STSL 12/13 H:32 | Galatasaray 4-2 Sivasspor | ŞAMPİYON GALATASARAY!

Cevap: STSL 12/13 H:32 | Galatasaray - Sivasspor | 20.00 | 5 Mayıs

Haftasonu bi darbe de bizden gelirse vay haline fenerin. Artık önce aykut istifa eder sonra aziz geri getirir sonra aziz istifa eder aykut ve futbolcular geri döndürür. Bu gündemi değiştirmek için artık 2-3 kere istifa kesmez.

Bitir bu hafta işi aslanım Kadıköy'e galibiyet için çıkalım...

Yaz mevsimine doğru maçlarımız mükemmel oluyor, saha yemyeşil, tribünler ara ara koyu sarı çalınmış kıpkırmızı bir cümbüş içinde, sarı-kırmızı sarmış dört bir yanı harika bir manzara, şampiyonluk maçı unutulmaz olacak inşallah.

Şimdi bu maçı x10 keyifle seyredeceğim :)

bu eziklerin tek hedefi kaldı o da bizi yenmek, ona da müsade etmesin futbolcularımız. bana göre benfica kadar iyi bir ofansif gücümüz var, bizimde normal oyunumuzu oynarsak ezmemiz lazım bunları

Eveeet, dün geceki hedefin gerçekleşmesinden sonra bu sezonun kalan hedefleri listeleyelim.

1- Lig Şampiyonluğumuz (Bu oldu gibi)

2- Fener'in Şampiyonlar Ligi'ne katılamaması (Zor ama dünden sonra ligde 3'te 0 çekebilirler, bittiler)

3- Fener'in Kupa'dan elenmesi (Dünden sonra Eskişehir'in eleyebileceğini düşünüyorum açıkçası Fener'i.)

sivas maçı tehlikeli bir maç, tehlikeli oyuncuları var sivasın, kazasız belasız yenip şampyonluğumuzu ilan etmemizi diliyorum. Başarılar.

Eveeet, dün geceki hedefin gerçekleşmesinden sonra bu sezonun kalan hedefleri listeleyelim.

2- Fener'in Şampiyonlar Ligi'ne katılamaması (Zor ama dünden sonra ligde 3'te 0 çekebilirler, bittiler)

3- Fener'in Kupa'dan elenmesi (Dünden sonra Eskişehir'in eleyebileceğini düşünüyorum açıkçası Fener'i.)

Artık fb'ye odaklı düsünmekten vazgecelim.

Biz Lig Şampiyonu olalım,gerisi önemli degil.

fb'nin CL'ye kalamaması ve Türkiye Kupasından elenmesi bizim icin asla bir hedef olamaz.

Bizim bundan sonraki tek hedefimiz Ligde Şampiyon olmak ve Avrupa'da sürekli başarı sağlamak.

Artık fb'ye odaklı düsünmekten vazgecelim.

Biz Lig Şampiyonu olalım,gerisi önemli degil.

fb'nin CL'ye kalamaması ve Türkiye Kupasından elenmesi bizim icin asla bir hedef olamaz.

Türkiye kupası için haklısın aslında orası sadece manevi ama eğer Fener 3. olup CL'ye katılamazsa yerine Beşiktaş veya Bursa katılırsa ön elemeyi asla geçemezler ve biz daha fazla para kazanırız CL'ye katılan tek Türk takımı olarak. Fener ön elemeyi kesin geçer diye bir şey yok ama diğerlerinden fazla yine şansı. Bizimle doğrudan ilgili bir konu yani.

Bu sezon için iki hedefimiz kaldı;

1.Şampiyonluk

2.Fb yi kadıköy de evire çevire yenmek.

ben rahatım valla hafta sonu şampiyonuz :sgr:

mason başganımız maçı bağlamıştır güveniorum başganımıza

Floryadan hava alanına geçebilirmiyim gece 3 te geçersem nasıl geçerim.Babamı Umreye yolcu edecem ama Floryaya da gitmek istiyorum 2 ye kadar floryada takılıp 3 te havalimanına gidip sonra yine floryaya dönmeyi düşünüyorum :asd:

Benim için 2 hedef vardı,Fener'in Uefa'dan elenmesi,bu şampiyonluktan bile daha önemliydi bence,hem de şampiyonluğumuz gölgede kalacaktı,1 adım da önümüze geçeceklerdi bence.Bu oldu,şimdi tek hedef Sivasspor maçını kazanmak.Fener'e isterse 2 tane ZTK birden versinler,hala 2 kat önde oluyoruz.Umrumda değil bundan sonra Fener.

