STSL 12/13 H:30 | Galatasaray 3-1 Elazığspor | Maç Sonucu | 19 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:30 | Galatasaray - Elazığspor | 20.00 | 19 Nisan

Bence Check-in yapan 1905. kişiye top verilmesin Emre Ç yerine kadroya alınsın belki Emre Ç rencide olurda ayrılmak ister

ulan balta 40 yılda bir işe yarayacan ondada sakatsın be kardeşim ne diyimki ben sana. senin yüzünden sneijderdan yoksun çıkacağız maça. sneijderın olmaması bizim için ciddi handikap bence, umarım yanılırım. ilerde en drogbayla beraber en efektif oyuncumuz şu anda. bakalım burak efendi nasıl oynayacak bu maç. allahtan rakip çok sağlam bir takım değil

6 yabancı sıkıntıya sokuyor görüldüğü üzere.bence bu maç için şu şekilde çıkılabilir;

eray işcan;

sabri,dany,gökhan,riera

hamit,melo,sneijder,selçuk,amrabat,

drogba

bence ideal olan kadro (tabi ki bana göre ve elazığ maçı için) bu maçlık bu.bence önde oynayan adamlarımızı bozmamalıyız.özellikle melo,amrabat,sneijder ve drogba dörtlüsünün real maçında oynadıkları oyunu düşünüce bence bu şekilde olması çok daha mantıklı.

6 yabancı sıkıntıya sokuyor görüldüğü üzere.bence bu maç için şu şekilde çıkılabilir;

eray işcan;

sabri,dany,gökhan,riera

drogba

bence ideal olan kadro (tabi ki bana göre ve elazığ maçı için) bu maçlık bu.bence önde oynayan adamlarımızı bozmamalıyız.özellikle melo,amrabat,sneijder ve drogba dörtlüsünün real maçında oynadıkları oyunu düşünüce bence bu şekilde olması çok daha mantıklı.

Muslera olmasa bırak Elazığ'yı Tavşanlı Linyit bile bu savunmaya 2-3 gol atar.

Muslera

Sabri Gökhan Dany Riera

Hamit Melo Selçuk

Sneijder

Drogba Burak

Muslera olmasa bırak Elazığ'yı Tavşanlı Linyit bile bu savunmaya 2-3 gol atar.

açıkcası ben senin gibi düşünmüyorum.erayda (ki basında okuduğumuza göre) çok berbat bir kaleci değil. o nedenle ileriyi bozmaktansa ben o noktada risk alınmasını tercih ederim.

açıkcası ben senin gibi düşünmüyorum.erayda (ki basında okuduğumuza göre) çok berbat bir kaleci değil. o nedenle ileriyi bozmaktansa ben o noktada risk alınmasını tercih ederim.

Kontenjan boşaltmak için takımın en önemli oyuncularından birini oynatmamak olmaz, ancak FM ve FIFA'da olur. Hele şampiyonluğa 4-5 maç kalmışken hiç maç yapmamış adamı oynatmak hiç olmaz.

edit: hatta benim için takımın en önemli oyuncusu Muslera.

eray işcan;

sabri,dany,gökhan,riera

drogba

o defansla bizim anamizi aglatirlar

hala ders cikartmayanlar var pes yani, kac maci kaybettik o defansla o risklere gire gire, 5 mac kalmis macera pesindesiniz

Drogba kesilir, Muslera kesilmez.

Takıma önce Muslera-Selçuk-Sneijder yazılır.

mUSLERA

Hamit gökhan dany riera

yekta melo selçuk

wesley

burak drogba

buda denenebilier

Irmak Kazuk, Sneijder'in oynama ihtimali düşük dedi. Kadro bu olabilir;

Muslera,Eboue,Gökhan,Hakan,Riera,Hamit,Melo,Selçuk,Amrabat,Drogba,Burak

Orta sahanın cok iyi savasması lazım. Aksi taktirde bu defansla maca 0-1 başlayacaz zaten.

Maç kadrosu belli mi? 11 değil 18.

o defansla bizim anamizi aglatirlar

hala ders cikartmayanlar var pes yani, kac maci kaybettik o defansla o risklere gire gire, 5 mac kalmis macera pesindesiniz

kardeşim o zaman orta sahada emreç yi oynatacak.o defansla da merak etmeyin hiç bir şey olmaz.önemli olan o ileri ucun sahada olması ki o ileri uç 20 dakika madridi defansından çıkartmadı.bu maçın tamamında değil belki ama (90 dakika o kadar baskılı oynamak çok zor gerçekten) ilk 45 dakikada oyunu elazığ kalesine yığar ilk yarı maçı bitiririz.şayet 20 dakika madridi kendi sahasından çıkartmayan ofans oyuncuları elazığlı oyunculara müsaade ederse de kimse kusura bakmasın o da onların ayıbı olur.

Kontenjan boşaltmak için takımın en önemli oyuncularından birini oynatmamak olmaz, ancak FM ve FIFA'da olur. Hele şampiyonluğa 4-5 maç kalmışken hiç maç yapmamış adamı oynatmak hiç olmaz.

edit: hatta benim için takımın en önemli oyuncusu Muslera.

ki zaten ben eray rahat rahat oynar demedim.dikkat ettiysen risk alınır dedim.ancak bazı şeyleri kazanmak istiyorsakta bazı riskleri alacağız.geçen sene fenevle içeride oynadığımız ilk maçta hiç oynamayan emreç yi aldı direk 11 koydu hoca ve ertesi gün herkes emreç den bahsediyordu.bence (kesinlikle şahsi fikrim) alınması gereken bir risk diyorum.ama tabi 4-4-2 oynatacaksa hoca eboue yedek başlar.yerine sabri oynar ilerde yine burak ve drogba olur.ancak bu durumda da oyun sıkıştığında amrabat hamlesi yapmak istediğimizde amrabatı oyuna alamayız bu da diğer büyük problem.

son 2-3 maç süper oynayıp takıma kazanmasını sağlıyan adamı yedek bırakıyorsunuz kontejyandan dolayı ilginç

Bu haftanın hakemleri de yine müthiş. Bize Bülent "Yıldırım" fenere Kamil..

ki zaten ben eray rahat rahat oynar demedim.dikkat ettiysen risk alınır dedim.ancak bazı şeyleri kazanmak istiyorsakta bazı riskleri alacağız.geçen sene fenevle içeride oynadığımız ilk maçta hiç oynamayan emreç yi aldı direk 11 koydu hoca ve ertesi gün herkes emreç den bahsediyordu.bence (kesinlikle şahsi fikrim) alınması gereken bir risk diyorum.ama tabi 4-4-2 oynatacaksa hoca eboue yedek başlar.yerine sabri oynar ilerde yine burak ve drogba olur.ancak bu durumda da oyun sıkıştığında amrabat hamlesi yapmak istediğimizde amrabatı oyuna alamayız bu da diğer büyük problem.

Takimin en önemli oyuncusu kalecidir. Sen kaleciye güvenmezsen, sistemin komple cöker.

Eray´i ne zaman izledin kardes? Kalitesini, potansiyelini nerden biliyorsun?

Sabri var iste. O oynar. Eray mi daha büyük risk, Sabri mi?

Sneijder yok mu :sad007:

Geri
Üst Alt