STSL 12/13 H:30 | Galatasaray 3-1 Elazığspor | Maç Sonucu | 19 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:30 | Galatasaray - Elazığspor | 20.00 | 19 Nisan

Elazığ dirençli takım, ben bu maçta en çok ordu ve mersin maçlarının ilk yarılarının kopyası olması canımı sıkar.. İlk yarı kopyası olursa ikinci yarıları da kopyaları olur umarım. :D

Şu ligde bize en çok ters gelen takım antep zaten, o maçı atlatsak gerisi bizimdir.

Şampiyonluk maçı modunda çıkacağız o maça sorun olacağını sanmıyorum. Bundan 3-4 hafta önce karşılaşsak büyük sorun olurdu orası ayrı.

Kadinkoye 4 puan farkla gittigimiz taktirde sampiyonuz allahin izniyle. Yenilsek de yensekte son maci aliriz.

Lakin o maca kadar bizi 4 puan farkla goturmezler....mutlak bize puan kaybettirmek isteyecekler.

Aslında kızıyoruz yarışın fenerasyon ve şikeciler tarafından derbi maçına kadar koparılmamak istenmesinden.Ama kuşumspora 3. travmayı da yaşatmak süper olacak :D

Elazığspor'a en az 3 gol atmamız lazım. Defanslarında Bilica, Orhan Ak, Sedat Bayrak gibi kağnı hızında ve teknik kapasiteleri 3. sınıf olan oyuncuları ezmemiz lazım. Farklı bir galibiyet alırız büyük ihtimalle.

Kaldı 5 maç, fark 4 puan.Alacağımız 12 puan bizi şampiyon yapıyor.Yapılmayacak şey değil.Hele bu kadro kalitesiyle 5 te 5 bile zor değil.Yeter ki oyuncularımız inansın, ruhsuz oynamasın.Her topa atlasın, parçalasın rakipleri.

Sene başından beri her ortamda aynı şeyi söyledik birbirimize; bu yılki şampiyonluk çok ama çok önemli.Artık vizyonumuz genişledi, ya tutarsadan ziyade kaliteli ayaklara para veriyoruz.Bu sene gelecek paralarla da lige bir kaç yıl daha ambargo koyabiliriz.

beni tedirgen eden maç 32.haftadaki sivas maçı..malum sivas fenerin şike kardeşi..

Söyle bir avantajimiz var (normal sartlarda !)

Kalan 5 macimizin 3´ünü evimizde oynayacagiz. Bu sinerjiye rakipler dayanamaz. Hata yapmamaliyiz, yapmayiz.

2 deplasmandan biri Kadiköy´de. Bu mac da farkli bir mac zaten. Onlar icin de bizim icin de. Favoriyiz ayrica hertürlü.

Gaziantepspor deplasmanindan 3 puanla döndük mü büyük ihtimalle sampiyonuz demektir.

Fenerbahce´nin 5 macin 3´ü deplasmanda. Iki Kadiköy macindan 1 tanesi bizimle.

Ayrica 4 puanlik ciddi bir avantajimiz da var

puan kayibini yasiyacagimizi sanmiyorum. kalan bütün maclarimizi kazaniriz. ama söyle bir durum var..

Fener bir mac daha puan kayibi yasarsa puan farki 6 olur ozaman belki bir konsentrasyon eksikligi olusabilir..

Umarim Su kuslar da maglub olurlarda kadiköy maci formalite olur. ayri bir zevk verir.

Hamit'in kesinlikle oynamamasi gerek. Yine takimi frenleyecek, zaten Elazigspor cok yavas takim hizli adamlarla skoru bulursak dagilirlar.

Elazığ dirençli takım, ben bu maçta en çok ordu ve mersin maçlarının ilk yarılarının kopyası olması canımı sıkar.. İlk yarı kopyası olursa ikinci yarıları da kopyaları olur umarım. :D

Öyle olmaz herhalde yada şöyle diyeyim olmaması gerek çünkü 5 gün arayla oynamaya başlıyor tek kulvar kaldı olmaması gerek. Çıkıcaklar şampiyonlar gibi ezicekler Yılmaz abide yine tecavüz muhabbeti yapıcak.

biletler niye satışa çıkmıyor

Mersin maçı gibi bir faciayı bir daha kaldıramayız, her maçı da taraftar gazıyla alamayız artık takımın top oynaması lazım. Ayrıca haftaiçi maçları da bitti hiçbir bahanemiz yok.

ya maç niye cuma günü neden artık fenerbahçeyle aynı gün yapmaz bunlar artık ligin sonlarına geldiaynı saatlerde oynanması gerekir maçların

muhtemel kadrolar

gtqFGoI.png

Kadrolara bakiyorum da, Arena atmosferini de düsünüyorum, ama yinede temkinli olalim biz.

Iyi bir Galatasaray bu Elazigspor´u paramparca eder

----------------------------Muslera-----------------------------

Eboue----------------Gökhan---Dany------------------Hakan

------------------------Melo---Selçuk--------------------------

---------------Sabri---------Sneijder----------Amrabat

-----------------------------Drogba-------------------------

Bu 11 denenebilir ama Baltazar yüzündenen az 1 go yeriz gerek yok

--------------------Muslera-----------------------

Eboue-----Dany-----------Gökhan-----Hakan

----------Hamit-----Melo----Selçuk-------------