erkenden izleyeceğiz maçı,haftasonunu beklemeye gerek kalmayacak.

İlk kez bir maçta bu kadar rahatım,kazanacağımızdan eminim.

aynen sarper abicim maça gidicem bende inşallah dünya gözüyle drogba görmek şart

Geri
Üst Alt