STSL 12/13 H:31 | Gaziantepspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:31 | Gaziantepspor - Galatasaray | 20.00 | 28 Nisan

fener bu hafta yüzde 90 puan kaybeder lige havlu attilar bence artik sadece avrupa ligini düsünüyorlardir.

Pazar günü sampiyon olabiliriz arkadaslar kendinizi hazir tutun. :yenieek:

pazar günü şampiyon olalım perşembe günüde elensinler :D

Antu'da fb-kayseri yorumlarına baktım da hepsi "yedeklerle çıkalım nasılsa Amsterdam'a gidiyoruz lig gitse de olur havasında". Pazar günü biz şampiyon olup Perşembe günü de Benfica 2 farklı kazanıp bunları elerse nasıl bir ruh haline girerler merak ediyorum :asd:

adama daha ne yapsın şampiyonlar liginde 8 ligde 19 gol attı

adam oynadığında resmen 10 kişi oynuyoruz, ne bir pres ne bir top kapma çabası, ne bir yardımlaşma, adam zaten paslaşma özürlü, müsade et gelen fırsatları da değerlendiriversin. oyun stili olarak beğenmedim de beğenmeyeceğimde. ama devamlı gol attığı için şimdilik kimse ona bişey demiyor, ama bir gol orucuna girsin bak gör nolacak onu forumda övüp duranlar.

Antu'da fb-kayseri yorumlarına baktım da hepsi "yedeklerle çıkalım nasılsa Amsterdam'a gidiyoruz lig gitse de olur havasında". Pazar günü biz şampiyon olup Perşembe günü de Benfica 2 farklı kazanıp bunları elerse nasıl bir ruh haline girerler merak ediyorum :asd:

andaval hepsi o kaçırdıkları gollere çok yanacaklar 1-0 maç kazanmıssın deplasmana gidecen sorsan kupayı akmışlar

En önemli maçlarımızdan biri şu maç bunu yenersek şampiyonuz ama bu maç yenilirsek yine sıkıntı bizim için son 1 ay kalmış azıcık dişlerini sıksınlar oyuncular sonra doyasıya kutlama yaparlar gerçekten konsantrasyonumuzun çok üst düzey olması gerektiğini düşünüyorum şu maçta.

Fener içinse takmaya gerek yok elenecekler en iyi oyunlarıyla 1 0 yendiler kendi sahalarında kaldı ki iyi oynamasının sebebi bence rakibin çok konsantre olmamasıydı.

Burak içinse azıcık vefalı olmak lazım bu adam üst üste goller atıyorken kimse eleştirmiyorken 2 3 maç gol atamayınca bu adam Galatasaray topçusu değil diyenler oluyor.

adam oynadığında resmen 10 kişi oynuyoruz, ne bir pres ne bir top kapma çabası, ne bir yardımlaşma, adam zaten paslaşma özürlü, müsade et gelen fırsatları da değerlendiriversin. oyun stili olarak beğenmedim de beğenmeyeceğimde. ama devamlı gol attığı için şimdilik kimse ona bişey demiyor, ama bir gol orucuna girsin bak gör nolacak onu forumda övüp duranlar.

oyun stilini çoğu kişi beğenmiyor zaten de ama adam bulduğunuda affetmiyor üstelik ondan iyide yerli bir forvet yok

Pazar günü yenersek tamamdır, artık kadıköye prestij maçına çıkcaz :)

Yalnız şu sporx midir ne boktan siteyse, ntvspora koyduğumuz tepkiyi bu fener yalakalarına da koymamız gerek. Bu kadar taraflı yayın yapılmaz yahu.

Terbiyesiz heriflerin girdiği habere bakın hele. Angutların tweetinden haber yapmışlar ciğeri beş para etmezler.

https://www2.sporx.com/futbol/uefa/kocamanin-kocaman-uzuntusu-yapma-beSXHBQ325218SXQ

Yalnız şu sporx midir ne boktan siteyse, ntvspora koyduğumuz tepkiyi bu fener yalakalarına da koymamız gerek. Bu kadar taraflı yayın yapılmaz yahu.

Terbiyesiz heriflerin girdiği habere bakın hele. Angutların tweetinden haber yapmışlar ciğeri beş para etmezler.

https://www2.sporx.com/futbol/uefa/kocamanin-kocaman-uzuntusu-yapma-beSXHBQ325218SXQ

Vay editler..

şampiyonluk geliyorrr

@FenerlininSesi

Futbolcusuna "Yapma be oğlum" diyen Aykut Kocaman, Futbolcusuna "Allah Belanı Versin" diyen Fatih Terim'den 1907 adım öndedir

Bunu haber diye sitesine koyan sporx okuma okutturma!

Sporx Tahir Kum'un zaten, tapelerde Şekip'in emri ile haber yaptığı ortaya çıkan adam.

satlmış kalemlerın haberlerını okumayın

Bırakın şu itleri biz işimize bakalım mutlaka kazanmamız gerek bir maç

Aykut´u durmadan Fatih Terim´le karsilastirmalari, ondan bir Fatih Terim yaratmak istemeleri bile Fatih Terim´in büyüklügünü gösteriyor :)

1-0 kazanmalari bu hafta icin isimize geldi acikcasi. Persembe oynayacaklari maci düsünerek ciddi rotasyon yapacaklardir.

Biz kazanirsak sampiyonlugu ilan edebiliriz.

Bu maç Sivas maçından çok daha önemli, Sivas maçı zor geçecek adamların düşme durumu var, Antep rahat ama deplasmanda... yenersek takım rahatlar, puan kaybedersek hem fener ümitlenir hemde Sivas maçı daha da zor geçer.

Bu maçı alalım arkamıza yaslanıp sivası bekleyelim...

1-3 alırız

fenerde 1-2 yenilir. antepde şampiyonlk turu atarız.

Sneijder antrenmana yine katilmamis. Büyük ihtimal yine riske edilmez Gaziantepspor macinda.

697045_Galatasaray_SK.jpg

Geri
Üst Alt