STSL 12/13 H:32 | Galatasaray 4-2 Sivasspor | ŞAMPİYON GALATASARAY!

Cevap: STSL 12/13 H:32 | Galatasaray - Sivasspor | 20.00 | 5 Mayıs

stadın içine dev ekran kurulacakmış

Bu maci yenersek saha kapanir büyük ihtimal..

Trabzon maçı artık antreman maçı gibi olur :D

Emreler,Furkanlar,Erayla oynasın bari.Hatta forumdan bi kaç kişi bile ilk 18e girer.

bu maçı alalım lig bitsin artık bu kadar heyecan yeter hamit te gol atsın

ujfa oynasa keşke. güzel bir veda etsek ona :)

Aynen.15 dakika-20 dakika tarzı jübile şekli yaparlar bence ona :) Çıkarken alkışlanır veda eder.

Bu arada maça gidicekler, Amsterdam dalgasını geçeriz heralde :D

inşallah ultraslan güzel bi koreografi yapar. çoktandır yapmadılar hasret kaldık. şöyle anlamlı güzel bi koreografi bu maça çok yakışır.

Macın stresinden Aöf sınavlarına calısamıyorum:SS:

Maç bugün sandım heyecan yaptım :o

Keşke bugün olsa , bitse geçse maç :D

Bam ba le hey bam ba ley ya

O hey ya bam ba le hey bam ba le ho hoo hoo hoooo Yarabbim!!!

stat çevresinde ya da başka bir yerde dev ekran kurulacak mı acaba bilen var mı?

oyuncularımız inşallah antep maçında yaptığı stresi yapmaz rahat rahat yeneriz. sivas aatıf ve grosicki gibi çok hızlı iki oyuncuya sahip. eneramo semih ile dany arasında kaybolur. ermana ve şu iki kanat oyuncusuna dikkat etmemiz lazım.

Sıkıntı olmaz sanıyorum. Sabaha kadar uyayamayız sevinçten tek sıkıntımız o olur.

oyuncularımız inşallah antep maçında yaptığı stresi yapmaz rahat rahat yeneriz. sivas aatıf ve grosicki gibi çok hızlı iki oyuncuya sahip. eneramo semih ile dany arasında kaybolur. ermana ve şu iki kanat oyuncusuna dikkat etmemiz lazım.

Nihayet maç ile ilgili bi yorum geldi. Teknik ekip ve futbolcular da bizim forumun havasındaysa zaten hapı yuttuk ki antep maçında öyleydiler. Konsantrasyon hiç yok neredeyse. Sanki 3. lig takımıyla hazırlık maçı yapacaz.

Nihayet maç ile ilgili bi yorum geldi. Teknik ekip ve futbolcular da bizim forumun havasındaysa zaten hapı yuttuk ki antep maçında öyleydiler. Konsantrasyon hiç yok neredeyse. Sanki 3. lig takımıyla hazırlık maçı yapacaz.

herkes lig bitmiş gibi transfer peşinde. şu maça bi konsantre olmak lazım. bi sinerji lazım. galatasaray taraftarının müthiş sinerjisini oluşturmak lazım.

herkes lig bitmiş gibi transfer peşinde. şu maça bi konsantre olmak lazım. bi sinerji lazım. galatasaray taraftarının müthiş sinerjisini oluşturmak lazım.

Gerçekten anlamıyorum bu transfer konuşma işini. Herşey bitti de transfer kaldı sanki. Bu hava gerçekten tehlikeli. Yaşı müsait olanlar "Samsun- Antep-Antalya" olayını hatırlarlar. Tarih, hatalardan ders almak için vardır. Eğer geçen haftaki gibi oynarsak üç maçta "sıfır " çekebiliriz, bu hiç şaşırtıcı olmaz. Lütfen biraz ciddiyet.

Geri
Üst Alt