STSL 12/13 H:31 | Gaziantepspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Nisan

Cevap: STSL 12/13 H:31 | Gaziantepspor - Galatasaray | 20.00 | 28 Nisan

Sivas maçında sampiyon olucaz Allah'ın izniyle :ayatollah::ayatollah:

Drogba diye bi oyuncumuz var rahat olun :cool:

Yenersek şampiyonuz fener Kayseri yi yenemez.

Şampiyonluğu garantilesek bile kalan 4 maçın dördünüde kazanmalıyız.

Özellikle Kadıköy'de Fener'e ne kadar atabiliyorsak atmalıyız 4-5 tane atarız eğer istekli ve günümüzde olursak :)

Bu hafta sampiyon olabilecegimizi düsünüyorum. Fenerbahce As kadrosuyla Benfica macinda asiri efor sarfedecek.

Rövans macini da düsünerek Kayserispor macinda ciddi rotasyon yapabilirler. Sonucta ligde havlu attilar gibi.

Biz kazanirsak cok büyük ihtimal sampiyonlugu ilan ederiz diye düsünüyorum. Ona göre oynayalim iste

Drogba sallar 2 tane

bu sene hangi maçı kazanmamız gerekiyorsa çıktık kazandık ben rahatım drogba önderliğinde bu takım artık şampiyonluk vermez

yenilek kadıköye taşıyalım maçı :D

Bu hafta sampiyon olabilecegimizi düsünüyorum. Fenerbahce As kadrosuyla Benfica macinda asiri efor sarfedecek.

Rövans macini da düsünerek Kayserispor macinda ciddi rotasyon yapabilirler. Sonucta ligde havlu attilar gibi.

Biz kazanirsak cok büyük ihtimal sampiyonlugu ilan ederiz diye düsünüyorum. Ona göre oynayalim iste

Prosinecki açık futbol oynatıyor bol pas yapıyor ve böyle oynayan takımlar genelde puan aldılar fenerden. Ayrıca fenerin konsantrasyonu çok kırılgan olacaktır. Örneğin biz Antep'de ilk yarıda 2 fark yakalarsak eğer fener 2. yarıda tamamen oyundan düşer buda Kayseri'nin işini kolaylaştırır.

Ve dediğin gibi bu hafta kazanırsak büyük ihtimalle şampiyonluğu ilan ederiz haftaya Sivas maçına şampiyon çıkabiliriz yeterki ilk devre en az 2 fark yapalım.

Görüceksiniz 3-4 farklı galip gelicez çünkü takım ilk defa bir derbi maçı cl maçı gibi hazırlanacak kafa olarak maça

Şuan şampiyiz

Ben fenerin Kayseri maçında puan kaybetme olasılığını çok muhtemel görüyorum.

Ekli dosyalar

• aghahowa.webp
    aghahowa.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 132

Şampiyonluk Yakın Meşaleleri Yakın, da şu pazar günüde yakın olaydı iyiydi.. gelde bekle şimdi pazar akşam saat 20:00yi :cool:

antep 1 puan

sivas 3 puan alacağız .. Fenerde kayseriyi yener son kurşununu atacak olan Belediye ile beraberr kalır.. Ve şampiyonuz..böyle olacak bakın görün

Bence mersin macı bizim kilit macımız oldu daha puan kaybı yapıcagımızı zannetmiyorum.. Sivası orda 5-3 yendigimiz sezonki gibi oldu takım:ayatollah:

Cok zor, ama mutlaka kazanmaliyiz.

Önemli Mac'larda cok iyi oynuyoruz, yani demek istedigim ya bu Hafta yada Sivas Mac'indan sonra Sampiyonuz.

Sahada çok büyük bir tecrübe olucak. Onun için rehavete kapılacağımızı düşünmüyorum.

Maca daha 6 gün var. Fatih Terim'in su macta kaza istemedigini falan herkes biliyor. Asiri konsantre bir takim görecegiz bence, görmek zorundayiz.

Takımdada Taraftardada bi rehavet havası var ama Drogba reyiz varsa sorun yok

Geri
Üst Alt