STSL 12/13 H:30 | Galatasaray 3-1 Elazığspor | Maç Sonucu | 19 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:30 | Galatasaray - Elazığspor | 20.00 | 19 Nisan

Çok net söylüyorum eğer Kadıköy'e 4 puan farkla gidersek orda kazanıp şampiyon oluruz ama 1 puan farkla falan gidersek fener şampiyon olur. Büyük maçlarda takımların momenti çok önemlidir.

momentum demek istedin galiba r'daş :)

4 puanla gidersek şampiyon gideriz gibi bişey o zaman rahat rahat oynar gömer geliriz :ayatollah:

2 puanla gidersek yine yenilmeyiz ama son hafta heycana kalmasın koyup gelelim :ayatollah:

3 puan geride gitsek ne olur renktaş her türlü şampiyonuz :) o tüpçü de aziz babası da istediğini yapsın.

Artık haftada tek maça odaklanacağımız için yüksek konsantreyle maç kaybetmeyiz rahat olun arkadaşlar ben olamıyorum bari siz olun:)

kolay maç olur

STSL 12/13 H:30 | Galatasaray - Elazığspor | 20.00 | 19 Nisan

Yine kolay maç olur, 500-0 yeneriz denmeye başlandığına göre Kesin sıkıntılı bir maç olur.

Elazig macini dikkat etmeliyiz.. Hollandali topculari var tam kontra ataga uygun adamlar..

tek avantajimiz yilmaz vuralin kapanmamasi ve futbol oynatmak istemesi..

3-atarız 5-atarız.. ustamız ceza almış 7 atarız.. :yenieek:

Gerçekten rahat maç olur.Artık 90 dakika oynayan Sneijder gerçeği ve maçları önemseyen bir takımımız var.

Bu saatten sonra kolay aç diye bir şey yok. Fenerasyonun şikecilere yardım ettiği de düşünülürse işimizin kolay olmayacağını düşünüyorum. Burak formunu kaybetmiş durumda. Bu maçta yanlız Drogba ile çıkarsak daha doğru bir iş yaparız gibi geliyor bana. İlk dakikadan itibaren sahayı dar etmemiz gerek.

Söylediğim gibi umarım hakem katliamı yaşanmaz bu maçta.

Cuma gününe çok takılmayın. Biz cuma günleri değil şampiyonlar ligi maçları öncesi konsantrasyon sorunu yaşıyorduk onun etkisiydi yoksa cuma günü olunca futbolcuların kasları mı zayıflıyor. Şampiyonlara ligi olmadığı için ha pazar olmuş ha cuma

Bol gollü kazanırız.

Avrupa maçımız yok Kupa maçımız yok cuma ne alaka?

Cok rahat kazaniriz, Elazig cok bastirir, kosar, biz 2 Pas'la kalelerinin önüne gidip Gol atariz

Şampiyonluk karıköy'e kalmamalı cünkü biz cok daha iyi takımız. Tek maça kaldığında her zaman iyi olan kazanmıyor malesef. Oraya 4 puan farkla gidip keyfimize bakmalıyız

Rahat maç yok biz kümede kalma mücadelesi veren takımlara karşı oynuyoruz. 3 maç çok önemli.

Bizde ve Elazığ da cezalı sakat durumu nedir ?

Rahat maç yok biz kümede kalma mücadelesi veren takımlara karşı oynuyoruz. 3 maç çok önemli.

Bizde ve Elazığ da cezalı sakat durumu nedir ?

Bizde Semih cezalı..Ama Gökhan çok formda Dany-Gökhan ikilisi gayet başarılı olur...

Elazığı dün izledim vasat bir takım nasıl bu kadar maç kazanıyorlar hayret doğrusu.. Köksal ve Serdar tehlikeli oyuncular onlara dikkat edersek sıkıntı olmaz... Defansları Drogba karşısında ne hale düşer merak ediyorum..:D

bi kere yüksek konsantrasyon şart. puan kaybı yapmamak zorundayız çünkü fb şans, ba,l hakem, şike mike allah ne verdiyse hepsini kullanıp kaybetmeden çıkacaktır karşımıza. ve o maça kadar tek forvet drogba, ortasahayı kabalık tutan anlayışımız oturtmamız lazım. burağı ilk 11 de is-te-mi-yo-rum

Geri
Üst Alt