STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe 2-1 Galatasaray | M.S | 12 Mayıs

Cevap: STSL 12/13 H:33 | Fenerbahçe - Galatasaray | 20.00 | 12 Mayıs

Geçen sene 2-1 kaybettiğimiz maç, bu sezon 3-3 biten bjk maçı..

Derbi maçlarının havası hep farklıdır. fenerin bizden daha fazla istekli olacağını, bir türlü kıramadığımız şanssızlığımız, fb balı, hakem faktörü gibi etkenleri hesaba katınca 3-5 sallamamız biraz zor..

1-0 olsun bizim olsun. Övündükleri seriye de son verelim.

Fener moralsiz ve stres altında olacaktır,biz ise tam tersi moralli ve rahat olacağız.Bu bizim için avantaj olabilir fakat dezavantaj da olabilir o yüzden sahada belli olacak bi maç bence.Fark ise imkansız hatta fark beklentileri bize zarar verir

İnşallah kazanırız. BJK den umudum yok ama BJK maçı alırsa, son hafta Fener için CL'ye gidip gitmeme maçı olacak. Karabükte malum. Umarım CL'ye de gidemezler. Dımdızlak kalırlar. Bunu yapmak için kazanmamız ya da berabere kalmamız şart!

Cok büyük konusanlara bende kiziyorum cünkü genelde tersi oluyor öyle durumlarda.

Evet favoriyiz, onlardan cok güclüyüz ve cok daha iyi oynuyoruz. Ama belli olmaz.

Ancak sunu da söylemek gerekir ki, bu kadroyla da yenemezsek bi daha da Kadiköy galibiyetinden bahsetmeyelim acikcasi.

Valla ben öyle enseyi karartanlardan değilim, açıkçası bundan daha iyi kadrolarda kurarız biz..Geçen sene ki kadro bundan iyi değildi ama 2-0'dan gelip galibiyeti kaçırdık..O yüzden bunu yenemezsek bi daha yenemeyiz düşüncesi bence yanlış.Ha ama bende bu maçtan galibiyet bekliyorum, ters bir sonuç benim için sürpriz olur..Ancak 7 atarız 8 atarız gibi abartıya kaçan düşünceler bana ters, yeter ki yenelim, fark olursa ekstra olur.

Mehmet Topal bizdeyken de balondu, orda da balon. Gereksiz herifin teki. Yok ayaklari uzunmus yok bilmem ne. Net kötü futbolcu. Oyuna etkisi sifirin da altinda. Emre´nin son durumu nedir bilmiyorum. Formdaysa biraz debelenir iste herzamanki gibi. Salih´i de sahaya gömer Melo. Kimildayamaz bile.

Böyle cikarlar diye düsünüyorum. Bizim kadromuzun ve kalitemizin yanina yaklasamazlar

706469_Fenerbahce_SK.jpg

kuyt sakat-cezalı değilse kesin oynar bence. aynı kadro ama Caner yerine kuyt oynayabilir :)

Pinol'u , Elano'lu , Hagi yönetimindeki maçta bizim kaleye pota koyacaklardı . Galibiyeti kaçıran taraf bizdik :lol:

Bu maçta da bir oynarız girmez , onlar iki kere gelir gol atar. Bu maça kafa kafaya girsek kazanma şansımızı daha fazla görürdüm .

Bizim farklı kazanma ihtimalimiz,kazanma ihtimalimiz ve kaybetme ihtimalimiz bize bağlı,beraberlik ise Aykut'a bağlı;şöyle ki.

1)Bugünden itibaren takım ciddi bir çalışma içine girmiş ve nasılsa şampiyon olduk havasından uzaklaşmışsa oyuncular, maç saati üzerlerinde stres olmayacağından,aksine rakip takımda acaba 3. lük mü geliyor stresi olacağından maçı 3 fark ve üzeri alma ihtimalimiz var.

2)Bugünden itibaren ciddi bir çalışma içerisine girmiş olmalarına rağmen oyuncular üzerlerinde şampiyonluk havası hakimse,rakip stresli olacağından 1 atıp üzerine yatma ihtimali yüksek.Boyle bir durumda mac 1-0 ya da en fazla 2-1 biter.Zaten gol bulduğumuzda protestolar da artacağından rakibin sığınacağı bir yer kalmaz.