Hiçbir maç öncesi bu kadar rahat olmamıştım, gram endişe duymuyorum, gerekirse döve döve yener bizimkiler, şampiyonluğumuzu ilan ederiz ve Mayıs ayı geleneksel kuş ölümleri başlar :ayatollah:

Benim için 2 hedef vardı,Fener'in Uefa'dan elenmesi,bu şampiyonluktan bile daha önemliydi bence,hem de şampiyonluğumuz gölgede kalacaktı,1 adım da önümüze geçeceklerdi bence.Bu oldu,şimdi tek hedef Sivasspor maçını kazanmak.Fener'e isterse 2 tane ZTK birden versinler,hala 2 kat önde oluyoruz.Umrumda değil bundan sonra Fener.

Nasıl Şampiyonlugumuzdan daha önemliydi.

1-2012-2013 Şampiyonu Galatasaray olacak ama fb Uefa Kupasını alacak.

2-fb Uefa Kupasını alamayacak ama Lig Şampiyonu olacak.

Simdi 2.secenegi mi sececektin ?

Kardesim biz sezona baslarken 2 tane hedefimiz vardı;

1-Ligde Şampiyon olmak

2-CL'de Gruptan cıkmak

Biz hedeflerimizi yerine getirdikten sonra fb'nin basarısı bizi baglamaz,çünkü bizim elimizde olan birsey degil...

Nasıl Şampiyonlugumuzdan daha önemliydi.

1-2012-2013 Şampiyonu Galatasaray olacak ama fb Uefa Kupasını alacak.

2-fb Uefa Kupasını alamayacak ama Lig Şampiyonu olacak.

Simdi 2.secenegi mi sececektin ?

Kardesim biz sezona baslarken 2 tane hedefimiz vardı;

1-Ligde Şampiyon olmak

2-CL'de Gruptan cıkmak

Biz hedeflerimizi yerine getirdikten sonra fb'nin basarısı bizi baglamaz,çünkü bizim elimizde olan birsey degil...

Bal gibi de bağlar,Avrupa Kupası kazanan tek takım olma unvanını kaybediyorsun,var mı ötesi?

Bal gibi de bağlar,Avrupa Kupası kazanan tek takım olma unvanını kaybediyorsun,var mı ötesi?

Ömrüm boyunca aman fb Avrupa kupası almasın diye stres mi yapacaz ?

fb Avrupa Kupası alamasın,varsın bizde yıllarca Avrupada 2.bir kupa almayalım,bumu mantık ?

Galatasaray CL Şampiyon Olsun Diyorum.

fb'nin 1 Avrupa Kupası alana kadar bizim 2.yi müzeye koymamız gerekiyor.Bunu basarırsak,aldıkları kupanın bir önemi kalmıcak.Cünkü bizde 2 tane olmus olacak :yenieek:

Ömrüm boyunca aman fb Avrupa kupası almasın diye stres mi yapacaz ?

fb Avrupa Kupası alamasın,varsın bizde yıllarca Avrupada 2.bir kupa almayalım,bumu mantık ?

Galatasaray CL Şampiyon Olsun Diyorum.

fb'nin 1 Avrupa Kupası alana kadar bizim 2.yi müzeye koymamız gerekiyor.Bunu basarırsak,aldıkları kupanın bir önemi kalmıcak.Cünkü bizde 2 tane olmus olacak :yenieek:

Ne stresi yahu,40 yılda 1 buralara kadar geldiler,bir daha da buralara kadar gelemezler zaten.Oynadıkları takımlar da takım falan değildi,anlık sıçramalar olur öyle.Bu dediğim tüm takımlar için geçerli,sadece Fb değil.Bjk olsa da aynısını derdim.Türk futbolu falan da demeyin lütfen,Türk futbolundan zaten adam olmaz.Galatasaray'ımız en iyi olsun bari.Pragmatik düşünürüm çoğu zaman.

Ben alma mı dedim ayrıca?Sen 2.kupayı al,ondan sonra haklı olursun.

Şampiyonluk maçı Güney Amerika'da naklen yayınlanacak...

Sahasında Sivasspor'u mağlup etmesi durumunda şampiyonluğunu ilan edecek Galatasaray'ın bu maçı Güney Amerika'da naklen yayınlanacak.

Güncelfutbol

Sahasında Sivasspor'u mağlup etmesi durumunda şampiyonluğunu ilan edecek Galatasaray'ın bu maçı Güney Amerika'da naklen yayınlanacak.

Geri
Üst Alt