STSL 12/13 H:30 | Galatasaray 3-1 Elazığspor | Maç Sonucu | 19 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:30 | Galatasaray 3-1 Elazığspor | D.A | 19 Nisan

Dany burada çok övüldüğünde de aynı şeyi yazdım. DAny öyle hareketler yaparki süper sanırsınız. Ama hem takımı hem yanındakileri sürekli yakan bir adamdır Dany. Sürekli hata yapar. Gereksiz yere öne çıkar, gereksiz risk alır vs. Dany en fazla yedek olur.

Serdar Gürler'i daha önce takip eden var mı? Daha iyi bir kadroda iyi işler yapabilecek bir bileğe sahip gibi duruyor. Alper ile aynı yaştaymış.

ben Elazığ'ın maçlarını takip ediyorum (yılmaz hocaya hayranlığımdan dolayı),takımı sırtlayan adam genelde Serdar Gürler...Alper'den sonra izlediğim en iyi ortasaha oyuncusu şu an bence.

Sneijder olsa ne ara paslar izlioduk suan :/

son paslari yapabilseydik 5-1 olurdu

muslera gol atar inşallah

Fenerli var aramizda :D

Dakika 65 gibi Eboue-> Sabri , Burak->Amrabat olabilir .

Yalnız Yılmaz Hoca'yı kutlarım. Takımı top oynamak istiyor ve birşeyler yapmak istiyorlar. Ama diğer takımlar öyle mi ? Puan için geliyorlar futbolu çirkinleştiriyorlar her şey puan değil şu futbolda. Örneğin Bundesliga'da son sıradaki takım çıkıp çatır çatır top oynayabiliyor. Keşke tüm takımlar Fatih hoca, Yılmaz hoca gibi futbol oynatmak istese takımlarına.

Şu maçı izleyen Aykut bize karşi 9 defans artı sow la oynar demedi demeyin. Açık oynamaya çapı yetmez.

------------------Volkan-----------------

----gökhan---bekir------yobo-----zigler--

--topuz--meireles--topal---baroni--caner-

------------------sow-------------------

budur:b5::lol:

Gidisat nasil beyler gol yemisiz yine

good: Yekta, Muslera, Drogba

bad: Burak

ugly: Dany, Hamit

rıdoş yok ekranda :confused:

[TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

[TABLE="width: 283, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: OuT_oF-CoNTrOL:cLink:1546753

Bizim maça kadar fark 4 kalırsa

Kadıköyde de bizden puan alırlarsa

Kupayı 2. Kez saraçoğlunda kaldıracaklar

Bunun suçlusu da Aykut Kocaman değil‚ puan hesabını yanlış hesaplatmışlar[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

bana kalsa bir hafta öncesinde fark 4 gibi kalacaksa puan kaybetmek en iyisi.bunların kadıköyde bir kez daha kupa kaldırmasına dayanamam! [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

gokhan zan mı dany mi sabaha kadar zan derim dany cok hata yapıyor ve bunu hep yapıyor kendine cok guveniyor buda buyuk handipkap bence zan-semih ikilisi daha saglam duruyor burak cok cabalıyor inşallah toparlanacak beyler hemen harcadık adamı unutmayın katkılarını drogba zaten kral ona laf yok selcuk 10 numaram sneijder olmaması mantıklı bir karar cunku 6 yabancı sahada oynayacak muslera dany riera drogba melo eboue bunlara gore yeri doldurulabilir oyuncumuz sneijder bence mantıklı karardı TEBRİKLER İMPARATOR!!!

BİR KERE DAHA TEKNİK ADAMLIGINI GOSTERDİN HERKESE RAGMEN!!!!

Hakem biçmeye çalışıyor çaktırmadan ama gollerle onunda aklını aldık!!!

aman oyunucu degiskligi yaparken yabanci olayinda dikkat etsinler. her macda hata yapacagiz diye o konuda ödüm kopuyor resmen :SS:

Yalnız Yılmaz Hoca'yı kutlarım. Takımı top oynamak istiyor ve birşeyler yapmak istiyorlar. Ama diğer takımlar öyle mi ? Puan için geliyorlar futbolu çirkinleştiriyorlar her şey puan değil şu futbolda. Örneğin Bundesliga'da son sıradaki takım çıkıp çatır çatır top oynayabiliyor. Keşke tüm takımlar Fatih hoca, Yılmaz hoca gibi futbol oynatmak istese takımlarına.

Renktaş kusura bakma ama buna top oynatmak denemez. Sen Galatasaray'a ofsayt taktiği uygulamak intihar demek olduğunu nasıl bilmezsin Hoca derler. Futbolcu olsam 20.dakikadan sonra Yılmaz Hoca'ya çektir git deyip vazgeçerdim bu taktikten. Yine iyi oyna ama bu ne abi:)

Geri
Üst Alt