STSL 12/13 H:31 | Gaziantepspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:31 | Gaziantepspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Nisan

Şurada hala ciddi ciddi takım kötü oynuyor diyen mi var? :yenieek: İyi oyun bekleyen mi vardı? 3 puandı ve aldık o olsaydı bu olsaydı değil olmadı ve aldık...

Şimdi puan farkı 3 maçta 7 puan... İsterse tarihin en kötü maçını oynayalım ama Sivas maçını alalım...

BI9WiSECIAA2s6E.png

Ve bu adam C.L. finaline gidiyor düşünün vizyonu

Bunun değerlendirmesinde bulunduğun için teşekkür edeyim madem sana, bu rezil sezonda şampiyon olamayacaksak ve bu saatten sonra adımızın Galatasaray olmasına gerek yok şu oynanan oyun kabul edilir mi izah edilebilir mi ama dediğim gibi bugün iyi oynayıp yenilsek yarın kurtarma şansımız zaten var sen iyi bir takımsan yaparsın ama bu oyunla şu an bile şüphe duydurabiliyorsun taraftarına bitime 3 hafta kalmışken ve 7 puan öndeyken.

kardeşim renkdaşım,bu saatten sonra puan kaybedersen işin yaş iyi futbol kötü futbol ayrımı sezon başı-ortası geçerli olur,sen sezon sonunda öyle ya da böyle 3 puan almaya bakıcaksın.Ben de beğenmedim oyunu hatta 2.yarı fener maçını izledim tamamen,çünkü bizim maçtan sıkıldım.

Bunun değerlendirmesinde bulunduğun için teşekkür edeyim madem sana, bu rezil sezonda şampiyon olamayacaksak ve bu saatten sonra adımızın Galatasaray olmasına gerek yok şu oynanan oyun kabul edilir mi izah edilebilir mi ama dediğim gibi bugün iyi oynayıp yenilsek yarın kurtarma şansımız zaten var sen iyi bir takımsan yaparsın ama bu oyunla şu an bile şüphe duydurabiliyorsun taraftarına bitime 3 hafta kalmışken ve 7 puan öndeyken.

Bir izin ver arada kötü oynayalım. Fenerbahçe, Beşiktaş bu rezil sezonda şampiyon olamayacaklar, isimlerini mi değiştirsin bunlar?

Nasıl olursa olsun 3 puan alalım demiştim. O açıdan iyi oldu.

of of of haftaya şampiyonuzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!

derbi32.jpg

741768_detay.jpg

Önemli olan puan almaktı ve zorlu bir deplasmandan 3 puanla döndük.Olay budur.

bu alabayı alsak ya sol beke

Ynt: STSL 12/13 H:31 | Gaziantepspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Nisan

Sivas maci rahat gecer insallah

Geri
Üst Alt