3)Eğer maç kutlamaları geceleri maç gününden öncesine kadar izin verilmemesine rağmen devam edecekse,sevindiririz garibanı maç günü :)

4)Eğer Aykut oyuncularının kendi saha çevresinde dolaşmasını sağlayıp,biz size ilişmiyoruz lütfen üzerimize gelmeyin tarzı bir futbol oynatırsa,yastıklarınızı hazırlayın o maç 0-0 berabere biter.

Bakıp göreceğiz :)

Biletler satışa çıkmış :asd:

mason başganımız maça gitmeyecekmiş.

Biletler satışa çıkmış :asd:

biletleri satışa çıkarmışlar da acaba hafta içi Eskişehir bunlara gömerse ve stadları kapanırsa o zaman o sattıkları biletleri ne yapacaklar.sanırım hafta sonu büyük bir rezalete hazır olabiliriz şimdiden.

biletleri satışa çıkarmışlar da acaba hafta içi Eskişehir bunlara gömerse ve stadları kapanırsa o zaman o sattıkları biletleri ne yapacaklar.sanırım hafta sonu büyük bir rezalete hazır olabiliriz şimdiden.

Truvaya ne dersin Ömer AĞABEY :))

---------------------------------------Yogi-----------------------------------------

Gökhan----------------------Egemen--Yobo--------------------------Ziegler

----------------------------------------Topal--Emre------------------------------

--------------------------------------------Salih-----------------------------------

-------------Kuyt---------------------Webo---------------------------Sow-------

-------------------------------------Muslera----------------------------------------

Eboue------------------------Gökhan---Semih---------------------------Riera

----------------------------------------Melo---------------------------------------

--------------------------------Hamit---------Selçuk----------------------------

----------------------------------------Sneijder-----------------------------------

---------------------------------Burak------------Drogba-----------------------

:cool::cay:

Truvaya ne dersin Ömer AĞABEY :))

valla Allah derimde maalesef istanbulda değil karabükte yaşıyorum.olsa süper olurdu ama.elimizde fenev atkıları maçta sahaya yabancı madde yağdırırdık.

birden düşündüm de ne gerek ya.nasıl bu kuş beyinsizler bunların aynısı yapacaklar.o yüzden bilet alıp bunlara para kazandırmaya değmez :D

(bu arada moderatörlüğün hayırlı olsun)

Taktiksel değerlendirme:

Maçı ciddiye alırsa oyuncular sırası ile

1-Melo Salih'i bitirir Salih daha oMelo ile baş edecek seviyede deği

2-Gökhan-emih bu maç için idael ikili Webo kafa topları hariç pek yok

3-Kara Boğamız Drogba eğer konsantre olur salmazsa maçın yıldızı olur Fenerde kendisi ile baş edecek kimse yok hava hakimiyeti 0 stoperlerinin

4-Ebouenin taçları bu sefer işe yarar gibime geliyor çünkü Drogba bu maç çok rahat olacaktır bakın görün arkasında adam yok gibi patır patır göğüsü ile indireek bütün topları önüne

5-Topal Selçuk tutacaktır organizsayonu WS ve Melodan başlatıp ters köşe yapılabilir

6-Melo Salihi kucağında oynatmalı top göstermemeli

7-Melo aldığı topları dikine kullanıp bitmiş Emreyi sahada sürünecek vaziyete getirmeli

8-Selçuk Rieraya yardımcı olmalı

9-WS-Selçuk-Melo-Drogba-Burak-Hamit sürekli kaleyi yoklamalı

10-Çekilen şutlardan sonra mutlaka seken top iin pozisyon alınmalı Volkan bu sene çok top sektiriyor önüne böyle bir gol blabiliriz sert şut çeken adalarımız var

Özetle bu maçın anahtarı KONSANTRASYON ve BOL ŞUT

Umut olsaydı keşke feneri affetmıyor yıpratırdı 2.yarı

bu sezon 5 attığımız takım yok heralde ilk olacak Allahım sen bizi utandırma 1-0 olsun bizim olsun :D

Geri
Üst Alt