STSL 12/13 H:30 | İstanbul B.Ş.B 1-3 Gaziantepspor | M.S | 21 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:30 | İstanbul B.Ş.B 1-3 Gaziantepspor | İkinci Yarı | 21 Nisan

Çok güzel oldu :)

Cevap: STSL 12/13 H:30 | İstanbul B.Ş.B 1-3 Gaziantepspor | İkinci Yarı | 21 Nisan

İBB düşecek gibi,vah vah...

Bu ibb fenevi yenemez net...

Medunjanin görseydi iyiydi

Cevap: STSL 12/13 H:30 | İstanbul B.Ş.B 1-3 Gaziantepspor | M.S | 21 Nisan

Bitti

şimdi ibb'yi fenere karşı görelim hahaha iyi oldu bu çok iyi oldu

Bekir ozan ile Serdar özbayraktar kart sınırındamıydı?

İBB-ANTEP maçından önce Fenerliler;

Abi,Antep'in puan kaybetmesi lazım,puan kaybetsin ki haftaya GS ile ölüm kalım maçına çıksın.Kazanırlarsa rahatlarlar,pek asılmazlar.

İBB-ANTEP maçından sonra Fenerliler;

Abi,iyi oldu Antep'in yendiği,şimdi GS maçına rahat çıkarlar,yenilselerdi baskı altında olurlardı,elleri ayaklarına dolaşırdı,kolay kaybederlerdi.

:D:D:D

Bülent hoca bir ayar çeker ;) Mutlaka puan çıkartır.

bülent hocan yavaş ayar çeksin bu maçtan önce ibb maçından bende bişeyler bekliyodum ama olacak gibi degil. savunması çok kötü. bülent korkmaz net olarak kötü bi hoca

kart gören var mı antepten ve nasıl takım savunma arkasına top atabiliyorlar mı

bülent hocan yavaş ayar çeksin bu maçtan önce ibb maçından bende bişeyler bekliyodum ama olacak gibi degil. savunması çok kötü. bülent korkmaz net olarak kötü bi hoca

İzleyip göreceğiz. :)

Aslında müstehak bu İBB'ye.Gittiler en iyi oyuncuları Webo'yu devre arası peşkeş çektiler şeref yoksunlarına.Hemde 3 milyona.Biz istesek en az 5-6 isterlerdi.Tek Bülent Hoca'ya üzülürüm o kadar.Gerçi Fener'i en çok tokatlayan takım İBB'dir ama şu Webo olayı hoş olmadı.Bakalım nasip artık.

İBB-ANTEP maçından önce Fenerliler;

Abi,Antep'in puan kaybetmesi lazım,puan kaybetsin ki haftaya GS ile ölüm kalım maçına çıksın.Kazanırlarsa rahatlarlar,pek asılmazlar.

İBB-ANTEP maçından sonra Fenerliler;

Abi,iyi oldu Antep'in yendiği,şimdi GS maçına rahat çıkarlar,yenilselerdi baskı altında olurlardı,elleri ayaklarına dolaşırdı,kolay kaybederlerdi.

:D:D:D

Ben bu gerzeklere artik söyleyebilecek bir laf bulamiyorum dogrusu. Ne zaman desem,tamam artik salakligin beyinsizligin dibine vurmuslar, o zaman gelir birisi daha inanilmaz birsey söyler sasirtir beni yine :D

90 dk izledim maçı topla oynama bi ara 65 e 35 ist belediye lehineydi ilk şutu gol oldu antebin bi bursa kayseri esk değil kayseriye bile 3 attık en formda zamanalrında.. Şikeci bülentden söke söke alıcaz bu maçı bi cacık olmaz bunlardan b ozan dışında koşan adamları yok forvetleri çok ağır semih adım attırmaz burağı drogbayı durduracak bi organize savunmaları yok...

İBB düşecek, dün söylemiştim. kalan maçları fb, ts(dep), sivas, kasımpaşa. şu maçlardan bir tek paşayı yenerler oda son maç olduğu için. gerisinden de en çok 1 puan çıkar. 37 puan kimseye yetmez. hatta 39 puan bile yetmez.

:ayatollah:

Geri
Üst Alt